Orijinalini görmek için tıklayınız : Cihaz tavsiyesi ?
komandogokhan
26-08-2014, 19:53
Arkadaslar genis kapsamli bir receiver almak istiyorum.en guncel,altyapisi saglam ve gelecege elverisli birsey tavsiye edebilir misiniz ??
ben olsam "gigablue hd800 ue plus" alırdım. fiyatı 700 tl civarı. bu cihazda yok yoktur..!
netten araştır istersen.
komandogokhan
26-08-2014, 20:36
Eyvallah reis.de fiyati biraz daha uygun olan cihaz tavsiyesi ne olur ??
ilhanaktan
27-08-2014, 06:11
next 18500 t hd plus tavsıye ederım ben sahsen cok memnunum fıyat 300 tele sorverıyla bırlıkte
okutucukemal
27-08-2014, 09:00
arkadaşlar mini cihazlardan tavsiye edebileceginiz bir cihaz varmı.iptv server görüntü iyi olcak neyi tavsiye edersiniz
dremstar dremini veya kamasonic 1512 smart ikiside güzel kamasonici android telefon ve tabletle kontrol edebiliyorsun kumandaya gerek kalmadan korax ipbox derdim ama o firma müşterisini çoktan unuttu kemal abi sana lazımsa özelden at sana iyi fiyat veriririm hemşeri fiyatı
arkadaşlar mini cihazlardan tavsiye edebileceginiz bir cihaz varmı.iptv server görüntü iyi olcak neyi tavsiye edersiniz
minilerle paranı sokağa atma al bir spark cihaz görüntüyle ip tv çift işletim sisitem paran sokağa değil herzaman kulanımında destek sonsuz
mini cihazları pek tavsiye etmiyorum... küçük parçalara çok özellik yüklemişler. yani ( 3 işi 1 entegre yapıyor.)buda ileride sıkıntı yaratabiliyor...
200-300 tl civarında bir cihazları bakmanı tavsiye ederim.uzun süre kullanırsın.(amstrad, next,atlanta korax vb. çoğaltılabilir....) benim görüşüm bu saygılar....
ilhanaktan
05-09-2014, 18:24
arkadaşım bos ver kucuk cıhazı tavsıye etmem arkadaşların dedıgı doğru tek entegre yükleme yapılıyo bence sen next t plus hd 18500 al canavar gıbı ben 4 yıldır kullanıyorum next servıs yardımcı oluyor ama yınede sen bılırsın
next cool veya amigo fiyat uygun ip var intrnete.de girebilirsin server var (şuan aktif degil)
:rtfm:Alternativ G-Box Midnight MX2 XBMC MULTI MEDIA CENTER Iptv süper caglisiyor kendim de Boxee box Full Hd box var Yüklü olarak KODI MULTI MEDIA CENTER YÜKLEDIM SIMPLE IPTV PLUGIN LAZIM RTMP KODLARI ICIN LISTE YAMAN GEREK m3u olarak Saygilar [url]Only the registered members can see the link
ABO FREE:rip:Boxee Box Full Hd Modifiziert KODI MULTI MEDIA CENTER
:present:
muslum-baba
05-09-2014, 19:09
jameson mini hd js-2015
kamosonic hd 1512
pişman olmassın...
jameson,da 1 yıl server hediye..
mustimusty
05-09-2014, 23:05
arkadaşım biraz bekle bir iki hafta vu solo se modeli çıkacak uygu fiyata