Orijinalini görmek için tıklayınız : işte o an
]Only the registered members can see the link
Yalnızlık üzerine
Soldan sağa; Arun 3 yaşında, Gopika 2 yaşında ve Subiksha 4 aylık. Üçü de HIV taşıyor. Üçü de AIDS yüzünden öksüz. Hindistan�da kendileriyle birlikte bakılan ve aynı durumda olan 36 çocukla birlikte bir yetimhanede barınıyorlar. Yaklaşık 6 milyon enfekte insanla dünyanın en fazla HIV taşıyıcısı veya AIDS hastası bulunan ülkesinde yaşıyorlar. Altlarına serilen veya üzerlerine örtülenler olmasa ne kadar da yalnızlar.
Only the registered members can see the link
�Yaşatın beni�
Dominik Cumhuriyeti�nde iki hemşire, geçen hafta doğan altızlardan birine rahat nefes alabilmesi için yardım ediyor. Sanki �o� anda bir iletişime tanık oluyoruz. Sanki dikkatli dokunuşların mesajını algılayan bebeğin bir şeyler söylemek istediği ana bakıyoruz. Sanki ''Beni hayatta tutun'' dediğini duyar gibi oluyoruz.
Küçük patron
Kuzey Hindistan�da bir çoban koyunları güdüyor. Reuters�tan Kamal Kishore öyle bir açı, odaklanma ve an yakalıyor ki, geride karenin küçücük bir yerini doldursa da bakışıyla, duruşuyla çocuk �o� ana da hükmediyor.
Tepeden tırnağa sevgi
Öylesine güzel bir �o� an ki, �O sıralarda bundan daha etkilisi olamazdı� izlenimi yaratıyor. Malezya�da Kuala Lumpur Hayvanat Bahçesi�nde Zürafa Mas Sura 4 günlük yavrusunu okşuyor. Gözlerden, dudaklara ve dile kadar �o� anda yukarıdan aşağıya gözle görünür bir ana sevgisi iniyor.
caner1960
03-12-2006, 17:20
zürafa çok güzeldi paylaşım için teşekkür
çok anlamlı ve güzel resimler çıkıyo burda
yakupowersky
03-12-2006, 18:07
asıl onemlı olan cevremıze ne kadar duyarlıyız bence
eline sağlık paylaşım için teşekkürler.