Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Twitter'a Erişim Engeli Kalktı

Tekno Mod
31-03-2014, 17:50
Only the registered members can see the link

Ülkemiz kullanıcıları için erişime engellenen mikro blog sitesi Twitter'ın açılması için adımların atıldığı Bakan Hüseyin Çelik tarafından açıkalndı.

Bir süredir ülkemiz kullanıcıları için erişime engellenen sosyal mikro blog sitesi Twitter hakkında az önce sevindirici bir gelişme yaşandı. CNN Türk televizyon kanalında Bakan Hüseyin Çelik'e yöneltilen "Twitter'a erişim engeli ne zaman kalkacak?" sorusuna olumlu bir cevap geldi.
Twitter'a erişim engeli kalkabilir
Hüseyin Çelik, Türkiye'de Twitter'ın ofisinin olmadığını bu yüzden de Twitter üzerinden yapılan deformasyonlar için site yöneticilerine başvuruda bulunduklarını ancak bir cevap alamadıklarını dile getirdi.
Twitter ile olan görüşmeler olumlu
Twitter'da önemli bir takipçi sayısının bulunduğunu ve aktif olarak Twitter'ı kullandığını sözlerine ekleyen Hüseyin Çelik, Twitter'ın erişim engellinin kalkması için site yetkilileri ile yapılan görüşmelerin olumlu olduğunu belirtti. Ancak H. Çelik, Twitter engelinin kalkacağı tarih hakkında kesin bir bilgi vermedi.

Only the registered members can see the link
Uzun lafın kısası Twitter'ın yine Türkiye'de hizmet vermesi için firmanın ülkemizde bir ofis açması ve site üzerinden yapılan olumsuz paylaşımların Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından denetlenmesi gerekiyor. Ancak bu şartlar altında Twitter'a yeniden normal yollar ile ülkemizden erişim sağlanabilecek.

Mojıto
31-03-2014, 18:16
Açılma sebebi neymiş acaba??? yada neden kapattılar önce onu açıklasınlar...ne güzel yaaa seçimler bitti iktidar yeniden onlar....bu saatten sonra açılsa ne olur açılmasa ne olur...Padişah hazretleri gerçi kökünü kazıyacağım demişti Twittirın....''Aç kapa artema''

Editor
03-04-2014, 20:33
Twitter yasagı kalktıı darısı youtube başına

Baldemir
03-04-2014, 21:31
Yasaklar nereye kadar devam edecekti hangi çağda yaşıyoruz ya...Elin adamı uzaya gidiyor biz hala yasaklarla boğuşuyoruz

şimşek59
04-04-2014, 00:04
Türkiye kötüye gidiyor gittikçe ülke durumu kötü bu olayda çok komikti kapatılması

ilhanaktan
04-04-2014, 03:34
arkadaşlar yasak kalktı ama bağlanamadım yardım

Hikmet™
04-04-2014, 08:58
ALLAH ALLAH ne zaman yasaklandıydı ya twitter ve youtube ?

osmann
04-04-2014, 12:40
yasakları eleştiren arkadaşlara siyasi polemiğe girmeden örnek;
süpersatforumda kişilere küfür edersen yada kişilik haklarını zedelersen ne olur?
önce uyarı alırsın, bir kaç gün dinlendirilirsin. haa devam ediyorsan süresiz ban lanırsın.
sonra diyebilirmisin "yahu millet uzaya çıkıyor biz yasaklarla uğraşıyoruz". ee de istersen-de nafile olur.
twitter şirketi avrupadaki yasaları tanıyor. mahkeme kararlarına uyuyor, fransızı ingilizi mahkeme kararı ile bir paylaşımı sil diyorsa silebiliyor. ama türk mahkemelerinin kararlarını takmıyor. hangi çağdayız, millet uzaya gitti ben falanca partiye, kişiye, askere giydirmek istiyorum diyebilirmisin? ee dersen banlanırsın. twitter da bu sebeple kapatıldı. you tube da. twitter değilde you tuba çok girerdim. benimde canım sıkkın ama mahkeme kararımızı takmayanı bende takmam. milliyetçiyim vesselam. selametle...

murat53
04-04-2014, 12:46
ben vergi vereyim onlar vermesin ne güzel milyon dolar kazansınlar vergi verene kadar açmasınlar.........

rselturk
04-04-2014, 14:36
Twitter yasagı kalktıı darısı youtube başına

Ben şahsen bu yasağın AYM kararıyla kalkmasına çok üzüldüm.Zira üzülen sadece ben değil,sayın başbakan da ziyadesiyle üzgün ve de çok öfkeliydi.Ama helal olsun(!) Anayasa Mahkemesine de haddini bildirdi.Nasıl karar vermesi gerektiği yönünde bir hukuk dersi verdi!...:8[1]:

hüseyin
04-04-2014, 15:12
birkaçyıl önce atatürk'e hakaretten dolayı bu yutup kapatılmıştı.....bugün burada hükümete celallenen,ağızlarından hakaretten ve başbakana çeşitli yakıştırmadan başka laf çıkmayan arkadaşlar o gün niçin eleştirmediler...bizim yutubumuz kapanmasında bırakın atatürk'e hakaret edilirse edilsinmi dedinizde bizmi görmedik....bune perhiz ne lahana turşusu....biraz adaletli olun adil olun doğal olun....

Editor
04-04-2014, 15:18
birkaçyıl önce atatürk'e hakaretten dolayı bu yutup kapatılmıştı.....bugün burada hükümete celallenen,ağızlarından hakaretten ve başbakana çeşitli yakıştırmadan başka laf çıkmayan arkadaşlar o gün niçin eleştirmediler...bizim yutubumuz kapanmasında bırakın atatürk'e hakaret edilirse edilsinmi dedinizde bizmi görmedik....bune perhiz ne lahana turşusu....biraz adaletli olun adil olun doğal olun....

Zaten youtube hükümete yapılan iddaalar yüzünden kapanmamış.Ataturke hakaret edildigi gerekcesiyle kapanmış tib başkanı acıklama yaptı :) aslında bunu sormak lazım bu açıklama seçimden önce değilde neden seçimden sonra yapıldı diye herkes ortada oynuyor bizde bakıyoruz malesef