Orijinalini görmek için tıklayınız : TRT'nin yeni HD paketi Türksat 4A uydusunda...
bayram tv
07-05-2014, 00:19
TRT nin yeni HD paketi yeni uydu düzenlemesinden sonra Türksat 3A uydusunda yeni frekansında olacak. Böylece sinyal sorunu yaşayan bazı izleyicilerin sorunu çözülecek. 36 MHz lik transponder'dan 50 Mbit civarında kapasite ile çok kaliteli yayın olacak. İlk planda pakette TRT HD , TRT1 HD , TRT Haber HD olacak. Yakın zamanda aynı paketten TRT ingilizce HD TRT Spor HD yayına geçecek. Mevcut kapasite 6-7 kanala kadar HD yayını verebilecek.
KAYNAK TRT ÇALIŞANI HİKMET KOCAMAN..
Only the registered members can see the link
Güzel haber...Ama dünya kupasını 3A dan izlemek isterdim.
bayram tv
07-05-2014, 00:53
Güzel haber...Ama dünya kupasını 3A dan izlemek isterdim.
Dünya kupası başlamadan 4A faaliyete geçerse daha iyi olur trt yeni frekansında görüntü kalitesini daha fazla yüksek tutacaktır..:wave:
Yeni uydu dunya kupası nedeniyle frekans değişimi ertelemiş daha bekleyecez yeni uyduyu
beaverss
07-05-2014, 06:35
güzel haber hade hayırlıs bakalım
ilhanaktan
07-05-2014, 07:45
darısı tum kanallların basına
bayram tv
21-09-2014, 12:59
TRT HD Kanalı yeni frekansı Türksat 3A 11.054 Mhz V(Di***) 30.000 ile uyduda bitrate kapasitesi daha büyük olarak yayında.
Yakın zamanda aynı paketten TRT ingilizce HD TRT Spor HD yayına geçecek. Mevcut kapasite 6-7 kanala kadar HD yayını verebilecek.
TRT Spor HD süper olur. Kanalin icerigi cok güzel ama görüntü kalitesi cok berbat.
bayram tv
18-11-2014, 21:06
TRT SPOR HD Aralık ayında Yayında..
Alıntı:
trt hd yetkilisi Hikmet Beye twitterden bizzat sorum cevapladığı soru..Forum kullanıcıları bilir söyledikleri hep doğrudur.uzun zamandır bekliyorduk hayırlı olsun..
TRT HD ses DD (Dolby digital) olmuştur.
dolby digital ses nedir derseniz.5+1 surraund ses demektir.home cinema sistemi kullananlar için
TRT BELGESEL HD 2 nci dil seçeneği (engilish) eklenmiştir.
Tüm TRT HD'lere gelsin. Önemli olan film ve maclar. Fenerbahce macinda actim Home cinemayi hayal kirikligina ugradim..