PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şifreye giren HD Ulusal kanalları boykot edelim!

didi
01-10-2014, 23:25
Özel televizyonlar bir reklamdan binlerce dolar para kazanıyor.Hd televizyonları alalı 10 seneyi geçti hd yayına yeni geçtik ama gözü doymaz tv kanalları onuda şifrelemeye kalkıyor.

Bu sefer tepkisiz kalmayalım.

HD yayın şifreye giren kanalı açık olan SD yayınını kanal listesinden silelim.

Hem bedava HD izletenlere destek olmuş oluruz hem HDye şifre girenlerin izlenme oranını düşürmüş oluruz.

Editor
01-10-2014, 23:53
Tepkimizi gösterecez kanalların facebook sayfalarındna twitterdan yazmamız lazım böyle ayrımcılık olmaz

didi
02-10-2014, 00:00
SAMANYOLU : Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link
[email protected]
Telefon / Fax0216 524 95 24 / 0216 344 38 03

CorcReis
02-10-2014, 00:02
Aynen

didi
02-10-2014, 00:03
KANAL D: facebook.com/KanalD
twitter.com/KanalD
[email protected]
Alo D Hattı:
0 (212) 478 00 88
Telefon:
+90 (212) 413 51 11

ilhanaktan
02-10-2014, 00:57
evet arkadaşlar bencede sıfreleı hd yayınları kanal lıstesınden sılelım

nightbird35
02-10-2014, 03:28
Silelim .. üçtanesi bu gece gitti.devamıda gelir.

Editor
02-10-2014, 03:35
Devamıda gelecek gibi TV2 VE Kanalturk HD lerdede şifre işareti cıkmaya başlamış

FORTUNE™
02-10-2014, 09:09
aynen normal kanallarıda silelim boykotu genişletelim...

hakanergul
02-10-2014, 10:23
şerefiz bunlar.hd yayınlar açıldı diye 2 gün gönce hd receiver aldım.yaptıklarına bak şerefsizlerin.büyük ihtimalle digiturk ve dsmartın baskısı sonucu bunu yapıyorlar.çünkü bu şekilde büyük müşteri kaybedecekleri için açık yayınlanmasına bir şekilde mani oluyorlar.bütün dünya 4k yayına geçiyor.bizim şerefsizlerin yaptığına bak..allah belalarını versin bunların

aliveli78
02-10-2014, 11:01
kanal d ye e- meail attım bakalım ne cevap gelecek gelirse tabii

aliveli78
02-10-2014, 11:01
o kadar insanlar hd uydu alıcılar aldı bu kadar olmaz yani

cafi
02-10-2014, 12:28

huseyni4
02-10-2014, 12:54
KANALD HD , STAR HD SAMANYOLU TV HD yayını şifrelendi. Bundan böyle sadece digital platformlarda olacak kanallar Dsmart ve Digitürk'ten izlenebilecek.. Diğer Ulusal kanallarında şifrelenmesi beklenmektedir.(02.10.2014)

star37
02-10-2014, 13:12
otursun kendileri seyretsin

SUNNNY
02-10-2014, 14:23
2 gündür hiçbir kanal şifreli değil, ben izliyorum ve şifreleneceklerini sanmıyorum, ancak belki maçlarda biss şifreleme yapıp ***i de paylaşırlar.

aliveli78
02-10-2014, 15:06
esas çok kolay bir yolu varda bizim insanlarımız uymaz buna

hiç bir kimse kanal d star ve samanyolu tv kanalların hiç bir programlarını dizilerini haberlerini izlemeyecekkkkkkkk bakalım reytinglerde ilk 5 lerde olan dizi programların reytingleri düşşün görelim onlar mı çok akıllı millet mi çok zeki

sonra eşşek gibi o yayınları türksat üzeirnden hd yayına açarlarki

fenerliadnan
02-10-2014, 15:17
arkadaslar belli bir mail adresleri varmi , mail yagmuruna tutalim . bi cözum olacagi inancinda degilim ama en azindan safimizi belli etmis oluruz, rahatsizlik vermis oluruz

didi
02-10-2014, 15:42
Mail atalım , telefonla şikayette bulunalım.Televizyon izleyen herkes o kanalların müşterisidir.İllaki platform abonesi olmak zorunda değilsiniz. Ve müşteri her zaman haklıdır.
Burası önemli;
Kanallar şifrede ısrar ederse Sd kanaldan izlemek yok.İzlemeyelim biz değil onlar kaybeder.

zeko21
02-10-2014, 16:02
ortada hanımcıklar varken para verseniz seyretmeyin diye yine seyrederler başka konuya gelince fecabooktan falan yerde buluşup falan yerde yürüyüş boykotu edelim derler bu hanımcıklar

tron45
02-10-2014, 18:01
sıfreleı hd yayınları kanal lıstesınden sılelım
Reyting düşunce göruz

mustimusty
02-10-2014, 18:43
boykota katılıyorum freee hd olana kadar star kanal d izlemek yok

mustimusty
02-10-2014, 18:44
helal olsun atv grubuna gerten helal olsun adamlar hd freee izletiyorlar...

aliharbiye
02-10-2014, 18:52
ya arkadaşlar ülkemizde kim kimi düşünüyor, herkes bir şeyler söyüçleme peşinde, protesto edipte free hd yayınmı yapacaklar, hiç sanmıyorum. ama tabii protesto etmekte fayda var. FREE YAYIN OLARAK HD YAYIN YAPMAYAN HERHANGİ BİR KANALI PROTESTO EDİYORUM.

Admin
02-10-2014, 18:57
TV2-CNNTURK falan girer şifreye d smarta baglı kanallar bunlar daha önce şifreliydi zaten eski HD kanallara devam.Kanal 7 HD yayının HD oldugunu düşünmuyorum açıkcası

CABBARİ
02-10-2014, 19:05
Abi A9 adnan hoca sifreye girmedi degilmi

murzo
02-10-2014, 19:06
o kadar insanlar hd uydu alıcılar aldık kanaları şifreye aldılar yazıklar osun ahrete bu insanlarda hesap soracam

cilginizmirli
02-10-2014, 19:08
Kanal D ye mail attım.Bakalım ne cevap verecekler.

Editor
02-10-2014, 19:24
Abi A9 adnan hoca sifreye girmedi degilmi

Adnan hoca ve cubbelinin yayınları şifresiz :)

rselturk
02-10-2014, 19:34
Tepkimizi gösterecez kanalların facebook sayfalarındna twitterdan yazmamız lazım böyle ayrımcılık olmazTepkimizi sosyal medya aracılığıyla yaygınlaştırabilirsek sonuç alırız.Bu kanalların hem SD hem de HD olanlarını aynı anda boykot etmeli ve İZLEMEDİĞİM TV ler diye sosyal medyada duyurmalıyız.Haydi dostlar iş başına!..Yakınmak sorun çözmez,aktif olalım...:46568926:

Editor
02-10-2014, 19:36
SAMANYOLU TV HD nasıl şifreye giriyor anlamıyorum hadi star ve kanal d daha önce şifreli idi Samanyolunu anlamıyorum böyle giderse tum kanallar şifreli yapacak d smart ve digiturk

bayram tv
02-10-2014, 20:42
Kanal D HD ile Star tv HD kanallarını anlarımda yav samanyolu sen nesin yav senin neyine şifreli HD yayın.

okutucukemal
02-10-2014, 21:12
arkadaşlar ben şifreye giren kanalları sildim

mustafa_2
02-10-2014, 21:51
ben çoktan sildim izlemeyince ne olur

asderfor
02-10-2014, 21:51
Kanal D HD ile Star tv HD kanallarını anlarımda yav samanyolu sen nesin yav senin neyine şifreli HD yayın.

stv kanalıda dıger kanallargıbı kendını bır nımetten sandı herhalde ondan sıfrelendı stv mı hayatta o kanalın karsısına gecıpte seyretmıs degılım o kanalı :46568926::nono:::46568926:

Fronces
02-10-2014, 22:28
Undefined - Edited

MUTAF
02-10-2014, 22:54
kanal listemi sırf bu yüzden düzenlememiştim.
star ve kanal d ye guvenmiyordum zaten, beni yanıltmadılar.
sd sıralamamı bayramda yaparım artık.

samanyolu kendini ne bok sanıyor anlamıyorum. HD olsan ne yazar olmasan ne.
bide şifre koymuşlar :)

zeko21
02-10-2014, 23:01
kanal listemi sırf bu yüzden düzenlememiştim.
star ve kanal d ye guvenmiyordum zaten, beni yanıltmadılar.
sd sıralamamı bayramda yaparım artık.

samanyolu kendini ne bok sanıyor anlamıyorum. HD olsan ne yazar olmasan ne.
bide şifre koymuşlar :)

acale etmene gerek yok daha değişecek frenkaslar var en az bir ay bekle düzenleme için dediğn gibi samanyolunu zaten protesto ediyordum birde şifreli olmuş vah vah çok üzüldüm ????????? aglayacağım şimdi tutmayın beni

wassikilig
02-10-2014, 23:12
arkadaşlar bence yanlış düşünüyorsunuz biz burda 1000 kişi olup izlemesek türk kadını onlara yeter zaten dizileri ona göre ayarlıyor bu ibneler ben bulunduğum bölgede görüyorum uydu alıcısını alan kadın ben şu diziyi izliyorum bunun hd kanalını bul diyor yada işyerini arıyor.

yapmamız gereken d smart yada digi gibi firmaların kartı olan arkadaşlar
gidip uydu alıcısı işlemleri yapan bir yerden kartındaki şifreleri aldıracak ve istediği yerde paylaşacak kartı ısıtarak su teması yaparak bozacak firmayı arayıp yenisini isteyecek.

bu gibi durum çoğaldıkça d smart vs firmalar duruma bakacak kullanıcı artıyor konuyla alakalı yeni sistemlere geçecek buda genel olarak onlara maliyet elbette biz yine yeni sistemi birşekilde halt edecez bu iş böyle gittikçe birileri pes edecek yada sahtecilikle yüz yüze kalacaz :D saçmaladım gibi ama bunu yapmak mümkn

didi
03-10-2014, 00:09
Televizyon üreticilerinede baskı uygulamak lazım.
Vestel,LG, Samsung gibi firmaları şikayet yağmuruna tutalım. Binlerce lira verip tv alıyoruz şifre koyuyorlar.

Tv üreticileri bu kanallara reklam vermese bu iş çözülür.

cenk35cenk
03-10-2014, 00:24
boykota katılıyorum arkadaşlar...

uydu3405
03-10-2014, 00:33
Ben etmiyorum severek izliyorum hemde HD kalite hemde çok ucuza tavsiyem sizde 22 TL ye Mega HD üyesi olun sırf bu kanallar için değil tüm Hd kanalları izlersiniz.

didi
03-10-2014, 00:45
Ben etmiyorum severek izliyorum hemde HD kalite hemde çok ucuza tavsiyem sizde 22 TL ye Mega HD üyesi olun sırf bu kanallar için değil tüm Hd kanalları izlersiniz.

Mesele o değil. İsteyen istediği platforma istediği kadar para verip izliyor zaten. Biz bu kıytırık kanalları para verip izlersek yakında TRT dışında açık kanal kalmaz.

hyseb
03-10-2014, 03:31
Star kanal d vs kanalların fırsatçılığına destek verenleri anlamak mümkün değil. Madem bu kanallar için üye oluyorsunuz para ödüyorsunuz dakikalarca reklamı niye izlettiriyorlar. hiçmi rahatsız olmuyorsunuz

beaverss
03-10-2014, 07:46
D smarttan sinema tv ayrıldı boykot edildide ne çıktı yine bildiğini okudular ancak boş boş kafa yoruyoz sonuç değişmez..

ahmetntn
03-10-2014, 12:29
Herkesin görüşüne saygılıyım ve düşüncelerinize aynen katılıyorum ama bişeyler elimizden gelsede yapsak keşke bunu aylık para veripte tv izleyenlere anlatabilsek

nightbird35
03-10-2014, 12:41
Hd kanallari digiturk turksattan kaldirsin hemde hemen istemiyoruz DIGITURKE HAYIR .

bayram tv
04-10-2014, 01:38
Protesto ve Şikayet yağmuru..

Radyo Televizyon Üst Kurumu Başkanlığına..

Öncelikle Mubarek Kurban Bayramınızı en içten dilerlerimizle kutlar saygılarımızı ve sevgilerimizi sunarız.

Bildiğiniz üzere TÜRKSAT 4A uydusunun faliyete geçmesi ile birlikte 18 Eylül'de Türksat uydusunda kanal aktarımları gerçekleşti.
Bu aktarma öncesinde, bazı ulusal kanallar gerek web siteleri, gerek sosyal medya ( facebook twitter ) üzerinden halkı kandırırcasına şifresiz HD yayına başlayaklarını duyurdu.

TUYAD (Uydu elektronik İletişim İş İnsanları Derneği) başkanı Sayın Hayrettin ÖZAYDIN, Türksat 4A uydu geçişi ve şifresiz HD TV yayınları konusunda,
gerek canlı tv programlarına konuk olarak, gerekte yine sosyal medya üzerinden Türk Halk'ını yanıltıcı bilgiler vererek Türksat uydusu kullanıcılarının mağdur
olmasına yol açtığını düşünüyoruz..

''TUYAD başkanı Sayın Hayrettin Özaydın'ın yaptığı açıklamalardan bazı örnekler''

+ Şifresiz HD kanal sayısı artacak, NTV şifresiz HD yayın yapacak.
- NTV ile görüşüldü böyle bir niyetleri olmadığı öğrenildi.

+ Şifresiz Ulusal HD kanal sayısı artacak.
- Şifresiz HD kanal sayısı artmak bir yana mevcut kanallar şifreleniyor.

+ Yayındaki şifresiz HD kanallar şifrelenmeyecek demişti.
- Yayındaki KANAL D HD, STAR HD ve SAMANYOLU HD şifrelendi.

+ İzleyicilerin yanındayım ve kanallar şifreli olmayacak demişti.
- "Hiç bir ülkede Tüm ulusal TV kanalları HD ve şifresiz olarak yayın yapmıyor." diyerek kimin yanında olduğunu belli etti.

+ "Türksat 4A'da şifresiz HD yayın yapan TV kanal sayısı ilerleyen zamanlarda daha da artacaktır. Mevcut kanalların şifreye geçme planı yoktur." demişti.
- "TV Kanalları ve yayın teknik kalitesi her geçen gün artıyor. Hiç bir ülkede Tüm ulusal TV kanalları HD ve şifresiz olarak yayın yapmıyor." şeklinde değiştirdi.

Twitter hesabından seçmeler;

+ Türksat 4A Uydumuzda HD şifresiz kanallar artıyor. NTV HD şifresiz yayın yapmaya başlıyor.
+ Sektör ve TÜRKSAT işbirliği ile şifresiz HD TV yayın yapan kanallar artıyor, bu kanallar sıralamada üstlere yerleşiyor ve avantaj sağlıyor.
+ Türksat 4A'da şifresiz HD yayın yapan TV kanal sayısı ilerleyen zamanlarda daha da artacaktır. Mevcut kanalların şifreye geçme planı yoktur.
+ Sektör firmaları OTA ve Türksat TKGS sistemiyle HD şifresiz TV kanallarını sıralama listelerinde üstlere taşıdık ve izlenim oranı arttı.
+ Türksat ve Sektör ortak talebi ile tüm uydu Tv izleyicilerinin HD şifresiz yayın izleme imkanı oluşturulması çalışmaları yapılmıştır.

Bu duyurular sonucunda evlerinde SD uydu alıcı kullanan kesim, başta TKGS sistemine uyumlu olmak üzere HD uydu alıcısı satın alan ve
evlerinde HD uydu alıcılarına sahip olan kesim, haksızlığa uğratılarak mağdur edilmiştir.

Digital TV plaromlarının sadece Futbol karşılaşmalarına ve Ulusal HD yayın yapmakta olan TV kanallarına güvenerek ve kendilerini kaliteli platform
olarak nitelendirmelerini, hem mevcut abonelerine hemde maddi durumu müsait olmayan TV izleyici kitlesine yapılan büyük bir saygısızlık olarak görüyoruz.

Raydo Televizyon Üst kurulu olarak, Türk halkına oynanan bu çirkin oyunu cezasız bırakmayacağınızı ve gereken yaptırımları uygulatacağınızdan
şüphemiz olmadığı için, bu bildirgemizi tarafınızla paylaşmayı uygun gördük..

------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------ BU METİNDE KANAL D VE STAR HD İÇİN ------------------------------------

Herkes HD kanalınızı ön sıraya koydu, uydu servisleri de 18 eylül'de kanal ayarı yapmaya gittiği her evde sizin HD kanalınızı ön sıraya koydu.
Şimdi siz şifreye geçtiğiniz için birçok insan mağdur olacak. Yeniden milyonlarca eve gidilip ayar yapılması gerekecek.
Sizin şifresiz HD yayın yapacağınızı duyurmanızdan sonra çok sayıdaki insan HD destekli uydu alıcısı veya HD destekli LCD/LED TV aldılar.
Yerli TV üreticilerinin de en büyük sloganı Ulusal HD kanallar şifresiz sloganı oldu.
Siz şifreli HD yayına geçerek hem yerli üreticileri hemde milyonlarca insanı mağdur ettiniz.
En baştan şifreli HD yayın yapacağız deseydiniz durum bu denli vahim olmazdı.
Türk insanına HD yayını çok gören yayıncılar bugün olmasa bile zamanı geldiğinde hak ettiği karşılığı alacaktır bunu asla aklınızdan çıkartmayın.
Ben kanalınızın SD yayınını da listemden çıkartıyorum, belki 1 kişinin hatta 1 milyon kişinin sizin gözünüzde önemi yoktur ama yakın zamanda düşen reytinglerinizle
durumun vehametini daha iyi kavrayacaksınız. Siz ufacık bir menfaat uğruna gelir kapınız olan izleyicilerinizi kandırıp aptal yerine
Türk halkı kendisine yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmaz. Kanal yöneticileriniz bunu aklından çıkarmasın.

Ad Soyad

Mail Adresleri:

Kanal D : Only the registered members can see the link

Star TV : Only the registered members can see the link

Ayrıca şikayetlerinizi sözlü olarak da ; Kanal D için 0 (212) 478 00 88 Alo D Hattına
Star Tv için 0212 335 00 00 - 0212 330 00 50 numaralı telefonlardan iletebilirsiniz.

ALINTI; shark1907

Kokane
04-10-2014, 01:49
Sözde sorun varmis :49857458:

Türksat 4A uydusundan HD olarak yayına başlayan Samanyolu HD kanalı dün akşam itibariyle yayını kesildi veya ekranda şifreli olarak gösteriyor. Yetkililerden aldığımız bilgiye göre Türksat 4A uydusundan kaynaklanan alt yapı sorunu olduğu ve sorunun kısa süre içinde giderilmesi için çalışmaların başladığını ilettiler.
Samanyolu TV’nin SD yayınında bir sorun yok 11097 V SR:30000 frekansından tüm Avrupada alınmakta.

bayram tv
04-10-2014, 01:59
Sözde sorun varmis :49857458:

Yalan inanmayınız...

işçi
04-10-2014, 12:53
yapınbir dekanlılıkda aboneli yayınları iptal ettirin bakalım dayanabiliyorsanız bizde rehavet bu duymazlık varken herşeyi yaparlar ben bu işten ekmek yiyorum bazı gittiğim evlerde yemege ekmekleri yok evde hd makina hd led tv sonra boykottan bahsederler niye oturup seyredemeyecek ya hd.yi seyretmezsen ölürmüsün azıcık fedarlık yap biz onların dediğine değil onlar bizim dediğimize gelsinler bu yazışmalar sadece lafda kalır uyğulama olmaz...yapında görelim ama benim d.smartım var yok aman benim diğitürküm var beni bağlamaz dersen öylen bağlamışsınki zaten daha senden ne alacak ki ??

erdogan 1
05-10-2014, 09:07
Avrupa kanallarının hepsi şifreli orada hak arayanlar varmı kimin malından hak arıyorsunuz hakkınız varmı seyretmek istiyorsan abone ol beleş yok burda sitede 4 kişinin kişkirtici yazıları ile siteyi meşkul etmeyin o kanalda kaç kişi ekmek yiyor hesabını yapın öyle konuşun

mustimusty
05-10-2014, 12:01
boykot devammmmm

Mehmet Kaynaklı
05-10-2014, 14:19
boykota devam

numbai
05-10-2014, 14:29
boykota devam gerekerise kanallarıda sileriz makinadan. toptan temizlik......

bird
05-10-2014, 17:23
burası türkiye ,avrupada paralı diye bizdede paralı olacak diye birşey yok. orada sgari ücret 2000 euro bizde 800tl karşılaştırma bile yapılamaz... burası türkiye sesini çıkarmazsan hakkını aramazsan bedava fta olan kanalı ayda 10-15tl e satarlar.. kanallar fta şifresiz olmalı herkesin hakkıdır... sesimizi çıkarmalıyız sonuna kadar boykot zaten kendiliğinden olacak herkes listesinden sildi, açık olan fta hd kanallar izlenecek mecbur diğrleri izlenmeyecek..

Kokane
05-10-2014, 18:01
Almanyadada cogu kisi sikayetci. HD+ platformunu istemeyen cok. Alanlarda meraktan alip pisman oluyor. Sky abonelerinede bu kanallar acik.
Forumlara bakin cogu kişi boykot ediyor.

bird
05-10-2014, 21:33
Almanyadada cogu kisi sikayetci. HD+ platformunu istemeyen cok. Alanlarda meraktan alip pisman oluyor. Sky abonelerinede bu kanallar acik.
Forumlara bakin cogu kişi boykot ediyor.

Yurtdışındakilerde server kullansın , sky açık hd+ açık.. Bizde tamamen kandırma abone olanlar bilir devamlı zam gelir , paket değişir, îptal etmek için bile bin türlü iş çıkarırlar, devamlı ararlar ...

uydu3405
05-10-2014, 22:52
Değerli boykotta bulunan arkadaşlar sizden bazıları kanalları boykot etmekten vaz geçip, biz platform abonelerine sataşmaya başladınız çok ayıp oluyor boykot burada bizlerin üyeliklerini iptal ettirmeye çalışmaklamı olacak.
Lütfen yaptığınız boykot a saygı duyarım ama bu benim özgürlüğümü çiğnerse karşı çıkarım ben abone olmayı özgür irademle seçtim herkeste bu kararıma saygı duymak zorunda siz boykot edenler izlemezsiniz kanalları silersiniz sosyal medyada sesinizi duyurursunuz ama ben ve benim gibi üyelere baskı yapamazsınız.
Saygılarımla.

next_61
17-10-2014, 17:39
bende varım hepsini silecem nasıl olsa bütün cihazları ben ayarlıyorumm burda 61

agah44
09-11-2014, 12:51
Ben firankas ayari yaptigim cihazlarida star stv kanal yi sede yayinlari hep sildi arkadaşlar sizde silinbunlar hak ediy