PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Next Machina 3D (V4.916) 18.02.2014 Tarihli Test Yazılımı

Baldemir
18-02-2014, 21:12
Next Machina 3D (V4.916) 18.02.2014 Tarihli TEST Yazılımı

Yazılım Notları:

- RESIM VE SES KALİTESİ, HIZ ARTTIRILDI
- GÖREV ZAMANLAYICI KAPASİTESİ ARTTIRILDI.
- RTMPE PROTOKOLÜNÜ KULLANAN IPTV KANALLARINDAKİ YENİDEN BAŞLAMA SORUNU DÜZELTİLDİ.
- SADECE TELETEKS DATASI GÖNDEREN KANALLARDA TXT+ TUŞU İLE DİREKT TXT AÇILIR HALDE DÜZENLEME YAPILDI.
- NEWCAMD/CCCAM/AVATARCAM/GSCAM HESAPLARINDA TIMESHIFT YAPILABİLİR.
- VOD BÖLÜMÜNDEKİ SES GELMEME SORUNLARI DÜZELTİLDİ.
- VOD BÖLÜMÜNDE BAZI İÇERİKLERE İLERİ GERİ SARMA ÖZELLİĞİ EKLENDİ.
- TAKVİMDEKİ BUGÜN SORUNU DÜZELTİLDİ.
- PIP MODUNDA TXT+ VE GELİŞMİŞ EPG KULLANILABİLİR.
- TELETEXT YAZI TİPLERİ DÜZENLENDİ.
- KUMANDADAN DİREKT KLAVYE TUŞLARI KULLANILABİLİR. 5>J>K>L GİBİ.

Yazılımı yükledikten sonra IPTV listelerinizi cihaz üzerinden güncelleyiniz..

@doktor'a TEŞEKKÜRLER.

Yazılımı BURADAN (Only the registered members can see the link) İndirebilirsiniz.

rselturk
18-02-2014, 23:42
Baldemir Dost,cihazdan memnuniyetini(sanki yanındaymış gibi) görüyor,hissediyorum.Doğrusunu istersen ben de memnun oluyorum.Zira ikinci bir Linux cihaz almam lâzım;elimdekini gittiğim yere taşımaktan yoruldum.Senin paylaşımların bu nedenle önemli.Çok teşekkür ederim.:wave:

Baldemir
19-02-2014, 00:57
Baldemir Dost,cihazdan memnuniyetini(sanki yanındaymış gibi) görüyor,hissediyorum.Doğrusunu istersen ben de memnun oluyorum.Zira ikinci bir Linux cihaz almam lâzım;elimdekini gittiğim yere taşımaktan yoruldum.Senin paylaşımların bu nedenle önemli.Çok teşekkür ederim.:wave:

Evet gerçekten de çok güzel bir cihaz.
Öncesi aklımda hep vu duo tarzı bir cihaz almak yatıyordu bu cihazın özelikleri baya hoşuma gitti çift tuner iptv gibi fiyatı da diğerlere göre iyi geldi bana