Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas Arena Stadı...
Arkadaşlar Sivas Arena Stadında elektrik tesisat vs işlerinde çalışıyorum. Toplam elektrik işinde çalışan ben dahil 17 kişiyiz. Staddan resimleri burada paylaşacam.
Only the registered members can see the link
bayram tv
26-11-2014, 22:07
Resimler için teşekkürler..
Zor iş Allah yardımcınız olsun...
son durum ne?
stad sivasın neresinde tam olarak?
istasyonamı Atatürk cdsinemi yakın?
son durum ne?
stad sivasın neresinde tam olarak?
istasyonamı Atatürk cdsinemi yakın?
Yok istasyon caddesinde değil. Kümbet tarafında sen orayı bilirsin. :) Ankara yoluna giderken. :)
Stadın son durum olarakta 28 Eylül tarihine yatiştirilmeye çalışıyoruz. Teslim tarihi 28 Eylülmüş.
Yok istasyon caddesinde değil. Kümbet tarafında sen orayı bilirsin. :) Ankara yoluna giderken. :)
Stadın son durum olarakta 28 Eylül tarihine yatiştirilmeye çalışıyoruz. Teslim tarihi 28 Eylülmüş.
Kümbette inzibat olarak 17 ay askerlik yaptım :)
Son resim eskilerden...
Google Maps (Only the registered members can see the
[email protected],36.9832006,1494m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x407eab6a6050ec65:0x83f714044652ea9b)
Yeni Stadın bulunduğu konum.
rselturk
11-02-2015, 23:31
Hilmi dost çok haklısın:xxman dostun işi gerçekten zor.Ama bir o kadar da zevkli.Stad,gam keder dağıtma yeri.Sevgiye,başarıya alkış tutarken bir yandan da birikmiş sıkıntının,iç öfkenin dışa atılıp rahatlandığı bir yerdir.Stadlar yapılırken de,yaşanırken de hep insan unsurunu yansıtır.Emektir,yürektir,sevgidir.Binlerin,onbinlerin kalbi tek frekansta atar..:wave:
XXman dost,ben Sivasta yaşarken kuzeyde;Paşafabrikası,doğuda;Ethembey Parkı,Güneyde;Kalepark ve uzak batıda Çimento fabrikası en uç noktalardı.Görüyorum ki,her yer birbirine bağlanmış.Ama yine de büyük kentlere göç verme alışkanlığından vaz geçmemiş...Sevgiler!..:wave:
Hilmi dost çok haklısın:xxman dostun işi gerçekten zor.Ama bir o kadar da zevkli.Stad,gam keder dağıtma yeri.Sevgiye,başarıya alkış tutarken bir yandan da birikmiş sıkıntının,iç öfkenin dışa atılıp rahatlandığı bir yerdir.Stadlar yapılırken de,yaşanırken de hep insan unsurunu yansıtır.Emektir,yürektir,sevgidir.Binlerin,onbinlerin kalbi tek frekansta atar..:wave:
XXman dost,ben Sivasta yaşarken kuzeyde;Paşafabrikası,doğuda;Ethembey Parkı,Güneyde;Kalepark ve uzak batıda Çimento fabrikası en uç noktalardı.Görüyorum ki,her yer birbirine bağlanmış.Ama yine de büyük kentlere göç verme alışkanlığından vaz geçmemiş...Sevgiler!..:wave:
Evet aynen dediğiniz gibi oldu. Göç olayındada maalesef hala göç olayları var bunlardan biride babam olacak galiba oda İstanbul'a evi taşımak niyeti ama ben Sivas'ta kalacam.
mehmetpasa
18-02-2015, 12:12
evet sivas her haliyle güzel göç olayına gelince sivas fazla göç veren il işçi var ama adam gibi patron yok simdi sorsan patrona işçi yok derler. 12 veya 16 saat çalıstır 900 lira maaş ver çoguda zamanında ödemez sorsan buyukbaslar hep haklıdır. ondan sonrada göç verincede niye göç verdik demezler. çunku ellerındekı kalan elemanları ınek gıbı sagarak eşşek gibi çalıstırıyorlar patronların bu goç olayı işine geliyor.