Orijinalini görmek için tıklayınız : Tek amacım ekmek almaktı
korfez41
11-03-2014, 21:53
Berkin Elvan
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Ben Berkin Elvan bugün öldüm. Oysa daha çocuktum güzel bir çocuk okula giden, bir kıza aşık olan bir çocuk.
Ben Berkin Elvan bugün öldüm. Bir ekmek almaktı tek amacım sokağa çıktım ve bir daha dönemedim evime
Ben Berkin Evlan bugün öldürüldüm!! Katillerimi sizler biliyorsunuz!!!
konu taziye konusudur lütfen siyasi mesaj yazmayınız
korfez41
11-03-2014, 21:54
Mevlam rahmet eylesin Ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum
başka yerde bakkal yokmuydu da o kalabalıktan geçerek ekmek almak istemiş.böyle acındıracak yalanlara meydan vermeyelim.
ŞRARSKOZ
11-03-2014, 23:09
Allah Rahmet eylesin.
three_20
12-03-2014, 00:03
başka yerde bakkal yokmuydu da o kalabalıktan geçerek ekmek almak istemiş.böyle acındıracak yalanlara meydan vermeyelim.
Kimi meydan verelim.. Hırsızlara mı ? Katillere mi ? Vicdanınız yok anladık ama Bari insanların acılarına saygı duyun..:frown:
Allah rahmet Eylesin ,Mekanı cennet olsun
Kimi meydan verelim.. Hırsızlara mı ? Katillere mi ? Vicdanınız yok anladık ama Bari insanların acılarına saygı duyun..:frown:
her kim olursa olsun bu devletin polis ve askerine el kaldıranlarave devlet düşmanlarına karşı çok vicdansızımdır.
Allah rahmet Eylesin ,Mekanı cennet olsun
ölüsü cemevinden kaldırıldı.rahmet eylesin dediği Allah cc.ona fatiha bile nasip etmedi.fatiha yerine alkış vardı ve orda bile bu devletin polisine saldırdılar.eğer müslümansan biraz daha ince düşünmen gerekiyor..müslüman birisinin cenazesi böyle kaldırılmaz...
aynen dostum size katılıyorum ...
siyasi mesaj yazmayınız diyorsun siyasi mesajı yazan sizsiniz bay : korfez41
yargıç_1
12-03-2014, 01:52
siyasi amaç taşımayan konu böyle olamaz sade bi baş sağlığı dilenir olur biter masallah vefat etmiş biri şiirler bile yazmış nasıl oluyorsa sonrada siyasi mesaj yazmayın denilmis.
konu kapanmıştır.