Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ersun Yanal istifa etti!,Aziz bey imparatorluğu

zekı62
09-08-2014, 17:12
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, geçen hafta yaşanaların ardından dün başkan Aziz Yıldırım'ın basın toplantısında söylediklerinin ardından istifa etti.ğini AA yazılı bildirdi.

Only the registered members can see the link

ENİ HOCA KOCAMAN MI OLACAK?
:8[1]:

dün nede di bugün ne oldu DEMek ki toplantı bunun için miş ?

zekı62
09-08-2014, 17:20
FUTBOLCULARDAN ERSUN YANAL'A ŞOK CEVAP!

Fenerbahçe'de Ersun Yanal için iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Son iddia çok konuşulacak cinsten...

İşte Sabah'ta yer alan o iddia;

Sarı-lacivertliler Sevilla maçı için Kopenhag'a giderken Ersun Yanal, Tivoli meydanında yanında Menajer Mithat Halis ve ismi öğrenilemeyen bir kadıınla yürüyüş yaparken orada bulunan bir kafede oturan Pierro Webo ile Diego Ribas, hocalarını cep telefonlarıyla görüntülemişti. Daha sonra bir mekanda oturan Ersun Yanal, bu kez yürüyüşe çıkan yerli oyuncularıyla karşılaştı. Fenerbahçe teknik direktörü, futbolcularına "Çocuklar gelin oturalım" teklifini yaptı ancak cevap hiç ummadığı kadar imalı oldu. Bir futbolcu, "Hocam bizim yarın maçımız var. Size iyi eğlenceler" dedi ve ekip orada ayrıldı.

---Aziz başkan:"Dakikada kararımı veririm"

Ersun Yanal'ın özel hayatıyla ilgili basında çıkan haberlere tepki gösteren Yıldırım, "Siz Ersun hoca bilmem nerede ne olmuş, onu yazıyorsunuz. Bana ne onlardan. Ben çalışıyor mu, çalıştırıyor mu ona bakıyorum.:8[1]:

bayram tv
09-08-2014, 17:24

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Fenerbahçe'de şok ayrılık... Teknik direktör Ersun Yanal görevini bıraktığını açıkladı.

Geçtiğimiz sezon takımın başına getirilen tecrübeli teknik adam, sarı-lacivertlileri şampiyonluğa taşımıştı.

bayram tv
09-08-2014, 17:24

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Ersun Yanal, Fenerbahçe Kulübü'nde çalıştığı süre boyunca teknik direktör olarak görev almaktan büyük onur duyduğunu belirterek, "Göreve geldiğim sezon takımımı şampiyon yapmış bir teknik adam olarak bugünkü koşullarda görevime devam etmem mümkün değildir" ifadesini kullandı.

Teknik direktörlüğü süresince kendisine destek veren Fenerbahçe taraftarına, yönetimine, medya ve spor kamuoyuna teşekkür eden Yanal, ülke futboluna her düzeyde katkıda bulunmaya devam edeceğini belirterek, "İlkeler, kazandığımız ve kazanacağımız paradan her zaman daha üstündür ve başarı için olmazsa olmaz koşuldur" diye görüşlerini aktardı.

bayram tv
09-08-2014, 17:59
Ersun Hoca'yı istifa ettiren fotoğraf

Fenerbahçe'den istifa ettiğini açıklayan Ersun Yanal gündeme bomba gibi düştü. Ersun Yanal'ın istifaya götüren sebeplerin başında bir kadınla çıkan samimi fotoğrafları olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın kimliği belirlenemeyen bir kadın ile çıkan fotoğraflarının ardından aşk yaşadığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. O fotoğrafların Yanal'ı istifaya götürdüğü iddia edildi.

Bu gelişmenin ardından dün bir basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Yanal'ın takıma gerekli özeni göstermediğini ima etmişti.

Lig TV'nin haberine göre; Yıldırım'ın bu açıklamalarının ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal istifa etti.

bayram tv
09-08-2014, 18:02
saçmalıga bak adamın özel hayatından kime ne takım başarılı sezon geçirdimi geçirdi bırakın adamın özel hayatını eleştirerek görevinden istifaya zorlanırmı verilen emeklere yazık oldu..

byfatih
09-08-2014, 19:17
o zaman aziz yıldırımda gitmesi lazımdı kaç yıllık eşini boşadı kendinden kaç yaş küçük bayanla evlendi.özel hayat filan bahane aziz sözünü geçiremedi kovdu işte.havuz medyasıda hemen senaryoyu yazmış neymiş bizim yarın maçımız varmış bizde yedik

ilhanaktan
09-08-2014, 20:31
hayırlı olsun roberta carlosu heyacanla bekliyorum sımdıden hayırlı olsun

mert383
09-08-2014, 21:38
Lig'tv izlerken, bu haber adeta bende ŞoK etkisi yarattı.kesinlikle böyle bir istifa beklemiyordum.yazık oldu tüm emeklere ;; bakalım yerine kim gelecek.

beaverss
10-08-2014, 00:30
Bence bu aziz yıldırımım miadi doldu gitmesi laızm fenerin iyiliği için

zekı62
10-08-2014, 00:39
Yeni Hocalarrrr !!:8[1]:
Emre ve Volkan
İsmail Kartal

zekı62
10-08-2014, 01:02
Bence bu aziz yıldırımım miadi doldu gitmesi laızm fenerin iyiliği için

Only the registered members can see the link[1]:

Volkan
10-08-2014, 02:08
Aziz yıldırım Aykut Kocamanı göndermekte ne kadar hatalıysa bu sefer ersunu göndermekte çok doğru olanı yaptı..

Hazırlık maçlarında alınan ve takımın içinde bulunduğu durum ortada..

Gecen sene kaza bela şampiyon olduk oda aykut kocaman sayesinde yine..

Ersunun bu takıma tek bir katkısı yok. Zaten vizyon mısyon sahibi biri değil bana göre teknık adamda değil. Vasat biri.

Takımın başına şu an yerlibirinin gelmesi bence çok sakıncalı futbolcular içinde tarafcılık var bu nedenle yabancı sert bir teknık adam lazım. herkese eşit mesafede yaklaşabilecek disiplinli bir teknik adam..

Herkes daum diyor ama artık daum mıyadını doldurdu.. Onun disiplini yetmez.

Bakalım kim gelecek.

hüseyin
10-08-2014, 11:55
fenerbahçenin rahat ........ batıyor veya aziz efendi hareket ve heyecan arıyor...belliki aziz efendiye silivrideki hareket ve heyecan yetmemiş.....şimdiden daha sezonbaşı galatasaray şampiyonluğunu ilan edebilir....fenerdeki bu çalkantı ancak sezon sonu biter...

zekı62
10-08-2014, 17:39
Yeni Hocalarrrr !!:8[1]:
Emre ve Volkan
İsmail Kartal

Fenerbahçe’de yeni teknik direktör çok büyük ihtimalle belli oldu. Şu sıralar başlayacak yönetim kurulunda kesinleşecek olan bu isim İsmail Kartal…:8[1]:

zekı62
12-08-2014, 17:24
Fenerbahçe’de yeni teknik direktör çok büyük ihtimalle belli oldu. Şu sıralar başlayacak yönetim kurulunda kesinleşecek olan bu isim İsmail Kartal…:8[1]:

“Bugün saat 16:00′da, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü’nde, yeni Teknik Direktörümüz Sayın İsmail Kartal ile sözleşme imzalanacaktır.” bende dedim ama emre volkan yardımcımı ?:8[1]: