Orijinalini görmek için tıklayınız : Güç Dijital Yeni Transponderi Aktif Edildi. Sorular,Tavsiyeler,Yorumlar vb.
bayram tv
01-12-2014, 02:13
12685 H 30000 fec 3/4 GUC DIJITAL PLATFORM yeni frekansı aktif, yayında olan kanallar:
MAGICBOX TV
MOVIESTAR ACTION
MOVIESTAR AILE
MOVIESTARASK
MOVIESTAR DIZI
MOVIESTAR FIGHT CLUB
MOVIESTAR KOMEDI
MOVIESTAR LOVE
MOVIESTAR SPORT
MOVIESTAR TURK
MUSICPLAY TV
NAME TV
NAZAR TV
PLUSTURK TV
POP EURO TV
POPTURK TV
POWER TV
POWER TV EURO
POWERTURK EURO
POWERTURK TV
ROCKS TV
TELE10 TV
UMUT TV
ENJOY TV
FITNESS TV
HASRET TV,
JOYPLAY TV
K.E.Y.IF TV
Alıntı....
bayram tv
01-12-2014, 02:15
moviestar kanalın birinde ses sanatçısı kraçın klibi vardı 3D yayınlandı..
Hayırlısı olsun yeni kanallar logolar güzel ama
bayram tv
01-12-2014, 02:41
MOVIESTAR FIGHT CLUB transformers 3 filmini yayınlıyor MOVIESTAR ACTION ise Beyaz Saray Düştü filmi var.
Baldemir
01-12-2014, 21:00
:459956: Buyrun Güç Dijital Platformu :459956:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Kanallar logo değiştirdiler
aelmas77
01-12-2014, 21:42
bende bu frekansda hiç sinyal yok
beaverss
01-12-2014, 22:21
bazı kanallar güzel western filimlerde çıkıyor yalnız kanal ablemleri çok büyük şöyle yayınlar iyi inş ilerde ot bot bal kanalına dönmezler...
bayram tv
01-12-2014, 22:47
Kanallar hiçbir telif hakkı ödemeden sinema yayınlıyor çok yakında rtük çöker..:puah:
rselturk
01-12-2014, 23:35
Sevgili Bayram,RTÜK'e bir şey olmaz;çökmez ama çökertmeye bayılır!..:D Hele de şifresiz yayını sürdürürlerse..Yalnız yayın kalitesi bana düşük geldi.İlerde belki düzelir.Yeni oluşumlara her zaman sıcak bakarım..:wave:
Kanllar iyiye benziyor bir bakayım
bayram tv
02-12-2014, 00:42
Sevgili Bayram,RTÜK'e bir şey olmaz;çökmez ama çökertmeye bayılır!..:D Hele de şifresiz yayını sürdürürlerse..Yalnız yayın kalitesi bana düşük geldi.İlerde belki düzelir.Yeni oluşumlara her zaman sıcak bakarım..:wave:
Üstadım çöker derken rtük kanallara çöker demek istedim telif hakları ellerinde olmadıgı halde sinema filmlerini yayınlıyorlar..:wave:
Çakma teleon ve çakma magicbox kanalları gelmiş göruntu kaliteleri yine berbat ya
mavişehirli
02-12-2014, 00:54
arkadaşlar...yeni digital platformunun sinema kanalları şaşırtıcı şekilde şifresiz yayın yaptığı halde sansürsüz yayın yapıyor filimlerin sigara,alkol,cinsellik,dehşet,gizli reklam ve küfür sahneleri kesilmeyip aynen orijinal çekimiyle yayınlanıyor...:D
1 Frekansa 20 tane kanal açacaklarına dogru dürüst 7-8 kanal açsala iyi olmazmıydıı kanallar goruntu kalitesi berbat
yargıç_1
02-12-2014, 12:59
1 Frekansa 20 tane kanal açacaklarına dogru dürüst 7-8 kanal açsala iyi olmazmıydıı kanallar goruntu kalitesi berbat
Göz boyama ve aldatmaca işte 3D/4K destekli TV satıyorlar ama daha HD yayına tam anlamıyla geçemedik
fta mı yok fılbox uzerınden mı yayın yapacak acaba arkadaslar
bayram tv
02-12-2014, 20:40
fta mı yok fılbox uzerınden mı yayın yapacak acaba arkadaslar
Filbox ile bir bagları yok şimdilik şifresiz olacak ama ben yakında hepsi ot,bal,bot,telefon satmaya başlayacaklar bir süre sonrada kapanırlar..
bayram tv
02-12-2014, 20:43
Bilgi almak isteyenler
Powerturk TV İzleyici Temsilcisi
Ad Soyad: Miray ACER
Telefon: 0216 554 04 04
Faks: 0216 474 15 15
E-mail:
[email protected]
kaynak: Only the registered members can see the link
alıntı..
dursun66
02-12-2014, 22:20
ne kadar kötü olsada şifrelenmezlerse TÜRKSAT 4a ya biraz katkı sağlayacaklarını düşünüyorum.....
bayram tv
02-12-2014, 22:51
Kanallar asıl amaçlarını belli etmeye başladılar MOVIESTAR TÜRK Kanalına alt bar eklenmiş chat vb. çok yakında digerleride başlar sahte ürün satmaya..
Baldemir
02-12-2014, 23:29
Görüntü bakımından çok kötü ama filmler de reklam ve sansürsüz yayında bir o kadar güzel
Çoktan telefon numaraları chat falan eklemişler işe yaramaz 28 tane kanal
uşaklı64
05-12-2014, 14:29
kanaatimce bunlarda kendi platformunu kurup şifreli kanal durumuna geçecekler ve işi ticarete dökecekler arkadaşlar d smart,dijitürk,filbox,derken yakında bunlarda milletin kanını emecekler.
birkaç gündür izliyorum moviestarları. bazen iyi bazen kötü filmler veriyor. reklamlar maalesef kötü.
12685 H 30000 fec 3/4 eğerleri ile izlenebilinecek olan paket içerisindeki kanalların isimleri aşağıdaki gibidir görüntü kalitesi düşük ama idare eder
ENJOY TV
FITNESS TV
HASRET TV
JOYPLAY TV
***IF TV
MAGICBOX TV
MOVIESTAR ACTION
MOVIESTAR AILE
MOVIESTARASK
MOVIESTAR DIZI
MOVIESTAR FIGHT CLUB
MOVIESTAR KOMEDI
MOVIESTAR LOVE
MOVIESTAR SPORT
MOVIESTAR TURK
MUSICPLAY TV
NAME TV
NAZAR TV
PLUSTURK TV
POP EURO TV
POPTURK TV
POWER TV
POWER TV EURO
POWERTURK EURO
POWERTURK TV
ROCKS TV
TELE10 TV
UMUT TV
mavişehirli
09-12-2014, 21:17
arkadaşım...dijital platform sansürsüz yayın yapıyor filimleri orijinal şekiliyle seyrediyoruz kesintiye karşı olan vatandaş olarak gayet memnunum...bilgilerinize sunarım...:D
hallederiz
26-12-2014, 13:31
vestel cihazlarda bunu bulmuyor sebebini bilen arkadaşlar varmı???
mavişehirli
26-12-2014, 18:01
arkadaşım...senin cihazında paketin kanal taramasında çıkmadığına şaşırdım benim makinam pandora üzerinden paket uyduya ilk kez çıktığından beridir seyrediyorum...cihazında sorunmu vardır senin forumdaşım...:warn:
draculu45
26-12-2014, 20:43
bende vestel üretimi regal 40inç birde nexon var ikisindede var bu kanallar
üstat sen antendeki lnb yi değiştir aynı marka olmasın başka bir marka lnb tak gelecek çünkü benim başımı cok geldi sonucu böyle buldum tabiki kaploda önemli
saygılar
hallederiz
27-12-2014, 09:28
sorunu buldum arkadaşlar sağolun bu kanallar cihazda mevcutmuş ama ismleri farklı imiş o sebepten cihaz bulmadan çıkıyormuş kanalları tek tek gezerken kanallaı buldum vestellerde frekans silmede olmadığı için beni bayaa uğraştırdı
Kanalların görüntü kaliteleri berbatlaştı adam akıllı kanal gelmez zaten turksatta şimdiden dolmuş yeni uydu
mavişehirli
04-01-2015, 19:46
Kanalların görüntü kaliteleri berbatlaştı adam akıllı kanal gelmez zaten turksatta şimdiden dolmuş yeni uydu
arkadaşım...görüntü kalitesi televizyonların malesef pek düşük fakat benim için önemli olay özellikle moviestar kanalları şifresiz yayına rağmen halen sansürsüz yayın yapıyolar enteresan vaziyet kesinlikle rtük üzerinden denetlenemiyolarmı merak ediyom...filimleri orijinal çekimiyle buğulanmadan izlemek beni keyiflendiriyo forumdaşım...:)
arkadaşım...görüntü kalitesi televizyonların malesef pek düşük fakat benim için önemli olay özellikle moviestar kanalları şifresiz yayına rağmen halen sansürsüz yayın yapıyolar enteresan vaziyet kesinlikle rtük üzerinden denetlenemiyolarmı merak ediyom...filimleri orijinal çekimiyle buğulanmadan izlemek beni keyiflendiriyo forumdaşım...:)
biraz daha rtük rtük dersen uyuyan kerizi uyundırıcan....madeni bulmuşsun seyret işte kardeşim...
dursun66
04-01-2015, 21:31
bi çoğunun ismi yayın akışı değişti bile beklenen bi şeydi....