Orijinalini görmek için tıklayınız : Cumhurbaşkanlıgı seçimini sonucunu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Cumhurbaşkanlıgı seçimini sonucunu nasıl değerlendiriyorsunuz? yorumlarınızı siyasi kavga gözetmeksin bekliyoruz
kalpte1iz
11-08-2014, 00:31
hayırlı olsun... diyecek fazla söz yok milletimiz kararını vermiş... oy verende vermeyende saygı duyacak...
cilginizmirli
11-08-2014, 00:32
Celladına aşık olmuşsa bir millet,
İster ezan ister çan dinlet.
İtiraz etmiyorsa sürü gibi illlet,
Müstehaktır ona her türlü zillet.
ÖMER HAYYAM.
Zaten sonuç belliydi.
Çok fazla söze gerek yok.. Hayırlısı olsun bundan sonra demokrasi konuşacak. Varki bir haklılık Tayyip seçiliyor. 9 seçimdede resmen diğer siyasetçileri ezip geçti.. Diğerleride artık kendi hatalarına bakmaları lazım diye düşünüyorum. Bu halk kafatası siyasetçilerden ve halk arasında sınıf yaratan siyasetçileri sevmiyor...
Burda en çok zararlı çıkan parti MHP olmuştur. CHP ile işbirliğine girdiği için kendi tabanında çok parçalanma oldu. Kendi bindikleri dalı resmen kesitiler.
gokmen67
11-08-2014, 00:51
ÖMER HAYYAM.
bayram tv
11-08-2014, 01:15
Halkımızın seçimine saygı duymak gerekir umarım ülkemiz için hayırlı olur.
millet alışmış kömüre makarnaya avantaya, iş bulmak için ak aprtinin kapısında yatanlar propagandasını yapanlar avantasını alanlar var, işadamları var ihale alan. bugün üniversite mezunu bir genç için bile kahvede git akpye üye ol sana iş bulurlar diyorlar, adam polis mülakatına gidecek git akpye üye ol ordan sana torpil bulurlar diyorlar.. bu şekilde herkes kanallarının tıkanmasını istemiyor düzen değişirse ortada kalırız işlerimiz yolunda gitmez diyor ve mecburen bu şekilde bir sonuç çıkıyor... tabi muhalefette muhalefet olamıyor sağlam adaylar çıkmıyor.. hırsız falan ama yol yaptı şunu yaptı diyor insanlar..
Vatanımıza milletimize hayırlı olsun.
sahin_42
11-08-2014, 01:41
bu muhalefet liderleriyle ancak bu kadar olur sonuç hemen hemen belliydi bu sonuçta bence şunu gösteriyor şimdiye kadarki seçimlerde verilen oylar akp ye değil erdoğana verilmiş bu sonuçta umarım diğer liderim diye ortada dolaşan gafillere bir örnek olur ve hemen halkın önünden çekilirler. vatana millete hayırlı olsun.
Karabük ve bartında Halkın yüzde 60 dan fazlası Başbakana oy vermiş. Rizede ise rekor yüzde 80 den fazla oy almış.
Ayrıca vatandaşlık görevini yerine getirmeyen %25 kesimede acayip kızgınım eskiden ceza falan geliyordu şimdi öyle birşey yok sanırım
Vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun
Sanırım Erdoğan başkanlık sistemini getirecek, Rusya Federasyonu gibi. Şuan için birşeyler söylemek uygun değil, biraz bekleyip görmek gerekir.
seyfi505050
11-08-2014, 09:43
Hayırlı olsun diyeceğim sonucunu göreceğiz...
ÖMER HAYYAM.
dağdan kestim kereste
kuş besledim kafaste
90 yıldır yerinde saydın
12 yıllık adama laf etme
HÜSEYİN GAYYAM
unalarman
11-08-2014, 10:46
Hayırlı olacağını zannetmiyorum
aliharbiye
11-08-2014, 10:50
Arkadaşlar ben bu sonuca hiç şaşırmadım. sonuç kesinlikle öncedende belliydi. milletin 100/55'şi küsür memnun. ülkemize milletimize hayırlı olsun. allah nedamet vermesin. inşallah bugünden sonra yapacaklarıyla örnek bir başbakan ve cumhurbaşkanı olur. ve ülkemizin gelişimi ile insanımızın yaşam standardı artar. bakalım zaman bize ne gösterecek.
aliharbiye
11-08-2014, 11:22
Ayrıca vatandaşlık görevini yerine getirmeyen %25 kesimede acayip kızgınım eskiden ceza falan geliyordu şimdi öyle birşey yok sanırım
Sevgili serkan kardeşim insanlarda eskisi gibi değil, ben öğleden önce ailemi arabaya bindirip cümbür cemaat gittik oylarımızı kullandık, hemende eve geri geldik. sonra kaynanamın oyunu kullanacağı yer evinden 2km uzak, onu arabayla götürüp getireyimde oyunu kullansın dedim. ama, ne yaptımsa bir türlü ikna edemedim, beni bii kovmadığı kaldı. bana ne dedi biliyormusun, ali bey bakınız benim ceybine giren çıkan yok sorun onların sorunu beni ilgilendirmez dedi, bırak git kullanmayacağım dedi. yarın öbür gün ceza falan gelir emekli maaşıylada geçinemiyorsunuz yetmiyor dedim, sorun yok git işine bak dedi gitmiyecem. yani uzun lafın kısası ceza gelip gelmeyeceyi belli değil farz edelim geldi, az parada gelmez diye düşünüyorum. kaynanam gibi bir sürü insanda oy kullanmadı, herkez ya aciz yada sorumluluğunu yerine getirmek istemiyor. işin tuhaf kısmı ise, gelen giden yiyor, bizi gören yok düşünen yok mantığı ile seçimlere para almadan kimse oy kullanmayacak gibi bir duruma sürükleniyoruz. haksızmıyım. bu arada vatandaşta haksız sayılmaz yani.
yargıç_1
11-08-2014, 11:37
Sizlerinde söylediği gibi sonucun ne olacağı belliydi hayırlısı olsun hakkımızda
rselturk
11-08-2014, 12:43
[SIZE="3"]Köyün ağası,yanında ayak işlerine ve ağanın ahırına bakan seyisi birlikte kasabaya giderler.Yol uzun mu uzun..Ağa atta,seyis yaya..***ifler gıcır...
Bir hayli yol alınır.Seyis kan-ter içinde ohlaya puhlaya giderken,ağanın aklına birden muziplik gelir:"Bak Memo,şu yolda gördüğün at pisliğini yersen,ben ineceğim ve bu atı sana vereceğim" der.Ağa içinden "bu işin insanca olmazlığını" düşünürken,yoksulluğun çaresizliğin hesabını yapmaz...Memo teklifi kabul eder ve bir topak at pisliğini ağzına atar...Ağa sözünü tutar,attan iner ve seyisini ata bindirir...
Ama yol uzun mu uzun..Şakayla türküyle bitecek gibi değil.Ağa ise alışık olmadığı şekilde yürüdükçe tabanları şişmeye başlar.Bu arada kasabanın da sulieti çıplak gözle seçilir hale gelir,yollarda kalabalıklar artar.Birden ağanın egosu depreşir."Seyis atta,ben yaya! Gören,tanıyan ne der?Ben bu durumu kime nasıl izah ederim?" diye düşünürken aynı teklif bu kez seyisten gelir."Ağam,şu gördüğün at pisliğini yersen,atını sana geri vereceğim!"
Ağa sevinçle kabul eder;bir topak at pisliğini yer ve atına biner.Kasabaya girerken,"Ey Memo köyden çıktığımızda ben atta,sen ise yaya idin.Kasabaya giriyoruz,ben atta sen ise yine yaya!..İyi de biz bu boku niye yedik?...:8[1]::8[1]::8[1]:
Biraz tebessüm iyi gelir.../SIZE]
Eski Türkiye Artık Çok Değişti. Yeni üretimlerle artık ülkemizin savunması güçleniyor.Millet olarak bu değişimleri/Reformları gözardı etmemiz mümkün değildir.
Eski Türkiye'yi İyi Bilenler Vardır Aramızda.En Önemlisi O Hastaneler, Eczaneler Neydi Öyle??
12 Yılda Bu Kadar Değişen ve Her alanda Güçlenmeye Devam Eden Ülke Yöneticilerine Hırsızlık, Yolsuzluk vs Yaptı Demek Bana Hiç Yakışmaz!
Gelişen Türkiye'de, Allah Yolumuzu Açık Etsin, İstikrarımızı ve Gücümüzü Artırsın.Ülkemizin Lehine Hareket Edenlere Yardım Etsin.
12. Cumhurbaşkanımız, Hepimize Hayırlı Olsun..
selim789
11-08-2014, 13:31
vatana millete hayırlı olsun.
Bundan sonra milleti bölmeyen bir lider istiyoruz oy verenler müslüman oy vermeyenler paralelci olarak ül***i kaosa sürekleyen lider asla olmasın bakalım sayın erdoğan sözünde duracakmı yeni türkiye sloganıyla
hayırlı olsun vatana millete...
tayyip erdoğanın kazanması sadece kendisinden değil bir o kadarda muhalefetten kaynaklandı bence. umarım muhalefet liderleri bundan sonra kendilerini güzel bir sorgularlar ve sağlam bir muhalefet sergilerler. ülkenin güçlü bir iktidar kadar güçlü bir muhalefetede ihtiyacı var. öyle her çıkarılacak yasaya hayır demekle olmuyor demekki muhalefet. selametle...
Konu kapanmıştır yine işin dozunu kacırmakta üstümüze yok sonra neden sitede turkiye gundemi konular acılmıyor yazılıyor