Orijinalini görmek için tıklayınız : 9600 cıppro
afacan-1
29-11-2006, 12:37
elimde 9600 cıp cihazım var.bu cihazlar pozisyonerli oldugu için uydu listesi çok önemlidir.Bu cihazın yazılımını hazırlayanlar kişi yada kişiler UYDU LİSTESİNİ ve DERECELERİNİ çorbaya çevirmişler.Yaklaşık 1 senedir ilgilenen yok .sayın yetkililer şu cihaza lülfen bir el atında pozisyonerin zevkini sürelim artık. şimdiden teşekkürler.
bu cıhaz ne marka goldmastermı kyoto mu hangısı bılgı verısen yardımcı olurum
Arkadaşım cihazın pozisyonerli bana kalırsa uydu listeleride o kadar karışık değil tabi biraz daha basit olabilir ama bu kadarı şu an için yeterli zaten emu ile yeteri kadar uğraşılıyor. Uydu listelerini dikkatli incelersen bence sorunu kendin çözersin.
afacan-1
29-11-2006, 20:37
cihazım goldmaster 9600 cıp kullanalar bilirler siruis 10 derece astra 23 derece w2 19 derece gibi sanki özellikle karıştırılmış gibi.cihazı inceleyenler yorum yapsınlar yada çare önersinler .birde nagravizyon yayınlarda cihaz kilitleniyor.bilgilerinize
Afacan-1 merhaba, cihazından şikayetcimisin. Pozisyonerli bir cihaz almayı düşünmekteyim. next veya gold. Sen ne dersin. Selamlar.
Afacan-1 merhaba, cihazından şikayetcimisin. Pozisyonerli bir cihaz almayı düşünmekteyim. next veya gold. Sen ne dersin. Selamlar.
cihaz arıyorsanız alım satım bölümüne konu acın veya orada yazan cihazlara bakarsanız çok iyi olur.Konu için satış yapmayalım:nono:
dagobert67
13-12-2006, 20:57
elimde 9600 cıp cihazım var.bu cihazlar pozisyonerli oldugu için uydu listesi çok önemlidir.Bu cihazın yazılımını hazırlayanlar kişi yada kişiler UYDU LİSTESİNİ ve DERECELERİNİ çorbaya çevirmişler.Yaklaşık 1 senedir ilgilenen yok .sayın yetkililer şu cihaza lülfen bir el atında pozisyonerin zevkini sürelim artık. şimdiden teşekkürler.
haklısın efecan,bende GM 9600cıppro kullanıyorum.uydu lıstelerını corbaya cevırmısler.eskı yazılımlarda cok daha basıttı.bence yapmaları gereken sey o kadar uyduyu cıhaza yüklemeye gerek yok türkiyeden ızleyebıleceğimiz uydular bellı zaten onları cihaza fixlesınler yeter.tabıı bu yakınmamızı moteratörler ve dığer arkadaşlar buldunuzda buluyorsunuz manasında düşünmesınler.bu yazılımları yapanlara tşk.edıyorum sağolsunlar.eleştirilerimiz hep daha ileriye gitmek üzerine.ıyı ve basıt kullanım için.
ereneren44
08-01-2007, 00:27
ArkadaŞlar Bende 9600 Cip Kullaniyorum-bİr Problem Yok-uydu Lİstelerİnİ GerektİĞİnde Ben DÜzenlİyorum...pek KarİŞİk OlduĞu SÖylenemez..sadece Aktİf Olmayan Keylerden Dolayi Tps Donuyor---:45:
webmasterali
08-01-2007, 14:26
Bende 9600 cıp kullanıyorum. son yazılımların birinde uydu listesi karıştırılmış. makina fabrika ayarlarına döndürüldüğünde. saçma sapan uydu isimleri çıkıyor. 42 dereceye türksat 1b yazılmış. ve okunmayan karakterlerde değişik uydu isimleri ve dereceler var.
abdurahman2184
08-01-2007, 15:34
bende ayni fıkırdeyım doniyor ve dereceler yalnış yapmişlar
[email protected]