Orijinalini görmek için tıklayınız : polsatlar çözüldü( Daha yazılımlar verilmemiştir--
sunny-kaon polsat yazılımları yakında verecem:conversation:
Hadi ustam inşallah en kısa sürede bekliyoruz.Polsat pakette güzel şeyler vardı.kolay gelsin.
rahim1960
07-01-2006, 02:39
helal sana usta,büyüksün
helal sana usta,büyüksün
europa eurpoa ve belgeseller super kanallar :):gift:
Hadi hayırlısı exalans arkadaşım,gene bir mucize yaratacan öyle gözüküyor.teşekürler.
Tesekurler Exalans
I hope soon there will be
shining SUN
of Polsat
Thank You!
You are doing great job!
Mehmet Kaynaklı
07-01-2006, 08:46
:victory::clap2: ustam beklemedeyız hemide dört gözle:victory: :clap2:
Polsat paketinin çözülmesi harika bir olay..
davutkorucu
07-01-2006, 08:58
sadece sunny de mi var bu olay
next lerdede benzer durum varmı
saygılar
ellerine saglık üstad inşallah olur,babam bundesliga hayranı.onun için iyi olacak şimdiden emeğine ve ellerine sağlık.
AVANOSLU_NURİ
07-01-2006, 11:04
Solasın Exalans Ustam Ellerin Dert Görmesin.Sabırsızlıkla Beklemekteyiz........
koparkok
07-01-2006, 12:04
eline sağlık ustam teşekkürler sabırsızlıkla bekliyoruz polsatları
MEHMET27
07-01-2006, 16:16
Elerinize sağlık üstad dört gözle bekliyoruz.Saygılar.
antencii
07-01-2006, 17:02
teşekkürler sayın exalans
ademkara
07-01-2006, 18:01
ustalarım varmı bu güzel haber için bir zaman...:clap2:
ademkara
07-01-2006, 18:02
bayram hediyesi gibi valla bu haber inşallah yükleriz yazılımlarımızı bu akşam
Bandırmalı
07-01-2006, 20:25
gelsede izlesek science kanalını özledik
senin dilin ne konişiii harika haber
antencii
07-01-2006, 20:43
ok teşekkürler
Tekno Mod
07-01-2006, 20:59
herkes bir defa teşekkür edebilir yoksa yazılımı bulamasınız hehehee
Bandırmalı
07-01-2006, 21:07
Teşekür ederiz ustam:sunglasses2:
ademkara
07-01-2006, 23:45
exalans ustam kolay gelsin ne zaman sevindereceksiniz bizi
Sabırla bekliyoruz usta, özellikle Animal Planeyi özledik... Çalışmalarınızda başarılar..:praying: :victory:
vatandaş için her hizmet süpersatforum adına mükemmel...
siestagunay
08-01-2006, 01:12
hotbird'teki polsatlar değilmi hocam??
hotbird'teki polsatlar değilmi hocam??
ewet arkadaşım.hotbird uydusunda...
zalimfirari
08-01-2006, 15:22
$imdiden sana kolayliklar dileriz..
dôrt gôzle bekliyoruz..
umariz yazilimlari sorunsuzçali$ir...
sevgiler..
ındependent
08-01-2006, 15:45
Hayırlısı olsun Bu işin içinde başka birşeyler olmasın arkadaşlar..
Hispa nagra2 hotbırd nagra2 ok.iyi valla..
MEHMET27
08-01-2006, 15:49
Bekliyoruz ne zaman verilecek acaba.Saygılar.
aktaszafer
08-01-2006, 15:53
polsat gelmese iyi olurdu 2 de bir gidip ugraşıyorduk...bence gelmese daha iyi...
bak tps den 1 ay başımız ağrıdı...tamda kurtulmuştuk @exalans nerden buldun bunu...hehehehe
savalan 1
08-01-2006, 18:20
umarim dogre di...
antencii
08-01-2006, 18:58
exalans-a teşekkürler
antencii
08-01-2006, 19:00
ellerinize saglık..........teşekkürler
ademkara
09-01-2006, 11:49
evet müjdenin verildiği tarih 7 ocak saat 2 bugün 9 ocak ...
:computer: haydi ustam yap bize bir bayram kıyağı
savalan 1
09-01-2006, 17:08
bu forum mudan bashka ben hec bir yerde goramadim..:nono: cok yabanci siteler baktim ama hec bir sey yok:(
Bandırmalı
09-01-2006, 17:09
şimdi gelse ilaç gibi gelir bayram üstü
exselans arkadaşımız bu konu üzerinde çalışyordur arkadaşlar..en kısa zamanda verir...sorun olmazsa...
draculu45
09-01-2006, 19:53
sevgili üstatlar bizlere yoksa bayram süprizimi yapacak exsalans üstat hadi bekliyoruz saygılarımla
siestagunay
09-01-2006, 21:36
Eyvallah Ustam Beklemedeyİz!!
:) :) :) :) :) :)
savalan 1
10-01-2006, 15:20
hala Beklemedeyİz!! ne zeman geliyor ??? sevgiler...
savalan 1
11-01-2006, 00:10
bu gunde hec bir habar olmadi...:ill: bence bir az ...:angry8: !!!!!!!! neyse hec olmasa bir kac gun umudlandik:sunglasses2:
umut iyidir.inşallah gelir polsatlarımız
sporty2003
11-01-2006, 14:27
arkadaşlar polsatlar hakkında herhangi bir gelişme yok polsatlarında uzun bir süre geleceğini zannetmiyorum bir söylenti çıktı ve kesildi onun içinde umutlanmayın
arkadaşlar polsatlar hakkında herhangi bir gelişme yok polsatlarında uzun bir süre geleceğini zannetmiyorum bir söylenti çıktı ve kesildi onun içinde umutlanmayın
Haklsınız
savalan 1
11-01-2006, 15:02
[SIZE="4"]Arkadas sizden baska hec bir forum da bu kunuda bir sey yok::hush: bence yalana da hec bir gerek yok:stop2:... bir az yazdigin selere cok digat etmelisin...SIZE]
[SIZE="4"]Arkadas sizden baska hec bir forum da bu kunuda bir sey yok::hush: bence yalana da hec bir gerek yok:stop2:... bir az yazdigin selere cok digat etmelisin...SIZE]
sizlere şimdiye kadar gerçekler konuşuldu yalanlar degil yazılımda sorun var herhalde sorunlu şekilde yazılım verilmez başka forumda böyle bir konu görmediginizi söylüyorsunuz şunuda bilmenizi isterizki biz başka forum degiliz
söylediklerimiz bizi baglar başka forumlar bizi ilgilendirmez..
saygılar...
kasabalı
11-01-2006, 15:59
ben sadece cidden böyle bir şeyin olmadıgına inandım mach1 ustaya sordum msnden hayır diyor daha algolar puclık degil diyor bu ne anlama geliyor onun gibi biri yok diyorsa yoktur bence...
ben sadece cidden böyle bir şeyin olmadıgına inandım mach1 ustaya sordum msnden hayır diyor daha algolar puclık degil diyor bu ne anlama geliyor onun gibi biri yok diyorsa yoktur bence...
iyide bu sizin mesajları farklı bölümlerde tekrarlamanız hakkını vermiyor size flood yapmayınız lütfen
ekrem336
11-01-2006, 16:58
arkadaşlar sabırlı olun polsatlar şu anda yok ama exelans hoca mutlaka ilerki zamanlarda halledicektir..bende animal planet kanalını çok seviyorum fakat yapacak bişey yok..saygılarımla.
arkadasım ne güzel söylemişsin bak bizden başkasında yok...çünkü biz ilklerin forumuyuz....
savalan 1
11-01-2006, 19:37
ama arkadas,ilkerin forum olmakinan mileti alatmak cok farkili bir sey...ilk olmak cok gozel bir sey ama.... cok kute bir sey..umarim ne solemak istedimi anamis oldunuz???kusura bakmayin lutfan tarbiyatsiz gonusmak istemiyorum...
arkadasım ne güzel söylemişsin bak bizden başkasında yok...çünkü biz ilklerin forumuyuz....
ama arkadas,ilkerin forum olmakinan mileti alatmak cok farkili bir sey...ilk olmak cok gozel bir sey ama.... cok kute bir sey..umarim ne solemak istedimi anamis oldunuz???kusura bakmayin lutfan tarbiyatsiz gonusmak istemiyorum...
TERBİYENİZİ BOZACAK BİR DURUM OLDUGUNU GÖRMÜYORUM KİMSEYİ ALDATMIYORUZ BU ZAMANA KADAR NE DEDİKSE YAPTIK VE BAŞKALARINA
BAKARAK AYNI GÖZLÜKLE BİZİ BU KONUDA YARGILAMAYIN YAZILIM İÇİN BURDA SİZLERE TARİH VERİLMEDİ VE YAKINDA DENDİ AYRICA YAZILIMI VERMEK MECBURİYETİNDE DE DEGİLİZ BÖYLE OLUMSUZ SUÇLAYICI TAVIRLAR OLURSADA HİÇ VERMEYİZ....
Arkadaşım bu forumu başka forumlarla karıştırma.Bu forumda yazılımlar havalarda uçupta milletin makinalarını bozmaz.Dün biryerde daha yazdım yazılımlar exalans usta tarafından defalarca denenir ve iyice emin olduktan sonra verilir.Siz şimdi bidüşünün emin olunan bir yazılımmı istersiniz yoksa makinanızı kullanılmayacak hale getiren bir yazılımmı?Bundan sonrada bu foruma girdiğiniz zaman bu yazdıklarım kulağınıza küpe olsun.Sevgiler.
Yaw arkadaş...Bu ne şiddet.Ne bu celal!Polsat çözüldü haberi üzerinden henüz bir hafta bile geçmeden bu ne acele.Sabah-akşam millet polsat'mı seyrediyor.Yoksa "Benim babam senin babanı döver" misali elinizdeki cihazın başka cihazlardan daha çok şifreli kanal açması nedeniyle hava mı atacaksınız.Ben iki yıldır GM 11400 kullanıyorum.Bu cihaza verdiğim para ile şu an çabuk yazılım veren firmaların cihazından iki tane alırdım.GM 11000 serisi TPS AES *** girişli yazılımları herkesten bir ay sonra verdi.Tabii bizde eleştirdik ama böyle hesap sorar gibi konuşmadık.Şu an bir çok cihaza TPS oto ve D + Nagra yazılımları verildi biz yine bekliyoruz.Yerine göre eleştiride yapıyoruz ama kimsenin kişilik hakalarını zedeleyici yazılar yazmıyoruz.Lütfen biraz sükunet...Sanki polsat'a abone olduk.Her ay çuvalla para veriyoruz,ama izleyemiyoruz da paralar boşa gidiyor.Bu işle uğraşan arkadaş bir gün bu yazılar üzerine "Al atını..." deyip bırakırsa yazılımlar daha çabuk mu çıkacak.Unutulmamalı ki bu yazılımlar zaman-zaman forumlar arsındaki rekabet nedeniyle daha çabuk çıkabiliyor.Şimdi biz bu konu ile uğraşan arkadaşları küstürür de yazılımı tek noktadan beklemeye mahkum olursak;o zaman biz GM 11000 serisi kullanıcıları gibi derdinizi "Marko paşa"ya anlatırsınız.
handsome
11-01-2006, 22:21
Arkadaşlar, polsatlar yeni bir atağa kalktı. Anlaşılan polsatların çözülmesi uzayacak...
Yaw arkadaş...Bu ne şiddet.Ne bu celal!Polsat çözüldü haberi üzerinden henüz bir hafta bile geçmeden bu ne acele.Sabah-akşam millet polsat'mı seyrediyor.Yoksa "Benim babam senin babanı döver" misali elinizdeki cihazın başka cihazlardan daha çok şifreli kanal açması nedeniyle hava mı atacaksınız.Ben iki yıldır GM 11400 kullanıyorum.Bu cihaza verdiğim para ile şu an çabuk yazılım veren firmaların cihazından iki tane alırdım.GM 11000 serisi TPS AES *** girişli yazılımları herkesten bir ay sonra verdi.Tabii bizde eleştirdik ama böyle hesap sorar gibi konuşmadık.Şu an bir çok cihaza TPS oto ve D + Nagra yazılımları verildi biz yine bekliyoruz.Yerine göre eleştiride yapıyoruz ama kimsenin kişilik hakalarını zedeleyici yazılar yazmıyoruz.Lütfen biraz sükunet...Sanki polsat'a abone olduk.Her ay çuvalla para veriyoruz,ama izleyemiyoruz da paralar boşa gidiyor.Bu işle uğraşan arkadaş bir gün bu yazılar üzerine "Al atını..." deyip bırakırsa yazılımlar daha çabuk mu çıkacak.Unutulmamalı ki bu yazılımlar zaman-zaman forumlar arsındaki rekabet nedeniyle daha çabuk çıkabiliyor.Şimdi biz bu konu ile uğraşan arkadaşları küstürür de yazılımı tek noktadan beklemeye mahkum olursak;o zaman biz GM 11000 serisi kullanıcıları gibi derdinizi "Marko paşa"ya anlatırsınız.
dogru söze nedenir.bendede aciko 4225 var bende bırakın tps eas *** girişi yazılım bile yok bende bekliyorum elimizin altında bir sesimizi duyablecegimiz bir yerde varken sesimizi cıkarmıyoruz demekki bir nedeni var illa olacaktır yazılım ama tabi bu ,bu sekilde olarak degil
savalan 1
11-01-2006, 22:31
selam,arkadasim hec kimse size yazi vermak zoronda oldoze solamiyor ve bence tehdide de hec bir garak yok!!! lutfan yanlis anamin... ben tak soladigim bu ki busuna milete umutlandirmyalim,cunke her kes biliyor ki hala polsatler cozolmamis ve hec bir makina bulari acabilimiyor...arkadasim ben bu forum baska bir forum larinan karstirmiyorum, ilk olarak da solamisidim hata yabanci forumlar da da asla bu kunudan bir tak keleme yok ve sadece bu forum da polsatlerin acildigin solaniyor...inanin ki bende butun kalbiminen bunun gercak oldogon istiyorum ama malasef...!!! sizlerin hepinize basarilar arze ediyorum ve bune solamalimki benim cihazim bu tabanan degir ve turkey de olmadigma gore(EUORPA VATANDASIEM) BENEIM CIHAZIMNAN TURKEY DE MALASF YOK...SEVGILER ...SAYGILAR VE BASARILAR
TERBİYENİZİ BOZACAK BİR DURUM OLDUGUNU GÖRMÜYORUM KİMSEYİ ALDATMIYORUZ BU ZAMANA KADAR NE DEDİKSE YAPTIK VE BAŞKALARINA
BAKARAK AYNI GÖZLÜKLE BİZİ BU KONUDA YARGILAMAYIN YAZILIM İÇİN BURDA SİZLERE TARİH VERİLMEDİ VE YAKINDA DENDİ AYRICA YAZILIMI VERMEK MECBURİYETİNDE DE DEGİLİZ BÖYLE OLUMSUZ SUÇLAYICI TAVIRLAR OLURSADA HİÇ VERMEYİZ....
MEHMET27
11-01-2006, 22:35
Yaw arkadaş...Bu ne şiddet.Ne bu celal!Polsat çözüldü haberi üzerinden henüz bir hafta bile geçmeden bu ne acele.Sabah-akşam millet polsat'mı seyrediyor.Yoksa "Benim babam senin babanı döver" misali elinizdeki cihazın başka cihazlardan daha çok şifreli kanal açması nedeniyle hava mı atacaksınız.Ben iki yıldır GM 11400 kullanıyorum.Bu cihaza verdiğim para ile şu an çabuk yazılım veren firmaların cihazından iki tane alırdım.GM 11000 serisi TPS AES *** girişli yazılımları herkesten bir ay sonra verdi.Tabii bizde eleştirdik ama böyle hesap sorar gibi konuşmadık.Şu an bir çok cihaza TPS oto ve D + Nagra yazılımları verildi biz yine bekliyoruz.Yerine göre eleştiride yapıyoruz ama kimsenin kişilik hakalarını zedeleyici yazılar yazmıyoruz.Lütfen biraz sükunet...Sanki polsat'a abone olduk.Her ay çuvalla para veriyoruz,ama izleyemiyoruz da paralar boşa gidiyor.Bu işle uğraşan arkadaş bir gün bu yazılar üzerine "Al atını..." deyip bırakırsa yazılımlar daha çabuk mu çıkacak.Unutulmamalı ki bu yazılımlar zaman-zaman forumlar arsındaki rekabet nedeniyle daha çabuk çıkabiliyor.Şimdi biz bu konu ile uğraşan arkadaşları küstürür de yazılımı tek noktadan beklemeye mahkum olursak;o zaman biz GM 11000 serisi kullanıcıları gibi derdinizi "Marko paşa"ya anlatırsınız. Helal olsun çoğu kişinin düşüncesini yansıtan;söylemek isteyipte sırf polemik olmasın diye saygısından yani insanları kırmak istememesinden dolayı yazmadıklarını yazmışşın.Saygılar.
selam,arkadasim hec kimse size yazi vermak zoronda oldoze solamiyor ve bence tehdide de hec bir garak yok!!! lutfan yanlis anamin... ben tak soladigim bu ki busuna milete umutlandirmyalim,cunke her kes biliyor ki hala polsatler cozolmamis ve hec bir makina bulari acabilimiyor...arkadasim ben bu forum baska bir forum larinan karstirmiyorum, ilk olarak da solamisidim hata yabanci forumlar da da asla bu kunudan bir tak keleme yok ve sadece bu forum da polsatlerin acildigin solaniyor...inanin ki bende butun kalbiminen bunun gercak oldogon istiyorum ama malasef...!!! sizlerin hepinize basarilar arze ediyorum ve bune solamalimki benim cihazim bu tabanan degir ve turkey de olmadigma gore(EUORPA VATANDASIEM) BENEIM CIHAZIMNAN TURKEY DE MALASF YOK...SEVGILER ...SAYGILAR VE BASARILAR
exalansla konusacam bu konuyu merak etmeyin gereksiz tartışma ve spakulasyona gerek yok yani bunun sonucunda burada verilen bir haberin hiç bir maddi yatı yokki sizlere yalan olsun polsat yazılımlarını bende bekliyorum inşallah exalans yaparsa bu kavgalar bu tartışmalar sona erer
saygılarımla
infiniti
11-01-2006, 22:40
Bu konuyu @exalans açıklama yapana kadar kapatalım bence..
Saygılar
MİSAFİR ARKADAŞIM BİZDE İSTERİZ BİR AN ÖNCE VERMEYİ AMA GEL SEN HAK VERME GEREKSİZ YERE POLEMİK YARATILIYOR EXALANS VERECEGİNİ SÖYLEDİ ŞİMDİYE KADAR NE SÖYLEDİYSE YAPTI SONUÇTA BİZDE SİZİ KIRMAK
İSTEMEYİZ ÜZMEK İSTEMEYİZ BURADA BİR AVUÇ İNSAN OLARAK HOBİMİZ OLARAK BURDAYIZ TAKDİR EDERSİNİZKİ BU FORUMCULUK İŞİNİN TEK KURUŞ
KAZANCI YOKTUR BİZ BU HOBİYİ SEVDİGİMİZ İÇİN ELİMİZDE AVUCUMUZDA NE VARSA PAYLAŞIRIZ SADECE BEKLEYELİM DİYORUM EXALANS BU KONUDA
BAYRAM DEMEDEN ÇALIŞIYOR..
SAYGILAR...
savalan 1
11-01-2006, 23:05
bu gozel cevabiniz icin co...k tesekur ediyorum,bende her kes kimin bu isin tam kalbiminen basarili oldogune arzu ediyorum...ama lutfan kabol ediniz ki bu haber bir az arkan verimis...YENIDAN BUTUN ARKADASLARA VE OZELIKCE EXALANS ARKADASIMIZA BASARILAR DELIYORUM:victory: ...SEVGILER...SAYGILAR...
MİSAFİR ARKADAŞIM BİZDE İSTERİZ BİR AN ÖNCE VERMEYİ AMA GEL SEN HAK VERME GEREKSİZ YERE POLEMİK YARATILIYOR EXALANS VERECEGİNİ SÖYLEDİ ŞİMDİYE KADAR NE SÖYLEDİYSE YAPTI SONUÇTA BİZDE SİZİ KIRMAK
İSTEMEYİZ ÜZMEK İSTEMEYİZ BURADA BİR AVUÇ İNSAN OLARAK HOBİMİZ OLARAK BURDAYIZ TAKDİR EDERSİNİZKİ BU FORUMCULUK İŞİNİN TEK KURUŞ
KAZANCI YOKTUR BİZ BU HOBİYİ SEVDİGİMİZ İÇİN ELİMİZDE AVUCUMUZDA NE VARSA PAYLAŞIRIZ SADECE BEKLEYELİM DİYORUM EXALANS BU KONUDA
BAYRAM DEMEDEN ÇALIŞIYOR..
SAYGILAR...
Bu konuyu @exalans açıklama yapana kadar kapatalım bence..
Saygılar
Çok haklısınız kendisi acıklama yapsın yoksa bunca millet konuyu okuyup okuyup duruyor yazık günah .Konuyu kapamayacam bakalım neler olacak kendisi acıklama yapacaktır..
bu gozel cevabiniz icin co...k tesekur ediyorum,bende her kes kimin bu isin tam kalbiminen basarili oldogune arzu ediyorum...ama lutfan kabol ediniz ki bu haber bir az arkan verimis...YENIDAN BUTUN ARKADASLARA VE OZELIKCE EXALANS ARKADASIMIZA BASARILAR DELIYORUM:victory: ...SEVGILER...SAYGILAR...
SAVALAN 1 ben teşekür ederim bizler sizler için burdayız amacımız sizleri mutlu etmek elimizden geldigince anlayışınız için teşekürler..
saygılar..
harıka bir haber beklemedeyız şimdiden hemegi gecen lere teşekkürler
bende bekliyorum bakalım görecez
merhaba.
exalans kardes.
ellerine sgalik dilerim basarili olur .simdiki durum nasil. her hangi bir cihaz icin yazilim hazir mi?
çok teşekkürler en kısa zamand yazılım gelir
bir taş attım havaya düştü mapus belaya 15 kızı kandırdım bir şişe lavantaya hele loy loy loy kibar yarim esmerim bu başka ne derim :)))
savalan 1
23-01-2006, 22:22
POLSATLER COZOLDI..... BURDAN SON HABARI ALABILIRSINIZ :computer: Only the registered members can see the link Victim of the Nagra Hacks: Cyfrowy Polsat [ off ] of safe to make wanted the operators of the Polish digital TV platform Cyfrowy Polsat their programs and transferred from the coding system Nagra 1 to Nagra Aladdin - this was *****ed however briefly after the conversion of hackers A half year lasted the conversion with Cyfrowy Polsat: Since at the end of May 2005 ran the map exchange on the new system Nagravision Aladdin, Anfang November was terminated it. The combination of the Kan? into the new coding system yearly passed began at the 3.Oktober. The first changed over transmitters were Reality TV, club, Discovery Science and Discovery Civilisation, the programs changed over last to Aladdin were *******, Europe Europe, TV4 and Travel Channel. Before Schwarzsehern surely the Cyfrowy of pole RK programs was only a short time. At the end of November to last yearly frightened gnaw-RA-CHOP the coding system and Pay TV industry. Not only the German paying transmitter premiere was wrong-basic, but evenly also the platform Cyfrowy, which had expected by the re-equipment on a new coding system to be safe before hackers.....:victory: Only the registered members can see the link