Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Turksat 4A Uydusunda HD kanallar şifrelendi 01 Ekim 2014 itibariyle

FORTUNE™
30-09-2014, 23:31
Değerli İş Ortağımız;

Türksat 4A geçişinden itibaren Kanal D HD, Star TV HD, Fox HD ve Samanyolu HD kanalları Türksat ta şifresiz yayın yapıyordu.

Bu geceden ( 30 Eylül 2014 ) itibaren kanallar şifreye girecek ve kanalları sadece HD servise sahip Digiturk üyeleri izleyebilecektir.
bilginize sunarız.

Admin
30-09-2014, 23:33
İyide bu kanallar şöyle şifresizi böyle şifresiz yayın yapıyoruz diyorlardı nasıl Şifrelenecekler entresan ya D SMART ne olacak mış peki

FORTUNE™
30-09-2014, 23:35
Samanyolu HD arada şifreye gidiyodu demekki hazırlık ve denemeler varmış... doğruysa yazık çok yazık valla...

Admin
30-09-2014, 23:37
Zaten bedava yedirtmeyecekleri belliydi ASPOR VE STV Üzerinde surekli şifremele oluyordu normal SD lere devam o zaman

FOX79
30-09-2014, 23:41
arkadaşlar kim dedi şifreye girecek atv golf turnavası zamanı şifreleniyor ayrıca tüksat şifreleme sistemi belitmemiş açık olarak görülüyor şifrelenmez bu kanalar

FORTUNE™
30-09-2014, 23:44
kaynak digiturk...

bayram tv
30-09-2014, 23:55
Rezillik sanki 4K yayın yapıyorlar utanmazlar..

Editor
30-09-2014, 23:58
Yanlış yapmışlar TV2-CNNTURK-SHOW-ATV Falan hepsini şifrelesinler aboneleri turksatta hd kanallar bedava cogu kapattıracam diyince kanallarla anlaştılar sanıırım

Hikmet™
30-09-2014, 23:58
Sabah normal HD cihazımdan bakarım şifrelendimi şifrelenmedimi diye. Ama bu kanaların da DİGİTURK için Türksat'ta şifrelenmesi çok saçma bir iş olmuş.

Editor
01-10-2014, 00:00
Sabah normal HD cihazımdan bakarım şifrelendimi şifrelenmedimi diye. Ama bu kanaların da DİGİTURK için Türksat'ta şifrelenmesi çok saçma bir iş olmuş.

Kanalların kendilerinde sorun var bu kanallar reklam yapıyorlar hd frekansımı şu falan diye hayır bu kanalların sd yayınlarıda var şifrelesen ne olacak şifrelemesen ne olacak da sırf aboneleri isyan etti diye kanalları şifreliyorlar

Hikmet™
01-10-2014, 00:20
Kanalların kendilerinde sorun var bu kanallar reklam yapıyorlar hd frekansımı şu falan diye hayır bu kanalların sd yayınlarıda var şifrelesen ne olacak şifrelemesen ne olacak da sırf aboneleri isyan etti diye kanalları şifreliyorlar

Ozman Kanal D ve Star TV İrdeto 2 ile şifrelenecekse D-Smart'ta NDS ile şifrelemesi lazımki kendi üyeleride izlesin. Ama dediğim gibi saçma. Normal Kullandığım HD cihazda kanallarda güzel olmuştu hepsi baştan aşağa HD di.

Editor
01-10-2014, 00:21
Ozman Kanal D ve Star TV İrdeto 2 ile şifrelenecekse D-Smart'ta NDS ile şifrelemesi lazımki kendi üyeleride izlesin. Ama dediğim gibi saçma. Normal Kullandığım HD cihazda kanallarda güzel olmuştu hepsi baştan aşağa HD di.

2 tane şifreleme kullanırlar :warn:

bird
01-10-2014, 00:25
Halkı kandırmaktan başka değil, bedava kanalları millete parayla platform diye satmak dolandırıcılıktır.. Turksatta bedava kanallar , aynı kanallara digi 14,99 alıyor utanmadan millette gidip üye oluyor.. Tepki büyük olur kanallar kendi kaybeder

Baldemir
01-10-2014, 00:44
Bu gece demişler 30 eylul 2014 ...Tamamda bu geceden itibaren 1 ekim olmuyor mu?

beaverss
01-10-2014, 00:45
ben başından beri söylüyom burası türkiye bedava geçecen orayı....4 dandik kanal HD denemeye şahit ister bide dünyanın HD kanalı 14.99 ancak milleti kandırıyorlar

bird
01-10-2014, 01:21
Digiturk enayileri parayla şifreli izlesinler biz bedava turksattan izliyoruz.. Halkın cebinden parasını alamayacaklar işallah iflas eder batar digiturk..

Yaldız
01-10-2014, 01:45
sanmıyorum. diğer yandan kanal d,d-smart ile aynı firmaya ait değil mi? tekrar şifreli olacaksa niye rakip platfrom için olsun kendi platfromunda olur

bird
01-10-2014, 02:01
sanmıyorum. diğer yandan kanal d,d-smart ile aynı firmaya ait değil mi? tekrar şifreli olacaksa niye rakip platfrom için olsun kendi platfromunda olur

Kanal d hd 7e digiturk uydusunda yayına başladı rekabet kalmadı , çakallar ortak olmuş halkı nasıl soyarıs dîye düşünüyorlar..kanallar şifreye geçmeye başladı fox hd daha girmedi kanal d star samanyolu şifreye girdi.. Bunlara para verenlere acırım

uzmanuyducu
01-10-2014, 02:18
böyle bir şey olacağı kesinlikle belliydi nihayetindede oldu

bird
01-10-2014, 02:28
Halka bedava hd yok diyor adamlar illa soyacağız halkın cebindeki parayı alacağız diyorlar .. Şifresiz hd veren kanallara helal olsun.. Diğerleri dsmart digiturk çakal sürüsü

Editor
01-10-2014, 02:35
Bu turksat4a uydusunun ne anlamaı kaldı Yazıklar olsun bu nasıl iş böyle ya STV-STAR Şu an şifrelendi eski uydu sinyal seviyesi bile bu uydudan cok iyiydi

Editor
01-10-2014, 02:37
Kanal d hd 7e digiturk uydusunda yayına başladı rekabet kalmadı , çakallar ortak olmuş halkı nasıl soyarıs dîye düşünüyorlar..kanallar şifreye geçmeye başladı fox hd daha girmedi kanal d star samanyolu şifreye girdi.. Bunlara para verenlere acırım

:459956::present::present:

nightbird35
01-10-2014, 03:35
alsınlar Hd lerini başlarına çalsınlar , sanki çok matha program yapıyorlar madem şifreye girecektin nediye türksattasın ne diye kanallarını açarsın bu zamana kadar niye belirtmediniz millete şimdi küfür yiyiyorsunuz inşaallah dekoderlerinizi iade ederler.şifre şifre bakın avrupada her sporda trübünleri dolu izmirde dünya artistlik jimlastik şampiyonası oldu tribünleri gördünüzmü bom boş izmirlilerin bile haberi olmadı italya bile naklen verdi bizde anan bile olmadı,bizde tv lerde önce para para para reklam reklam reklam ..

didi
01-10-2014, 09:22
Senelerdir Atv ve TRT 1 bu kadar izlendiyse,TRT Hd ve AHaber kanalı bu kadar tutulduysa içerikten çok HD yayın kalitesinden olmuştur.

Türkiye'de futbol dışında kolay kolay kimse platform abonesi olmuyor.Bizde bu kanallar için para vermeyeceğimize göre açık olan Sd kanalıda listeden siler protestomuzu yaparız.

didi
01-10-2014, 09:30
Birde "ben para ödüyorum niye şifresiz oldu yeaa" diyenler vardı . Gözünüz aydın!

hakkierd
01-10-2014, 10:31
Türkiye'de din iman para,Astra 19.2 de başta ZDF olmak üzere HD onlarca kanal FTA
.Sanal dünyanın da mafyasını kurdular.

tike®
01-10-2014, 10:52
Şuan kanallar şifresiz olarak yayına devam etmektedir.

Editor
01-10-2014, 12:15
Şuan kanallar şifresiz olarak yayına devam etmektedir.

SAMANYOLU TV HD şifreli ustad :mad2:

bird
01-10-2014, 13:37
Ne platformlar gördük cine5 , tele10 hepsi gümledi, dsmartın gümlenesine az kaldı, digide ligtv ile işi götürüyor hepsinin sonu gelecek..

tayfur51
01-10-2014, 14:42
ben başından beri söylüyom burası türkiye bedava geçecen orayı....4 dandik kanal HD denemeye şahit ister bide dünyanın HD kanalı 14.99 ancak milleti kandırıyorlar

bende izleyici olarak poresto eder şifre koyarlarsa bende uydu alıcıdan bu kanalları siler seyretmem

rselturk
01-10-2014, 15:52
Ne platformlar gördük cine5 , tele10 hepsi gümledi, dsmartın gümlenesine az kaldı, digide ligtv ile işi götürüyor hepsinin sonu gelecek..
Bu olay göründüğü kadar basit değil:Doğan holding tüm medya organlarıyla bu iktidarın arkasında saf tutmuş...Dijitürk ise TMSF nin dolaysıyle zaten iktidarın koltuğunda yedekte tutuluyor.Hangi platform olursa olsun bu ortamada siyasi iktidara dayanmadan,ya da ona yandaş yayın yapmadan ayakta kalması zor.Onlar bir ikilem içinde bocalıyor;ya var olmak için iktidara payanda olacak ya da onurlu yayıncılık yaparsa BATIRILACAK.Avrupa birliğne mi girsem,yoksa Irak-Şam İslam Devletine kurucu hamilik mi yapsam açmazındaki bu iktidarın demokrasi anlayışı bu maalesef...:angry8::nono::

tike®
01-10-2014, 16:10
Bir zamanlar forumda siyaset yasaktı ama artık serbest galiba. :49857458:

berbil
01-10-2014, 17:37
Bu gözünü para bürümüş platformlara daha önce üyeydim ama insanları dolandırmaya çalışmalarından dolayı aboneliğimi iptal ettirdim, değil HD kanalları SD kanalları bile şifreseler yine onlara üye olmam, hepsinin canı cehenneme :)

bakican
01-10-2014, 20:47
Digiturk enayileri parayla şifreli izlesinler biz bedava turksattan izliyoruz.. Halkın cebinden parasını alamayacaklar işallah iflas eder batar digiturk..

zaten battıgı için suan tmsf nın elinde

CABBARİ
01-10-2014, 20:50
adamlar ultra hd ye 3d geçtiler bedava izliyorlar biz üç beş tane hd kanalı hem paralı hem boş izliyoruz
hala geriden gelmeye devam....

rselturk
01-10-2014, 21:15
Bir zamanlar forumda siyaset yasaktı ama artık serbest galiba. :49857458:

Dost özür dilerim,medya üzerindeki baskılardan okuyucu olarak bile yakınır durumdayız."Ya taraf olacaksın,ya da bertaraf!"anlayışındaki medya özgürlğü bizi ülke olarak bütün dünyaya rezil etti.İsyanım bundandır,politika yapmak değil!...:46568926::wave:

dursun66
01-10-2014, 21:29
HD,lerini başlarına çalsınlar bize sd ler yeter

okutucukemal
01-10-2014, 21:55
kanallarını alsınlar başlarına ne bu yayıncılıkmı HELAL OLSUN TRT YE .ATV YE .A HABERE gerisi fasa fiso bunların derdi milleti nasıl dolandırırız diye onun hesabını yapıyorlar YAZIKLAR OLSUN

bird
01-10-2014, 23:00
Kanalların şifrelemesi uzun sürmedi hepsi açık, helal olsun halkımıza baronlara göz yummadılar sosyal medyadan yoğun baskı sonucu şifre falan kalmadı helal olsun türkiyem helal olsun hakkını arayan vatandaş

uydu3405
01-10-2014, 23:27
Bir ton laf edildi hiçbir kanalda şifre yok hee sanmayın ki tepkiden filan kaldırıldı yapacakları varsa zaten yaparlar.

Editor
01-10-2014, 23:54
Bir ton laf edildi hiçbir kanalda şifre yok hee sanmayın ki tepkiden filan kaldırıldı yapacakları varsa zaten yaparlar.

Dün gece star-samanyolu- kanal d falan şifreye girip durdu şifreleyecekler sanırım

bayram tv
02-10-2014, 02:32
Şuan Star tv HD,Kanal D HD ve Samanyolu tv HD Şifrelendi. Dsmart ve Digitürk üyeleri izleyebiliyorlar.

Editor
02-10-2014, 03:36
3 kanal gitti sırada bakalım hangi kanallar var ?

caniko
02-10-2014, 09:06
Kanal d hd, star hd, samanyolu hd, yazık:(

aliveli78
02-10-2014, 09:53
hiç bir kanal izlenmiyor hd olarak kanal d star samanyolu hd

selahattin_han
03-10-2014, 12:09
Digitürk paket çıkarmış HD kanallarla ilgili. 16 TL veriyorlar.
Only the registered members can see the link

bayram tv
03-10-2014, 12:20
Digitürk paket çıkarmış HD kanallarla ilgili. 16 TL veriyorlar.
Only the registered members can see the link

Zaten amaçları bu paket dahilinde kanalları pazarlama sonuçta HD yayın demek kanallar için ek külfet demek onlarda en azında HD yayınların maliyetlerini çıkarabilmek için bu uygulamaya geçtiler. tabii şifresiz olsa bizler için daha iyi olurdu.:wave:

COOSKUN
05-10-2014, 14:29
ya arkadaşlar 2 - 3 tane dandik kanalın HD yayınları şifrelenmiş. kimin umurunda. ben bazı zamanlar kanal d ile star ı günler geçiyor izlemiyorum bile. zaten kaliteli bir tane bile programları yok. HD olsa ne olur, SD olsa ne olur. Şifreli olsa ne olur, şifresiz olsa ne olur...

Kokane
05-10-2014, 16:32
@ COOSKUN, aynen katiliyorum. Lig Tv'yi HD olarak aldim, bu kanallarinda HD yayinlari var pakette. Ama sirf bu kanallar icin olsa hayatta 5 kurus vermem.

bird
05-10-2014, 17:17
lig tv için alınır digi kahveye gitmeyeyim evde rahat rahat maç izlerim dersiniz alırsınız.. tanıdıklarla sohbet ortamındayım adamlar diyor benim evde digiturk var ama sadece normal kanallara bakıyorum diyor maç film falan yok,yani turksatta bedava olan kanallara adam para ödüyor..aynı olay kablo tv ve diğer kandırmaca platformlardada oluyor.. pazarlama taktiği adama evine digiturk bağlayacaz 1 ay herşey bedava şunu izleyecen bunu izleyecen diye satmışlar adam şimdi bizim turksatta bedavaya izlediğimiz ulusal sd kanallara ayda 15 tl ödüyor.. halbuki fta bir uydu alıcısı ve 1 adet çanak antenle ömür boyu bedava izleyecek ama öyle bir allayıp pullayıp satmışlarki adam benim evde digiturk var diye hava atıyor kahvede..

uydu3405
05-10-2014, 22:57
Digitürk ün TÜRKSAT HD paketinde TV 8 HD ve Fashıon tv HD var acaba TV 8 HD d-smartta ortak olabilir mi TÜRKSAT ta?

dursun66
07-10-2014, 15:12
ya arkadaşlar 2 - 3 tane dandik kanalın HD yayınları şifrelenmiş. kimin umurunda. ben bazı zamanlar kanal d ile star ı günler geçiyor izlemiyorum bile. zaten kaliteli bir tane bile programları yok. HD olsa ne olur, SD olsa ne olur. Şifreli olsa ne olur, şifresiz olsa ne olur...

coşkun kardeşe bende katılıyorum arkadaşlar olsa nolur olmasa nolur doru dürüst yayınları yok bikaç dandik dizi okadar....

uydu3405
07-10-2014, 16:28
Sonuç olarak ben şunu söylüyorum kimse kanalların aldığı bu şifreli yayın politikasını değiştiremez.Ve şuna inanıyorum ki ilerleyen zamanlarda buralarda protesto edenler bile bu kanalları izlemenin yollarına gidecekler aksini inkar etmek kendini kandırmaktır.

bird
07-10-2014, 17:31
Sonuç olarak ben şunu söylüyorum kimse kanalların aldığı bu şifreli yayın politikasını değiştiremez.Ve şuna inanıyorum ki ilerleyen zamanlarda buralarda protesto edenler bile bu kanalları izlemenin yollarına gidecekler aksini inkar etmek kendini kandırmaktır.

şifreye geçen 3 tane kanal var.. bunları izlemek için kimse bir tarafını kımıldatmaz çünkü enayi değil buradaki insanlar.. açık olan fta HD kanalları izlerler olur biter.diğerlerininde sd yayınına bakarlar. 3 kanal için para ödemek enayilikten başka birşey değildir..

diğer kanallar fta hd yayın yapıyor bu 3 tane kanal sonradan şifreye giriyor bu halkı enayi yerine koyup halkın 3-5tl parasında gözü var demektir..kimse bu oyunlara gelmez özellikle bu forumdaki insanlar..

uydu3405
07-10-2014, 17:36
Fox tv ve Show tv ninde bayramdan sonra şifreleneceği söyleniyor forumlarda.

bird
07-10-2014, 20:17
Şifreye geçen kanallar kendileri zaten kaybediyor.. Şifresiz hd ler en çok izlenen kanallar oluyor vatandaş tarafından.. Vatandaş ne açıksa onu izliyor.. Kanaltürk hd mesela daha önceden tanıdıklar bana listelerinde bakmadıklarını ama hd den sonra bana ilk sıralara al akşamları güzel film çıkıyor demeye başladılar..

Editor
07-10-2014, 21:00
Ben sd yayında şifresiz yayın yapıp Sırf HD oldular diye bu kanallara abone toplayacak platformlara şaşıyorum sonucta ekstra birşey yok bu kanallarda aynıı yayın devam edecek

FORTUNE™
07-10-2014, 21:35
son olarak sadece fox şifrelenicek...