Orijinalini görmek için tıklayınız : Next Minix HD Brother 26.03.2015 Tarihli Yazılımı
bayram tv
26-06-2014, 22:16
Next Minix HD Brother / NextStar YE-18000 HD 26.03.2015 Yazılımı
- Taşınan kanalların geri gelmesi düzeltildi.
Yazılım guncellendi.
mrb arkadaşım next brother
mrb arkadaşım next brother cihaza yazılım atmak istiyorum fakat yazılımı indirip zipten çıkarınca not deftari olarak çıkıyor değiştirince dosyaları yine olmuyor usb atıp cihaza takınca dosyayı görüyor yazılımı başlatmıyor ben bu yazılımı hangi klasöre çıkarmalıyım tşk.ler iyi günler
Yazılımı acmaya calışmayın dosyayı cıkarın usb ana dizine atın yuklenir tekrar indirin sitede
mrb.antamadım üstad yazılımı indirdim zipten çıkarırken not defteri olarak çıkıyor dosyayı açmaya çalışmıyorum benim bilgisayar ayarlarında bir karışma var orjinalı ne olmalı dosyanın emekli olunca derdiimi de tam anlatamıyorum üstad indirdiğim dosya zipii atılmaz herhalde öyle biliyorum
Bunu yukleyin bir hocam
Next Minix HD Brother / NextStar YE-18000 HD 26.03.2015 Yazılımı
- Taşınan kanalların geri gelmesi düzeltildi.
mrb üstad dosyayı acmaya çalışmıyorum zipten çıkarınca kendi ne
mrb üstad dosyayı acmaya çalışmıyorum zipten çıkarınca kendi ne ayarlarsan o çıkıyor ama usb ye atıp cihaza takınca yazılım atmıyor
mesela zipten çıkarınca adobe reader a ayarlıysa dosya adobe reader çıkıyor not defterine ayarlıysa not defteri olarak çıkıyor acaba bu yazılım atmada etkili olurmu yada farketmezmi yada normaşl dosyanın nasıl olması gerekir emekli olunca derdimi de anlatamıyorum kuusura bakmayın
Bir üst mesajda yeni dosyayı verdim usb ana dizine cıkartın dosyayı yazılımı yukleyin usb ana dizininde baska dosya olmasın
üstad bu seferde dosya TKGS diyor
üstad bu seferde dosya TKGS uyumu değil dedi dosyanızı kontrol edin diyor
TKGS yazılımını yukleyin bunuda verdim
üstad uğraştırdım sizi kenarında bir k
üstad uğraştırdım sizi ama kayınbirader karabükte öğretmen size nehir kenarında bir kahve söyleticem söz
Tam cihazınız ne marka başka nextin hangi modeli? bu dosyaları nextin sitesinden aldım olması lazım