Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : DSMART Akıllı Kumanda Kodları, Kurulumu, Kullanımı ve Özellikleri.

bayram tv
23-05-2014, 22:10
Only the registered members can see the link

daha fazlası linkte..

bayram tv
23-05-2014, 22:10

gitmeli67
26-11-2014, 03:14
Sunny tv kodunu 0067 olarak buldum fakat çalışmıyor başka bir kodu var mi ?

beaverss
26-11-2014, 14:16
bu güzel bilgiler için teşekkürler..

dream021
10-02-2015, 02:09
tşkler

atmaca34
17-02-2015, 17:48
Bilgi ve paylaşım için teşekkürler

vedati
12-06-2015, 17:57
arkadaşlar beim cıhazın bazı hd kanalların sesin cıhazdan açıp kapatmıyor tv den mudahale etmek gerekiyor bana çözüm yolu lütfen

mete55
07-10-2016, 13:21
Dsmart yeni kumanda.

akursatozkan
05-02-2017, 15:55
Dsmart HD+ üyeliği başlattım, Dsmartta yeniyim, daha önce dsmart kullanmadım. Tv ve Dsmartı aynı anda kumanda etmek için Akıllı Kumanda çıktı kutudan. Yukarıda bayramtv nin paylaştığı Akıllı Kumanda yenilendi resmindeki kumandadan. Bağladığım Tv ise Sony Bravia KDL-40W5500 04/2009 üretimi ama Akıllı kumandanın kullanımına dair bir kullanım kılavuzu çıkmadı kutudan. Dsmart Müşteri Hizmetlerini aradım, Tv tuşuna basın, sonra Kırmızı ve Maviye 2-3 saniye basılı tutun, Tv ışığının yanıp söndüğünü görün sonra 1 e basın dedi. Sonra sesi artırın azaltın dedi. Yaptım ne ses arttı ne de azaldı.
Only the registered members can see the link deki eski tip akıllı kumanda tv kurulumulikte basın ışığı yanmıyor.
Kod girecek bir bi sayfa çıkmıyor.
Yenilenen Akıllı Kumadanın Kullanım kılavuzunu nerden bulurum. Tv ayarlarını nasıl yaparım? Sony Bravia KDL-40ww5500 için dsmart yenilenen akıllı kumanda için kodu nedir? Bir bilen var mı acaba?

mete55
05-02-2017, 17:48
Dsmart HD+ üyeliği başlattım, Dsmartta yeniyim, daha önce dsmart kullanmadım. Tv ve Dsmartı aynı anda kumanda etmek için Akıllı Kumanda çıktı kutudan. Yukarıda bayramtv nin paylaştığı Akıllı Kumanda yenilendi resmindeki kumandadan. Bağladığım Tv ise Sony Bravia KDL-40W5500 04/2009 üretimi ama Akıllı kumandanın kullanımına dair bir kullanım kılavuzu çıkmadı kutudan. Dsmart Müşteri Hizmetlerini aradım, Tv tuşuna basın, sonra Kırmızı ve Maviye 2-3 saniye basılı tutun, Tv ışığının yanıp söndüğünü görün sonra 1 e basın dedi. Sonra sesi artırın azaltın dedi. Yaptım ne ses arttı ne de azaldı.
Only the registered members can see the link deki eski tip akıllı kumanda tv kurulumulikte basın ışığı yanmıyor.
Kod girecek bir bi sayfa çıkmıyor.
Yenilenen Akıllı Kumadanın Kullanım kılavuzunu nerden bulurum. Tv ayarlarını nasıl yaparım? Sony Bravia KDL-40ww5500 için dsmart yenilenen akıllı kumanda için kodu nedir? Bir bilen var mı acaba?

Sizdeki kumanda hangisi? Benim paylaştıgım son çıkan kumandamı o ise alttaki kodları deneyin.

..............................................

pardusant
02-05-2017, 19:26

Yeni akıllı kumandalarda bu kodlar çalışmıyor. Başka yöntem varsa paylaşırsanız sevinirim.

Mrtcngll
08-07-2017, 00:24
Arkadaşlar d smartın yeni kumandası eskisi gibi kırmızı ve mavi tuşlardan farklı bir yöntem ile kuruluyor çok aradım zor buldum ve sonunda yaptım güzelde oldu tv modelinizin kodunu bulduktan sonra kumandanızdan tv ye basıp kapama ve ses kesme tuşlarına basılı tutup tv ışığının sönmesini bekleyin ve kodu girip sesi açmayı deneyin kodunuz doğru ise ses açılır yanlış ise doğru kodu bulana kadar deneyin ( d smart destek bile bilmiyor bu yöntemi) tabi bununla uğraştığınıza göre kumandanız hayırlı olsun diyeyim:459956::clap2:::present:

upburak
26-07-2017, 12:45

Baho82
03-10-2017, 19:45
Tv ye 3 saniye basılı tut açma kapama düğmesiyle mute düğmesine yani ses kapama düğmesine aynı anda basılı tutun tv tuşu sabit kırmızı olarak yanacak sonra televizyonunuzun markasına göre kodu tuşlayın kullanıma hazır samsung televizyon kodu 1526:emoji106:

berkexx
03-12-2018, 13:36
Kumanda (Only the registered members can see the link) oradaki link e tıklayın pdf açılacak