PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : D Smart ve D Smart Net nasıl iptal ettirilir

mugumrah
16-10-2014, 21:01
Kasım ayında taahhüt sürem doluyor bunları iptal ettireceğim :49857458::49857458::49857458:,yakın zamanda d smart +d smart net i iptal ettiren var mı? kolay yolu nedir?....

kullukcu
16-10-2014, 22:02
Müşteri hizmetleriyle konuşmamda taahütümün dolmasına 1 gün kala telefon açmamı ( kapatmak istiyorum diye ) ve 0212 478 03 38 numaralı telefona fax çekmemi söyledi.( kimlik fotokopisiyle kart ve abone no yazılıcak )

bayram tv
16-10-2014, 22:22
Dsmart'ı ara hangi tarihte taahhüt sona erecek diye sorunuz ve iptal için hangi numaraya fax çekilecek onuda alın bilgiyi aldıktan sonra sürenizin bitmesine 15 gün kala iptal faxını dsmart'a gönder kimlik fotokopisi ile dsmart kart no ve dsmart net hizmetin hizmet numarasını fax çekeceginiz kagıda yazınız ilgili hizmete numaraları aşagıda verilmiş olan dsmart ve dsmart net hizmetinin taahhüt tarihinin sona ermesinden sonrası için iptal etmenizi rica etmekteyim..
Bu şekilde yazmanız kafi yalnız ekipmanlar sizde kalacak dediseler dilekçenizde ekipmanların şahsıma hiçbir ücret alınmadan bırakılmasını istiyorum diyede ekleyiniz ekipmanlar sizde kalmayacak diye bilgi verildiyse en yakın dsmart shop bayiisine giderek ekipmanları oraya bırakınız ve sorunsuz ve çalışır durumdaki ekipmanlar teslim edilmiştir diye mutlaka belge alınız ve dsmart ekipmanları üzerinde belli seri numaraları var bunları dahi teslim belgesine ekletiniz ve o belgeyi bir kaç sene saklayınız..

kısa yoldan çözüm ise altta başka bir dsmart üyesinin yazdıgı şekilde yapabilirsiniz..

Only the registered members can see the link

M.h'ni arayıp iptal talebi vereceksin.onlarda size 1 hafta içinde olmak şartı ile iptal dilekçesi isteyecekler faks ile nüfus cüzdanı fotokopisi isteyecekler..Tabiki siz göndermeyin direk btk ya şikayet yazısı yazın onlar bi kaç gün içinde ilgileniyolar zaten..M.h sizi arayacak iptal edilmiştir diyerek..Benimde başıma bunlar geldi aynen bu şekilde btk yoluyla iptal ettim..
alıntı..

mugumrah
16-10-2014, 23:38
Müşteri hizmetleriyle konuşmamda taahütümün dolmasına 1 gün kala telefon açmamı ( kapatmak istiyorum diye ) ve 0212 478 03 38 numaralı telefona fax çekmemi söyledi.( kimlik fotokopisiyle kart ve abone no yazılıcak )

bilgi için teşekkürler...

Dsmart'ı ara hangi tarihte taahhüt sona erecek diye sorunuz ve iptal için hangi numaraya fax çekilecek onuda alın bilgiyi aldıktan sonra sürenizin bitmesine 15 gün kala iptal faxını dsmart'a gönder kimlik fotokopisi ile dsmart kart no ve dsmart net hizmetin hizmet numarasını fax çekeceginiz kagıda yazınız ilgili hizmete numaraları aşagıda verilmiş olan dsmart ve dsmart net hizmetinin taahhüt tarihinin sona ermesinden sonrası için iptal etmenizi rica etmekteyim..
Bu şekilde yazmanız kafi yalnız ekipmanlar sizde kalacak dediseler dilekçenizde ekipmanların şahsıma hiçbir ücret alınmadan bırakılmasını istiyorum diyede ekleyiniz ekipmanlar sizde kalmayacak diye bilgi verildiyse en yakın dsmart shop bayiisine giderek ekipmanları oraya bırakınız ve sorunsuz ve çalışır durumdaki ekipmanlar teslim edilmiştir diye mutlaka belge alınız ve dsmart ekipmanları üzerinde belli seri numaraları var bunları dahi teslim belgesine ekletiniz ve o belgeyi bir kaç sene saklayınız..

kısa yoldan çözüm ise altta başka bir dsmart üyesinin yazdıgı şekilde yapabilirsiniz..

Only the registered members can see the link

M.h'ni arayıp iptal talebi vereceksin.onlarda size 1 hafta içinde olmak şartı ile iptal dilekçesi isteyecekler faks ile nüfus cüzdanı fotokopisi isteyecekler..Tabiki siz göndermeyin direk btk ya şikayet yazısı yazın onlar bi kaç gün içinde ilgileniyolar zaten..M.h sizi arayacak iptal edilmiştir diyerek..Benimde başıma bunlar geldi aynen bu şekilde btk yoluyla iptal ettim..
alıntı..

evet btk en mantıklısı geldi,çünkü telefonda sallayıp duruyorlar,fax gelmedi diye de bir fatura daha ödete bilirler.
Bilgi için teşekkürler...

tajhebarat
17-10-2014, 03:21
btk olayı iyiymiş

hallederiz
17-10-2014, 08:51
yakınında d-smart bayisi yokmu???
onlar gerekeni yapmak zorundalar
nasıl olsa cihaz iadesi için zaten dsmart bayisine gitmek zorundasın

beaverss
17-10-2014, 11:34
Zaten d smart bayisinden yapıyorsun alırken işlemi kapatma işlemide bayiden yapılmıyormu yok fax yo şu yok bu böyle şaşmalık olurmu

mugumrah
17-10-2014, 21:30
Zaten d smart bayisinden yapıyorsun alırken işlemi kapatma işlemide bayiden yapılmıyormu yok fax yo şu yok bu böyle şaşmalık olurmu

d smart bayisine cihaz teslimi yapılıyor,iptal için süründürüyorlar....:(:(:(

yakınında d-smart bayisi yokmu???
onlar gerekeni yapmak zorundalar
nasıl olsa cihaz iadesi için zaten dsmart bayisine gitmek zorundasın

bayi iptal işine karışmıyor....:(:(:(

hallederiz
18-10-2014, 23:10
bayi iptal işine karışmıyor....:(:(:(

kim demiş onu ben daha 2 ay önce arkadaşımın kini bayiden iptal ettirttim

beaverss
19-10-2014, 07:29
cihazı veriyor kampanya yapıyorsa o işide yapacak ancak böyle saşmalıklar türkiyede oluyor ...
benim 20 gün kaldı bitmesine bakalım göreceğiz ne isteyecekler

mugumrah
26-10-2014, 18:02
cihazı veriyor kampanya yapıyorsa o işide yapacak ancak böyle saşmalıklar türkiyede oluyor ...

iptal ile ilgili süreci paylaşırsan sevinirim....

bence doğrudan btk şikayet oluştur,ben öyle yapacağım....

:49857458::49857458::49857458:

Hikmet™
04-11-2014, 23:50
Ben bu modüllü üyeliği boşa almadım arkadaş. Bu iptal işleriyle binbir türlü uğraştırdığı için özellikle modüllü abonelik aldım. Annem için D-Smart'a abone oldum film dizi sevdiği için. Yoksa modüllü abonelik bile almayacaktım.

mugumrah
05-11-2014, 21:26
yok mu yakın zamanda bundan kısa yoldan kurtulan.....

Hikmet™
05-11-2014, 21:31
yok mu yakın zamanda bundan kısa yoldan kurtulan.....

Siz en iyisi BTK ya üye olup oraya bildirin iptal isteğinizi D-Smart'ta sizle irtibata geçip iptalinizi gerçekleştirir.

mugumrah
06-11-2014, 21:32
bilgi için teşekkürler....

yukselertekin
03-02-2015, 16:52
iptai işleminde cihazı niçin istiyorlar biz cihaza para ödeyip aldık 2007 yılında sonra hd kampanyasında cihazı değiştirdiler para vererek aldığım cihazı niçin teslim edeyim.