Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce Galatasaray Fenerbahçe maçı ne olur?
sizlerin görüşleri nelerdir?
fener avantajlı gibi görünsede bu maçı gs alır gibime geliyor!!
selametle...
alperyılmaz
30-11-2006, 11:46
bu topiği erken acmakda fayda var abi tarihi derbi bu mac kaçmaz ben 2-1 gs diyorum galatasaraylı olarak :)
bu topiği erken acmakda fayda var abi tarihi derbi bu mac kaçmaz ben 2-1 gs diyorum galatasaraylı olarak :)
alper bizim takımda bir fb bir kadıköy fobisi var bunu aşmamız lazım bakalım görecegiz az kaldı..
selametle..
alperyılmaz
30-11-2006, 12:17
abi bir bilsen nasıl sabırsızlanıyorum maç gününü adeta iple cekiyorum derlerya benimkisi daha da ileri birşey arabaya baglayıp öyle cekecem yahu... :)
alemci_1987
30-11-2006, 12:58
Bu Maci FenerbahÇe Alir Ona GÖre Haa
Valla her zamanki gibi Fener bu maçı alır. Galatasaray bence bu sefer çok dikkatli olması lazım tarihi bir fark yiyebilir.:praying:
Valla her zamanki gibi Fener bu maçı alır. Galatasaray bence bu sefer çok dikkatli olması lazım tarihi bir fark yiyebilir.:praying:
volkan sen o 6-0 lık maçı diyorsan o maçta bile şike vardı bence sanırsam fb gs ye iyi para vermişti yoksa o kadar fark olmazdı:)
yargıç_1
30-11-2006, 13:26
tabiki fenerbahçe alır :45:
volkan sen o 6-0 lık maçı diyorsan o maçta bile şike vardı bence sanırsam fb gs ye iyi para vermişti yoksa o kadar fark olmazdı:)
Abi bilion bu işler de verende alanda şuçlu. Ama 6 gol için galatasaray öle birşey yapmaz bundan eminim. Tabi ne olduğunu biz bilemeyiz. :49:
Abi bilion bu işler de verende alanda şuçlu. Ama 6 gol için galatasaray öle birşey yapmaz bundan eminim. Tabi yöneticilerden herşey beklenir. :49:
dostum işin içinde para varsa herşey olur bu sadece futbolda değil her yerde geçerli bence o maçtada birşeyler vardı hala kafama takılıyor
Galatasaray bu maçı alır
FB-GS derbisinin hakemi belli oldu
Pazar günü oynanacak olan ve sezonun en önemli maçı olarak görülen Fenerbahçe -Galatasaray maçını yönetecek hakem belli oldu. Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki maçı...
Pazar günü oynanacak olan ve sezonun en önemli maçı olarak görülen Fenerbahçe -Galatasaray maçını yönetecek hakem belli oldu. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak maçı Selçuk Dereli yönetecek.
Kadıköy Tarih Dersanesi kitaplarına göre 3 ihtimalli maç 1-0 , 2-0 , 3-0 FENERBAHÇE kazanır.(Ayrıca ikinci ihtimal olarak 4-0 veya 6-0 da olabilir)
Pazar günü oynanacak olan ve sezonun en önemli maçı olarak görülen Fenerbahçe -Galatasaray maçını yönetecek hakem belli oldu. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak maçı Selçuk Dereli yönetecek.
:46: :46: :46:
hallederiz
30-11-2006, 17:41
buda sorulurmu tabikiGALATASARAY
hallederiz
30-11-2006, 17:42
ayrıca usta ankete beraberlik neden koymadın bu maçın berabere bitme ihtimali yokmu acaba
Kadıköy Tarih Dersanesi kitaplarına göre 3 ihtimalli maç 1-0 , 2-0 , 3-0 FENERBAHÇE kazanır.(Ayrıca ikinci ihtimal olarak 4-0 veya 6-0 da olabilir)
Bencede 3-0:45:
alperyılmaz
30-11-2006, 17:59
ayrıca usta ankete beraberlik neden koymadın bu maçın berabere bitme ihtimali yokmu acaba
bu maç bu hırsla berabere gitmez farka gider bence artık ne atarf fark atar o şüpheli :49: :49:
Cebİmdekİ Bozukluklari Şİke Parasi Olarak GÖnderdİm MaÇi Kesİn Aliyoruz.tek BÜyÜk Fener
Cebİmdekİ Bozukluklari Şİke Parasi Olarak GÖnderdİm MaÇi Kesİn Aliyoruz.tek BÜyÜk Fener
:45: :45:
valla bence çok salladın yaw:)
bu maçın sonucunu kimse tahmin edemez sanırsam celtavigo hezimeti sonrası bir hezimette galatasaraydan bir hezimet alabilir
selametle..
arkadaşım sen o parayla berezilyaya bilet al:Smiletabar :pepper: :devilprv:
Ben BJK liyim ama inşallah gs kazanır gönlüm gs den yana.
şu anda galatasaray onde gibi görünyor..
selametle..
draculu45
01-12-2006, 18:33
bu defa cim bom diyorum yenilirlerse kılf hazır persebbe cok önemli mac oynadık sonuç hüsran UEF kupası yola cıktı geliyor saygılar
siestagunay
01-12-2006, 21:40
abi şaka mı yapıyosunuz galatasaray mahalle takımı gibi top oynamaya başladı beaa.
arda dediikk zidana özenti çıktıı hakan dedikk dede olduuu inamoto dedimm foss çıktıı geriye ne kaldıı satenn beaaa hocam yapmayınn beaa
banko fenerbahçee
inşallah alacagız maçı
western32483
01-12-2006, 21:59
inşallah alacagız maçı
işallah galatasaray kazanacak
İnşallah Fener alacak :)
patron ilginç ilginç konuşma:)
anthony99
02-12-2006, 09:31
evet patron ilginç konuşma lütfen. hem bizim yaptığımız anketlerden kesin sonuç alırız. ankete görede galataray alır diyor.
fener favori gibi ama g.saray kazanır
bu maçın favorisi yoktur arkadaşlar favori değil kimse ama gönlümüz galatasaraydan yana..
selametle..
ya neyi tartışıyorsunuz tabiki her zamanki gibi yine FENERBAHCE kazanacak
irdetofun
02-12-2006, 10:20
iyi olan kazansın ama gönlüm fenerden yana...
Güzel bir derbi olmasını dilerim.
ya neyi tartışıyorsunuz tabiki her zamanki gibi yine FENERBAHCE kazanacak
ANKET OYLE DEMİYOR AMA:)
ANKET OYLE DEMİYOR AMA:)
dostum fenerbahçe kazanır ama neden ankette berabere şıkkı yok
dostum fenerbahçe kazanır ama neden ankette berabere şıkkı yok
birinin kazanacagına emin oldugumuzdan 2 seçenek sunduk maksat tercih yapmak sonucu biz belirleyemeyiz ama adrenalin tutkusu olanlara bir hediye olsun dedik..
selametle..
kim ne dersin desin febnerbahçe bu maçı aslanın midesinde olsa bile ordan çıkartır alır.
uzman_elhan
02-12-2006, 10:48
tabiki fener bakın bu maç 2:0 fener alır
laykın27
02-12-2006, 10:50
TABİKİ FENERBAHÇE KAZANACAK
vaaav fenerliler artmaya başladı:):)
alperyılmaz
02-12-2006, 11:26
ankette hala öndeyiz bakalım yarpn da inşallah böyle olur skor 20 ye 17 :)
cetin solmaz
02-12-2006, 11:58
gececeksın onu bak gor neler oluyor fenerı son avrupa macında gorduk
zaten azoşunuz geldi geleli şikesis bir macınız yokki bu derbiyide alırsınz sezonun sonunda hakkı olana verirsiniz gecen sezon oldugu gibi nede olsa fb de azoş oldukca bu hep böyle olacak:45:
Anketin sonucu gs kazanır seklindeydi ama.Fb Kazandı ankete katılan arkadaşlara teşekkurler.Cabbari sende diger ikinci yarı bir anket daha acarsın :)
Anketin sonucu gs kazanır seklindeydi ama.Fb Kazandı ankete katılan arkadaşlara teşekkurler.Cabbari sende diger ikinci yarı bir anket daha acarsın :)
ya kardeşim böyle saçma konular açmayın. Fener-6S maçlarının sonucunu çocuklar bile bilir.
ya kardeşim böyle saçma konular açmayın. Fener-6S maçlarının sonucunu çocuklar bile bilir.
Konunun neresi saçma.Kim bilebilir sonucunu? İllaki arada böyle mesajlar yazmak olacak demi lütfen biraz daha dikkat ya:crashs: :crashs:
Konu kapanmıştır.Fazla uzatmaya gerek yok iyice sinirlerim gerilecek şimdi