Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : TRT kanalları ve bazı kanallarda biss uyarısı alan üyelerin yapması gerekenler.

bayram tv
13-09-2014, 18:12
Dsmart üyeligi olan arkadaşlar ulusal kanallarda biss uyarısı alıp spor yayını izleyemiyorsanız 1.nolu kanal üzerinde enaz 5. dakika bekleyiniz.. Eger yine sonuç alamazsanız cihazı fabrika ayarlarına alın sonra cihazı kapatıp açın tekrar 1.nolu kanalda en az 5. dakika bekleyiniz sorun çözülmüş olacak..

Only the registered members can see the link

bayram tv
07-11-2014, 00:02
Konu güncellenmiştir..

kral41
07-11-2014, 02:51
Banada geldi bu mesaj bilgi için teşekkürler

Hikmet™
07-11-2014, 08:18
Eeeeeee modül kullananlar ne olacak. Sonuçta buna para verdik.

bayram tv
07-11-2014, 21:51
Eeeeeee modül kullananlar ne olacak. Sonuçta buna para verdik.

Eger kullandıgınız ekipmanlar biss ile şifrelenmiş yayınları çözemiyorsa dsmart biss ile şifrelenmiş kanalları maç saatine yakın zamanda ilgili kanalları kendi frekansına ekliyor ordan izleyebilirsiniz tabii bundan sonra bu uygulama devam edermi onuda bilmiyorum..

Hikmet™
07-11-2014, 22:00
Eger kullandıgınız ekipmanlar biss ile şifrelenmiş yayınları çözemiyorsa dsmart biss ile şifrelenmiş kanalları maç saatine yakın zamanda ilgili kanalları kendi frekansına ekliyor ordan izleyebilirsiniz tabii bundan sonra bu uygulama devam edermi onuda bilmiyorum..

Benim için sıkıntı yok zaten DİGİTURK'tende izlerim sorunsuz olarak. Ama madem böyle uygulama var modüllü üyeleride düşünmeleri lazım.

memedowski
08-11-2014, 00:41
Allah belasını versin bu d smartın 1 haftadır trt kanallarında maç izleyemiyorum,bana her seferinde 1 nolu kanal üzerinde 5-10 dakika bekle diyorlar sonra şifre otomatik yüklenip açılıyormuş ama halen açılmadı,bırakin 5-10 dakikayı yarım saat bekledim yine nafile,şimdi ben ne yapayım