Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : işte o an

reis+
03-12-2006, 16:35
]Only the registered members can see the link
Yalnızlık üzerine
Soldan sağa; Arun 3 yaşında, Gopika 2 yaşında ve Subiksha 4 aylık. Üçü de HIV taşıyor. Üçü de AIDS yüzünden öksüz. Hindistan�da kendileriyle birlikte bakılan ve aynı durumda olan 36 çocukla birlikte bir yetimhanede barınıyorlar. Yaklaşık 6 milyon enfekte insanla dünyanın en fazla HIV taşıyıcısı veya AIDS hastası bulunan ülkesinde yaşıyorlar. Altlarına serilen veya üzerlerine örtülenler olmasa ne kadar da yalnızlar.

reis+
03-12-2006, 16:35
Only the registered members can see the link
�Yaşatın beni�
Dominik Cumhuriyeti�nde iki hemşire, geçen hafta doğan altızlardan birine rahat nefes alabilmesi için yardım ediyor. Sanki �o� anda bir iletişime tanık oluyoruz. Sanki dikkatli dokunuşların mesajını algılayan bebeğin bir şeyler söylemek istediği ana bakıyoruz. Sanki ''Beni hayatta tutun'' dediğini duyar gibi oluyoruz.

reis+
03-12-2006, 16:36
Küçük patron
Kuzey Hindistan�da bir çoban koyunları güdüyor. Reuters�tan Kamal Kishore öyle bir açı, odaklanma ve an yakalıyor ki, geride karenin küçücük bir yerini doldursa da bakışıyla, duruşuyla çocuk �o� ana da hükmediyor.

reis+
03-12-2006, 16:36
Tepeden tırnağa sevgi
Öylesine güzel bir �o� an ki, �O sıralarda bundan daha etkilisi olamazdı� izlenimi yaratıyor. Malezya�da Kuala Lumpur Hayvanat Bahçesi�nde Zürafa Mas Sura 4 günlük yavrusunu okşuyor. Gözlerden, dudaklara ve dile kadar �o� anda yukarıdan aşağıya gözle görünür bir ana sevgisi iniyor.

caner1960
03-12-2006, 17:20
zürafa çok güzeldi paylaşım için teşekkür

umuter
03-12-2006, 18:05
çok anlamlı ve güzel resimler çıkıyo burda

yakupowersky
03-12-2006, 18:07
asıl onemlı olan cevremıze ne kadar duyarlıyız bence

07SARAY
03-12-2006, 18:11
eline sağlık paylaşım için teşekkürler.