Orijinalini görmek için tıklayınız : >>ÇOK ACELE<< deep freeze yükledim hafıza kart okuyucum gitti
siestagunay
01-12-2006, 22:34
ustalar ben daha önceleri xp pro kullanırken deep freeze'de kullanıyordum ve hafıza kart'ı okuyucumda gayet iyi çalışıyordu fakat bilgisayarıma format atmak zorunda kaldım ve yine xp pro'yu yükledim fakat bu seferde hafıza kart okuyucum çalışmıyor ne yapmam gerek acil yardım edermisiniz
şimdiden teşekkürler..
:( :( :( :( :( :(
eger dep freeze senin için hayati önem tasımıyorsa öncelikle proyu silip bir daha dene bir de hafıza kart okuyucunun cd si var mı driverini yükledin mi
alexjoan
01-12-2006, 23:07
hafıza kartı okuyucusunun driverlarını doğru şekilde yüklediğinize emin misiniz?
siestagunay
01-12-2006, 23:13
hepsini doğru yükledim xp yi yükledikten sonra çalışıyordu fakat 2-3 gün den beri hafıza kart okuyucumu görmüyorr birde hafıza kartım kasamda monte edilii ben herşeyi yükledim çalışıyord sonra birden çalışmaz olduu ne yapmam gerek acaba_?
hocam bu sorunu görmeden tanımlamak çok zor önceden çalışıp da şimdi çalışmaması tuhaf ya yüklü bi program ya da başka bir uygulama kart okuyucuyu pasif etmiş eger kart okuyucunun driveri varsa önce donanım bölümünden kart okuyucunun mevcut driverini kaldır sonra cd varsa yeniden yükle pc yi yeniden başlat kart okuyucunun çalışmasına engel olacak bir pro var oldugundan şüpeleniyorsan onu kaldır hiçbiri olmadı bi sistem geri yükleme yap o da olmazsa başka aklıma birşey gelmiyor aç kasayı baglantı kablosunu kontrol et biostan anlıyosan oraları da karıştır ama dediklerimi sıra ile dene bakalım
alexjoan
01-12-2006, 23:26
eğer imkanınız varsa kart okuyucunuzu başka bir bilgisayarda deneyin
hallederiz
01-12-2006, 23:28
karta okuyucunun sürücüsünü yeniden yükleyin hallolur
tabii bunu yapmadan önce deep freeze i pasif yapmayı unutmayın
siestagunay
02-12-2006, 00:07
hocam bilgisayarı güncelleştirmeden önce herşey çalışıyordu fakat bilgisayarı güncelleştirdikten sonra kartlar okuyucuyu bozuldu birde okuyucuyu başka bir bilgisayarda deneme şansım yok çünkü okuyucu bilgisayara monte edili disket sürücünün tam üstüne monte edili ne yapmam gerekk kafayı yiyecem..
hoca dediklerimi yaptın mı
driveri yeniden yüklemek
sistem geri yükleme yapmak
ve digerleri
siestagunay
02-12-2006, 00:34
ustam driveri yok saten çünkü usb 2.0 sistem geri yüklemeyide şindi yapacam..
inşallah olur hocam..
siestagunay
02-12-2006, 12:29
hocam sistemi geri yükliyemiyorum yüklemek istedigimde olmuyoo yani orada bir tarih belirmelem gerekiyor ama hiç bir tarihi seçemiyorum bir önceki ay'ı da seçemiyorum şimdi ne yapmam gerek_?
alexjoan
02-12-2006, 14:50
kart okuyucunuz hakkında bilgi verebilir misiniz? driverını bulmaya çalışalım
®adakoglu
02-12-2006, 15:08
Kart okuyucun usb girişli oldugu için Bilgisayarının anakartının usb girişleri yeniden tanıtınız.Bunada Bilgisayarın anakart tanıtım cd sinden yapamanız gekeriyor.
®adakoglu
02-12-2006, 15:09
kart okuyucunuz hakkında bilgi verebilir misiniz? driverını bulmaya çalışalım
Kart okuyucunun driveri yoktur.Windows x-p zaten usb girişinden otomatik tanır.
®adakoglu
02-12-2006, 15:11
Bilgisayarınızın bios ayarlarından USB girişleri kapalı olabilir.Buna dikkat ediniz.
siestagunay
03-12-2006, 17:17
kart okuyucumun markasını modelini bilmiyorum bilgisayarı aldığımda bilgisayarın kasasına monte edilmiş şekilde geldi ve ben bios'a girip usb girişlerinin girişlerinin kapalı olup olmadığıne nereden bakabilirim yani biosta hangi menü altında acaba_?
siestagunay
04-12-2006, 16:41
cevap veren yokmu acaba_????,,yardıma ihtiyacım var ..