Orijinalini görmek için tıklayınız : DSMART Yanlış Kart Yerleştirdiniz Uyarısı
d smart kartım hata veriyor ekranda yanlış kart hatası veriyor neden acaba:mad2::mad2:
d smart kartım hata veriyor ekranda yanlış kart hatası veriyor neden acaba:mad2::mad2:
Müşteri temsilcisini aramanız tavsiye olur onlar sizi yönlendirir
Modülmü kullanıyorsunuz yoksa D-Smartın kendi cihazınımı kullanıyorsunuz ?
d smartın kendi cihazını beko m.h aradım cihazla kartı an yakın bayiye götürmemi söyledi
daha öncede olmuştu d smartı kapatıp uyduya geçtim bi süre uydu kullandım daha sonra tekrar d smartı açtım hata vermeden izledim bugün yine hata verdi
d smartın kendi cihazını beko m.h aradım cihazla kartı an yakın bayiye götürmemi söyledi
daha öncede olmuştu d smartı kapatıp uyduya geçtim bi süre uydu kullandım daha sonra tekrar d smartı açtım hata vermeden izledim bugün yine hata verdi
Fabrika ayarlarına geri dönün birde öyle deneyin :warn:
onu denemedim bi zararı olurmu acaba
onu denemedim bi zararı olurmu acaba
Daha önce bir arkadaşımın cihazıda öyle oldu döndürdük sonra fişten cıkardık tekrar taktık kurulum yaptık cihaz kart hatası uyarısı vermemişti döndürdgümüz cihaz goldmaster cihazdı
teşekkürler bi deneyeyim :49857458:
Kartın çipini temizleyip cihazın kart yuvasına saç kurutma makinesi ile bi hava üfleyip deneyin.
beaverss
01-06-2014, 17:55
Kartın çipini temizleyip cihazın kart yuvasına saç kurutma makinesi ile bi hava üfleyip deneyin.
aynısı benim başımada geldi çipi temizleyip taktığımda çalıştı
bayram tv
01-06-2014, 22:09
arkadaşlar diger seçenkleri söyledikleri için tekrar yazmama gerek yok..
menu'den sıstem bılgısı ekranına gelın card ıd'de kart yazıyorsa sorun yok, yazmıyorsa kart arızalıdır, musterı hızmetlerıne gondermenız gerekecek.
card ıd'de kart yazıyorsa sorun yok demektir elle yazılım yükleyiniz bakalım düzelecekmi yazılım nasıl yüklenir alttaki linke tıklayınız..
Only the registered members can see the link
dsmart bende kulanıyorum arasıra benimkide öyle olyor ben böyle yapıyorum kartı duzgun bişekilde takyorum ve cihazı kapatıp açyorum düzelyor kart yerinden oynıyor ondan olyor
bayram tv
02-06-2014, 00:05
dsmart bende kulanıyorum arasıra benimkide öyle olyor ben böyle yapıyorum kartı duzgun bişekilde takyorum ve cihazı kapatıp açyorum düzelyor kart yerinden oynıyor ondan olyor
dsmart cihazınız belli aralıklar ile bu arızayı veriyorsa mutlaka teknik servise götürünüz ilerleyen dönemde cihazın boardu tamir edilemez hale gelebilir..:wave: