Orijinalini görmek için tıklayınız : tebrık ederım
cetin solmaz
07-12-2006, 18:22
gercekten boyle bı sıteyı yoneten artkadasları tebrık ederım forum un uye sayısına gore forum un ısleyıs seklı yonetımın calısmaları gercekten benı ozendırıyor hayran bırakıyor banlanan lara bakıyorum uzun zamandır aynı ısım duruyor orada yanı burada atılacak uye aranmıyor.Dıger sıtelere bakıyorum adamlar uyelerle ugrasıp duruyor bunca yıldır bu forumu kullanıyorum basarılarınızın devamını dılıyorum Serkan YILMAZ ve ekıbıne sonsuz tesekkureder bıze bu guzel dostca paylasım platformunu sunan butun emegı gecenlere saygılarımı sunuyorum:clap2:
aktaszafer
07-12-2006, 18:29
İyi dilek ve temenileriniz için teşekkürler...
Mehmet Kaynaklı
07-12-2006, 18:37
forumda güzellikler varsa o güzellikler siz sevgili üyelerimizssiniz :wave: bu güzel sözlerin için bende arkadaşlarım adına sizi saygıyla selamlıyorum allahın selamı üzerine olsun:clap2:
uzman_elhan
07-12-2006, 18:38
saol tşkler arkadaşim
gercekten boyle bı sıteyı yoneten artkadasları tebrık ederım forum un uye sayısına gore forum un ısleyıs seklı yonetımın calısmaları gercekten benı ozendırıyor hayran bırakıyor banlanan lara bakıyorum uzun zamandır aynı ısım duruyor orada yanı burada atılacak uye aranmıyor.Dıger sıtelere bakıyorum adamlar uyelerle ugrasıp duruyor bunca yıldır bu forumu kullanıyorum basarılarınızın devamını dılıyorum Serkan YILMAZ ve ekıbıne sonsuz tesekkureder bıze bu guzel dostca paylasım platformunu sunan butun emegı gecenlere saygılarımı sunuyorum:clap2:
Sevgili diyar65 sözleriniz biziçok mutlu etti.Gerçekten sizlere layık olmaya çalışıyoruz.
Tekrar teşekkurler:45:
Hakan Gül
07-12-2006, 21:14
diyar65 kardeşim bu foruma güzellik katanlar sizlersiniz.. Sizin gibi üyelerimiz bizi desteklemese inanın hiçbirşey yapamayız.. Şimdiye kadar olan destekleriniz için teşekkür ediyoruz ve bundan sonrada desteğinizi bekliyoruz.. Saygılarımla
arkadaşım çok teşekkür ederiz. Sizler olmazsanız biz burda zaten olmayız. İnşallah sizlerin sayenizde forum daha iyi yerlere gelecektir.
bu forum sizlerin sayesin de güzel oluyo sizler olmazsanız bizler kimlere yardımcı olabiliriz asıl biz teşekkür etmeliz güzel dilekleriniz için terar teşekkürler....
arkadaşım çok teşekkürler bu güzel düşünce ve görüşlerin için önemli olan zaten güzel bi ortamda bilgiyi paylaşarak hoşca vakit geçirmek değil mi? SUPERSATFORUM ailesi olarak hepimiz bi parça mutlu olarak ve diğer arkadaşlarımıza bir nebze de olsa fayda sağlıyarak vakit geçirebiliyorsak ne mutlu bizlere:):)
TEŞEKKÜRLER SERKAN USTAM EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK BÖYLE Bİ FORUM YAPTIĞIN İÇİN
antencii
07-12-2006, 22:39
biz size teşekkür ederiz
güzel düşüncelerinizin yaratıcısı siz sevgili üyelerimizdir elimizden geldigi kadarıyla sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz bizde esas olan atmak degil kazandırmaktır umarım hep kazananlardan olursunuz
Özgür Erge
08-12-2006, 01:05
bu güzel sözler için teşekkürler
Güzel dilekleriniz için teşekkürler saygılar...