PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : korax mini ipbox cihazlarda youtube sorunu

sahin_42
11-03-2014, 15:32
sayın korax ipbox yeni menü yazılımı kullanan arkadaşlar bir süredir bu cihazlarda video görüntüleri geldiği halde youtube ye bağlanmıyor sizlerde de böyle bir sorun varmı yoksa sorun sadece bendemi. konuya duyarlılık gösterip bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. saygılar.

karayelxx35
11-03-2014, 21:33
slm kardeş bende şu an denedim ama aynen seninki gibi bağlamıyor yani ok.

sahin_42
11-03-2014, 22:08
slm kardeş bende şu an denedim ama aynen seninki gibi bağlamıyor yani ok.

bilgi için teşekkürler kardeşim umarım sesimizi duyar ve buna bir çözüm bulurlar. saygılar.

sahin_42
20-03-2014, 18:38
sayın üstadlar uzun süredir korax ipbox cihazlarda youtube çalışmıyor bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar yokmu acaba yada ulaşabileceğimiz adres lütfen konuya duyarlılık gösterip yardımcı olurmusunuz. teşekkürler-saygılar.

zeko21
22-03-2014, 16:01
sayın üstadlar uzun süredir korax ipbox cihazlarda youtube çalışmıyor bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar yokmu acaba yada ulaşabileceğimiz adres lütfen konuya duyarlılık gösterip yardımcı olurmusunuz. teşekkürler-saygılar.

size şimdi iki yazılım vereceğim yazılımın birinde loder var onu menü ayarlar usb den güncelemeler gir yükle sonra içindeki yazılımı yükle daha sonra öbür dosyadaki 09.03 olan yazılımı yükle ve başka yazılım asla yükleme kolay gelsin
Only the registered members can see the link

sahin_42
22-03-2014, 16:18
size şimdi iki yazılım vereceğim yazılımın birinde loder var onu menü ayarlar usb den güncelemeler gir yükle sonra içindeki yazılımı yükle daha sonra öbür dosyadaki 09.03 olan yazılımı yükle ve başka yazılım asla yükleme kolay gelsin

teşekkürler kardeşim deneyeceğim çok sağol.

sahin_42
22-03-2014, 18:38
zeko21 kardeşim bu yazılım yeni menülümü acaba çünki benim cihazda enson verilen yeni menü var usb ile bootlouderi yüklemeye kalkınca yanlış sw gibi birşeyler yazdı. teşekkürler. yazılım eski menü içinse böyle hatalar veriyordu.