Orijinalini görmek için tıklayınız : Atlanta HDBOX Cihaz Medialink Pantere Nasıl Dönüşür?
sancaktar78
14-08-2014, 09:42
niye sordun dersen bu atlantaya medialink attım ben şu an 254 yazılımında.çokda iyi sayılır.görsellik iyi..yazılımda çıkıyor arada .sıkıntı yok.
Only the registered members can see the link
sancaktar78
14-08-2014, 09:43
tek dert 7000 tv kanalı olması ...az geliyor bana...:)
erenlerli
14-08-2014, 10:21
niye sordun dersen bu atlantaya medialink attım ben şu an 254 yazılımında.çokda iyi sayılır.görsellik iyi..yazılımda çıkıyor arada .sıkıntı yok.
bu yazılımı usb ile mi atacağız. Başka işlem varmı?
sancaktar usta. bu yazılım attığın atlanta tek modül girişli t tuşlu model mi acaba?
ayrıca ip tv performansı nasıl bu yazılımın?
sancaktar78
14-08-2014, 13:45
atlanta hd box 2 ci 1 ca tuşsuz model bendeki
ilaveten direkt atılmaz yazılım değişim ara yazılımlar var.dönüşüm yazılımları
erenlerli hemşerim direk usb ye at yükle. başka bişey yapmaya gerek yok.
yalnız cihaz tek modüllü mü yoksa çift modül girişli mi. ona dikkat et.
erenlerli
14-08-2014, 14:07
benim cihazım t tuşlu tek modül girişli.
sancaktar78
14-08-2014, 17:47
ya dostlar direkt olmazzz
sancaktar78
14-08-2014, 17:47
dönüşüm yazılımları lazım arada. bozarsınız cihazı
dönüşüm yazılımları neler. verirsen biz de deneriz usta.
Mesajlarınızı konu yaptım bilginize :)
memoli1478
15-08-2014, 01:07
evet bazen diyer firmaların yazılımları daha iyi ve sağlıklı çalışıyor
Mesajlarınızı konu yaptım bilginize :)
Teşekkurler ustam.
sancaktar78
15-08-2014, 15:12
dostlar dosyaları foruma atayım lakin.versiyon vs önemli ..sorumluluk sizlere aittir.
önce kısa püf noktası.
önce fabrika ayarları..:::>dreamsky master yazılım......::>sonra medialink
yada atlantaya dönüşte tersi...
BU ARADA BAZI SIKINTILI DURUMLAR OLABİLİR. MESELA DÜN 255 YAZILIMI ÇIKTI.255 direkt yüklemedi.254 ü yükledim sonra 255 yükledim.o nedenle dosyadaki şekliyle atmaya çalışın . usb belleğiniz fat 32 olacak illa unutmayın.
SORUMLULUK SİZE AİTTİR
FORUMA DOSYA YÜKLENEMEDİ.
sancaktar78
15-08-2014, 15:13
KOLAY GELSİN
sağol sancaktar ustam. ellerine ve yüreğine sağlık. deneyeceğim.
king0653
28-03-2015, 01:02
sağol sancaktar ustam. ellerine ve yüreğine sağlık. deneyeceğim.
sonuç ne oldu dönüştürebildiniz mi medialinkin yeni çıkan sürümlerinden memnunmusunuz ?
dostlar dosyaları foruma atayım lakin.versiyon vs önemli ..sorumluluk sizlere aittir.
önce kısa püf noktası.
önce fabrika ayarları..:::>dreamsky master yazılım......::>sonra medialink
yada atlantaya dönüşte tersi...
BU ARADA BAZI SIKINTILI DURUMLAR OLABİLİR. MESELA DÜN 255 YAZILIMI ÇIKTI.255 direkt yüklemedi.254 ü yükledim sonra 255 yükledim.o nedenle dosyadaki şekliyle atmaya çalışın . usb belleğiniz fat 32 olacak illa unutmayın.
SORUMLULUK SİZE AİTTİR
FORUMA DOSYA YÜKLENEMEDİ.
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı (Only the registered members can see the link)
selam dosya linkten kaldırılmış
dreamsky master yazılım
ve medialink
bu iki yazılım yeterli ise tekrar yüklermisin
king0653
07-04-2015, 01:27
selam dosya linkten kaldırılmış
dreamsky master yazılım
ve medialink
bu iki yazılım yeterli ise tekrar yüklermisin
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı (Only the registered members can see the link)
Teşekkür ederim.
kemenkeş
12-04-2015, 21:40
T tuşlu cihaza olmadı cihaz çöktü
king0653
13-04-2015, 12:46
T tuşlu cihaza olmadı cihaz çöktü
anlatılanları harfiyyen yaptınızmı
kemenkeş
13-04-2015, 13:30
anlatılanları harfiyyen yaptınızmı
evet yaptım please wait ekranında kalıyor
Bu verdiğiniz dosyalar T tuşlu 1 CI ve 1 Smart card girişli olan içinmi ,
yoksa T tussuz 2 CI 1 smart girişli model içinmi cihazı çökertmeyelim
Cevap gelmeyince 1 Cı ve bir kart girişli T model Atlanta hdboxa denedim yazılımları ve makina arkadaşın cihazı gibi çöktü.
Yazılımlara dikkat arkadaşlar hangi cihaza uygun olduğu anladığım kadarıyla belli değil. Neyseki zar zor sitelerden Atlanta nın kurtarma ve code yazılımlarını buldum tekrar cihazı eski haline getirdim.
1. Uydu cihazının elektrik kablosunu çıkarın.
2. Atlanta Anakod yazılımını bilgisayara indirin. (Forumda mevcut)
3. Fat32 formatında flash diske format atın.
4. İndirdiğiniz anakod yazılımının zip ini açın. İçindeki UPDATE klasörünü flash diske kopyalayın.
5. Flash diski uydu cihazına takın ve elektrik kablosunu takın bekleyin. Ekranda önce Please Wait yazısı çıkacak ve arkasından WRITING uyarısı çıkarak yüklenmeye başlayacaktır.
6. Yükleme bittikten sonra ekranda kırmızı power işareti belirecektir. Bu şekilde cihaz kalacak ve elektriği kesilmeyecek.
7. Flash diski uydu cihazından çıkarın ve içindeki UPDATE klasörünü silin. Daha sonra uygun yazılımı (medialink) indirerek zip i açın ve UPDATE klasörünü flash diske atın.
8. Ben yazılımları Only the registered members can see the link adresinden indirdim. (Benim cihaz atlanta T tuşlu ve 1 kart 2 CI mödül girişli uygun yazılım ML BP_2ci 1card_v256.zip)
9. Daha sonra flash diski cihaza takın ve 10 saniye bekledikten sonra kumandadan uydu cihazını çalıştırın. Yükleme bittikten sonra uydu cihazı reboot edecektir. Flash diski çıkarın. Uydu cihazı açılacak ve ayar ekranı karşınıza gelecektir.
10. Atlantanın kanal listesini yükleyemezsiniz hata veriyor. Tekrar uydu taraması yaparak kanalları eklemek gerekiyor.
11. Ben bu şekilde yükledim ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. (Atlanta T tuşlu 2 modül +kart girişli) Diğer cihazlarda ne tür sorunlar olur herhangi bir bilgim yok denemedim.
Kolay gelsin
taskalp47
19-01-2018, 10:58
Yeni link atabilecek varmı
tunc1970
25-10-2019, 00:57
link kırık tekrar yenilerseniz sevinirim tşk..