Orijinalini görmek için tıklayınız : 500 kısa mesaj 50 KONTOR-100 KISA MESAJ 25 KONTORE
Bana bugun turkcellden mesaj geldi 500 kısa mesaj 50 KONTOR-100 KISA MESAJ 25 KONTORE
Abone olmak için :
ABONE 500 yazıp 5010 GÖNDERMEK 50 KONTOR karşılıgı 500 kısa mesaj
Abone 100 yazıp 5010 gondermek 25 kontor karşılıgı 100 kısa mesaj
15 aralıka kadar geçeli arkadaşlar
ya kosovalı kardeş bu gsm operatörlerine hiç güvenmiom artık msj bile çekmiom ister 25 kontore 25000 hediye mesaj versinler umrumda değil. Paylaşım için teşşekürler eline sağlık.
ya kosovalı kardeş bu gsm operatörlerine hiç güvenmiom artık msj bile çekmiom ister 25 kontore 25000 hediye mesaj versinler umrumda değil. Paylaşım için teşşekürler eline sağlık.
valla bende öyle.bana gelmişl sahsen gidipte yollamadım sizlerla paylaşayım dedim belki birilerinin işine yarar.herkese gondermiyorlar.gecenlerde arkadaşa 100 kontor yukleyin 500 kontor hediye diye mesaj gelmiş.ben aradım bize neden gelmedi diye.kontor yuklemeyen aboneleri tesvik amaçlı falan dediler artık sizdüşünün:49:
valla bende öyle.bana gelmişl sahsen gidipte yollamadım sizlerla paylaşayım dedim belki birilerinin işine yarar.herkese gondermiyorlar.gecenlerde arkadaşa 100 kontor yukleyin 500 kontor hediye diye mesaj gelmiş.ben aradım bize neden gelmedi diye.kontor yuklemeyen aboneleri tesvik amaçlı falan dediler artık sizdüşünün:49:
banada bedava gprs kullanımı hakkınınz var dediler bi girdik nete bidaha kurtulamadık yaklaşık 500 kontoruüm gitti. ama neyse bundan sonra bunlara kanmam. sen bilgiyi vermişsin isteyen kullanır istemeyen kullanmaz her şey için teşşekkürler. Konuyu fazla uzatmıyayım.
bana da geldi o şekilde konbaranızdan 50 kontör verin karşılığında 24 saat turkcellilerle bedava mesajlaşın diye ben cevap yollamadım bile zaten internetten günlük 15 mesaj hakkım var bedava onu bile kullanmıyorum tuhaf tuhaf teklifler yolluyorlar işte
hallederiz
30-11-2006, 09:33
ben bu türkcell e hiç güvenmiyorum gençtürksell lilerle 250 kontör yükleyen 200 dakika bedava dediler televizyonda reklam yaptılar bende arefenin 1 gün öncesi 250 kontör yükledim bayramın son günü bedava görüşebilirsiniz diye mesajı geldi artık ben arayacağım yerleri kontörle arayıp kontörümü bitirdikten sonra geldi bence böyle şeyler hep birer tuzak
bence aveaya güvenmeyin bu ay hiç konuşmamıza rağmen 90 ytl geldi konuşsak ne kadar gelir ALLAH bilir artık
kanaryam1950
30-11-2006, 13:29
:Smiletabar
ayrıca evet yazıp 2380'e yollanırsa konbaradaki 50 kontör karşılığı 2 gün byunca kullanacağınız 500 kontör. 2383 eyollanırsa 1 ay byunca kullanacağınız 1 saat konuşma turkcelllilerle.2388 e yollanırsa 10 mb lık internet hakkı elde ediliyor.:Smiletabar
:Smiletabar ayrıca evet yazıp 2380'e yollanırsa konbaradaki 50 kontör karşılığı 2 gün byunca kullanacağınız 500 kontör. 2383 eyollanırsa 1 ay byunca kullanacağınız 1 saat konuşma turkcelllilerle.2388 e yollanırsa 10 mb lık internet hakkı elde ediliyor.:Smiletabar
20 kontor var olmazmıyki:)
ben avea ya 50 kontör karşılığı 1 ay boyunca 500 sms her yöne sms aldım. gönderdim ve hemen geldi. çok da güzel kullanıyorum. aldatmaca yok arkadaşlar... ben çok memnunum. her yöne olması mutheşem doğrusu...
e yani 500 sms...
ben avea ya 50 kontör karşılığı 1 ay boyunca 500 sms her yöne sms aldım. gönderdim ve hemen geldi. çok da güzel kullanıyorum. aldatmaca yok arkadaşlar... ben çok memnunum. her yöne olması mutheşem doğrusu...
e yani 500 sms...
avea dan hangi numaraya yollayacaz bunu almak için