Orijinalini görmek için tıklayınız : ustalarım kolay gelsin medi@link cihaz yardım
iyi günler hocam kolay gelsin cihaz yazılmı yükleymiyom eror ch hatası verip duruyor nasıl yapmalıyım şimdiden tşkler
aliharbiye
17-02-2014, 16:50
bu cihaz neyin nesi hv bilgileri elinde varmı. senmi çökelttin cihaz sana arızalımı geldi. bide cihaz hd'mi yoksa normal sd cihazmı, biraz bilgi verirsenin belki yardımcı olabiliriz
medi@link black patner hd bu cihaz ben yanlışlıkla atlanta hd box yazılım atım ve boyle oldu eski yazılım yüklüyom ama kabul etmiyor tşkler
Atlanta ile medialink aynı cihazlar gibi goruksede yazılımları birbirine uymaz servise gondermenizde fayda var.Original yazılımıı ancak onlar yukleyebilir.
Cihazınıza Anakod tamir yazılımını yüklemeyi deneyin. Eğer onu alırsa guncel yazılımı yüklerseniz . Ayrıca Atlanta yazılımı öyle direk atılmıyor ilk önce Dönüşüm yazılımı sonrasında atlanta yazılımı atılır.
Only the registered members can see the link
bunu yükledim peki arkasından güncel yazılım yükleyim nasıl atıcam panelde power simgesi yanıyor kalıyor arkasında usb baglıyım bırakıyom tşkler