Orijinalini görmek için tıklayınız : GoldMaster dan Muhteşem Bir Cihaz Daha GoldMaster SAT400 NET LINUX
®adakoglu
08-12-2006, 09:52
GoldMaster dan Muhteşem Bir Cihaz Daha GoldMaster SAT400 NET LINUX
Only the registered members can see the link
SAT400NETLINUX GENEL ÖZELLİKLERİ.... (Çok yakında sizlerle olacaktır...)
LINUX Embedded İşletim Sistemi
LINUX Embedded tabanlı olması nedeniyle daha mükemmel arayüz ve kullanıcının tüm gereksinimlerini yerine
getirme
Web Interface arayüzünü kullanarak cihaza uzaktan erişim ve uzaktan kumanda elinizde varmış gibi kontrol etme, kayıt edilmiş dosyaları indirebilme
Ethernet Port Destegi RJ-45(10Base-T/100Base-TX)
Yaklaşık 160 Uydu kapasitesi, Tüm Uydu TP içeriği
2 CI slot girişi, 2 Smartcard girişi
Çift Tunerli PVR (Video kaydetme) özelliği
USB arayüz kullanarak PC ye baglantı (Linux tabanli PC)
Max. 2 Kanal kaydedebilme ve önceden kaydedilmiş kaydı izleyebilme
1 Viaccess CAM ile, 1 Viaccess kanalını izlerken,diger Viaccess kanalını kaydedebilme özelliği
2 CI CAM ile Ayni anda 2 şifreli kanalı çözme ve kaydetme
2 CAM kullanarak, 1 sifreli kanalı izlerken aynı anda diğer şifreli kanalı kayıt edebilme özelliği
Viaccess CAM ile aynı anda 2 şifreli kanalı çözme
Hemen hemen Limitsiz kanal Hafızası, 10.000 kanal
40-400GB arası Hard Disk takabilme
Otomatik Hard Disk yönetimi ve kapasite kontrolü
Genisletilmiş kanal arama Seçenekleri, (Tüm uydulara göre Arama, Uydu/Network e göre Arama, Bütün TP taramasina göre Arama)
EPG özelliği (Otomatik olarak Program bilgilerini güncelleme) EPG özelliği sayesinde tüm Uydularin program rehberi gösterme özelliği
Kaydetme plani, Genişletilmiş kayit program yönetimi
Programli kayıt için EPG arama, kayıt edilmiş içeriğin yönetimi
Anında Kayıt, Zamana /EPG göre Kayıt Yapma
Canlı Kanal/ kayıtlı Program/Önceden kaydedilmiş programı izlerken aralarında kolaylıkla geçiş yapabilme
2 Tuner; Kayıt sırasında kayıt yapılan kanal dışında kanal izleyebilme
Canlı yayını istediğimiz anda geriye alıp tekrar izleme
Çok çeşitli türlerde kanal listesini sıralama
Favori listesi oluşturabilme
Çoklu Oynatma Fonksiyonu(Ileri,geri Oynatma, Durdurma, değişik hızlarda oynatma )
PC Editör için PC'ye USB baglantısı/Genişletilmiş program araçları
MP3 Çalabilme(bilgisayarinizdaki MP3 dosyalarini cihaziniza atarak dinleyebilme)
Çoklu dilde kullanici Arayüzü
En/boy Ayarlama özelligi;4:3,16:9
Altyazi&OSD Teletext destegi,
Dolby Dijital Ses Çıkışı
IBM işlemci
Türkiye için en iyi sinyal seviyeli güçlü sharp tuner hızlı uydu arama süresi
8MB Flash Memory,
96MB SDRAM
iyide şimdi bu 1000 ytl vardır::))) eski gm cihazlarla değiştirseler belkidüşünürdüm:)))
bu özellliklerde br cihaza büyük paralar vereceklerini sanmıyorum şimdi mantık ucuz olsun card share yapsın yine de güzel cihaz
forever_west
08-12-2006, 23:52
çok güzel ama epey pahalı olur bence
yakupowersky
08-12-2006, 23:57
bılgı ıcn tskler
Özgür Erge
09-12-2006, 00:01
güzel cihazmış piyasaya çıksında görelim bakalım
emin simsek
09-12-2006, 00:09
bir bilen çıkıp fiyat verse de biz de daha sağlıklı fikir verebilsek...
yamahacı_hotti
09-12-2006, 00:53
güzelmiş cihaz 128 mgb esti rem olsaydı daha seri olurdu cihaz
yada didiar 256 mgb kingston
arkadaşlar kusura bakmayın ama ben gm kullanıcısı olarak 20400cım var bende inanın golmaster virgül kadar itimadım saygım falan kalmadı arkadaşlar tabi bu benim düşüncem degil 1000 makine degil uzadan gelsin yine almam yine almam arkadaşlar .... yani gm sadece cihaz çıkarıyo destek yazılıma gelince fooost evet arkadaşlar ben 2 yıl önce bu gm kazıgı yemiş olan belki 1000 bekki 500 gm kullanıcısından sadece biriyim ben hala burdaki arkdaşların emekleriyle altınterleriyle ve hiç bir menfat veya bir madi bir şey beklemeden yardımlarıyla cihazı yazılım emu olsun atabiliyorum burada tekrar tekrar söylemekten hiç usuanmadım bıkmadım bıkmamda bruadki tüm emegi geçen yazılımda ve bilgileriyle olsun bize yardım eden tüm dostlara tşk kendi adıma söylüyorum..
gm cihazım var ama aciko yazlılımı kullanıyorum buda gm şirketine kapak olsun ve aldıkları paranın hayrını görmesinler
arkadaşlar kusura bakmayın bu benim kendi görüşümdür bunu söylemek isitedim
tşk
arkadaşlar kusura bakmayın ama ben gm kullanıcısı olarak 20400cım var bende inanın golmaster virgül kadar itimadım saygım falan kalmadı arkadaşlar tabi bu benim düşüncem degil 1000 makine degil uzadan gelsin yine almam yine almam arkadaşlar .... yani gm sadece cihaz çıkarıyo destek yazılıma gelince fooost evet arkadaşlar ben 2 yıl önce bu gm kazıgı yemiş olan belki 1000 bekki 500 gm kullanıcısından sadece biriyim ben hala burdaki arkdaşların emekleriyle altınterleriyle ve hiç bir menfat veya bir madi bir şey beklemeden yardımlarıyla cihazı yazılım emu olsun atabiliyorum burada tekrar tekrar söylemekten hiç usuanmadım bıkmadım bıkmamda bruadki tüm emegi geçen yazılımda ve bilgileriyle olsun bize yardım eden tüm dostlara tşk kendi adıma söylüyorum..
gm cihazım var ama aciko yazlılımı kullanıyorum buda gm şirketine kapak olsun ve aldıkları paranın hayrını görmesinler
arkadaşlar kusura bakmayın bu benim kendi görüşümdür bunu söylemek isitedim
tşk
haklı bir yazı tamamen katılıyorumn
karacabey
09-12-2006, 14:07
zeuxx a tamamen katılıyorum bende bir satıcı olarak yaklaşık bir yıldır işyerime gm ürünü cihaz koymadım koymam.
hani ömür boyu garanti safsatası noldu
kenan_citak
09-12-2006, 14:40
hayırlısı arkadaşlar
selam abi ler bende4 goldmaster 80800ci cihaz aldim ama almaz oladim 18 dane sorunu varmakinanin enson geri verdim makinayi sakin ha yeni cikan makina alirsinizabiler saygilar
gm altın veriyor olsa almam ve kimseyede aldırtmam saygılar...!
volkanmoral
12-12-2006, 00:35
ben katilmiyorum simdiye kadar gm ne eksik verdiki hangi receiver de hiz kanal degisimi guzel kolay kullanimli menusu var?gm mi kotulemek yada baska bi markayi kotulemek bence dogru degildir arkadaslar.bu benim gorusum saygilar
arkadaşlar cihaz hakkında herhangi bir bilginiz veya görüşünüz varsa lütfen yazınız. Marka polemiği gibi yazılar yazmayın burda cihaz hakkındaki görüşler beklenio marka için bir yorum yapılmasın.
be ce sakin gm almayin derim almayin
®adakoglu
12-12-2006, 09:52
Sadece 1290 $ cık mış
Çihazın Fiyatı 1290 dolar olması mümkün deyil.YTL olabilir.ama yine çok yüksek.
Çihazın tanıtımı ile ilgili olarak link tıkla (Only the registered members can see the link)
Ejder Hayalet
12-12-2006, 10:07
bilgi için teşekkürler.güzel bir cihaz olduğu muhakkak.fiyatıda uygun olursa harika olur.
bende gm kullanıcısıyım arkadaşlar ancak neden bukadar kötülediğinizi anlayamıyorum ben gayet memnunum cihazdan artı topfield menülü gm yapınca güzel oluyorda yapmadığı zmanmı kötü oluyor bende bunu anlamıyorum emu yazılım çıkmıyor diyemi bu kadar isyanınız orjinal yazılımları zaten kendi sitelerinde mewcut ama sizin dileğiniz bir makina aldık her gün aşsın keyleri onu yapsın bunu yapsın yok öyle 2 köfteye 1 lira...
hangi cihaz var piyasada böyle her gün yazılım veren herneyse....
f47xfenerli
14-03-2007, 03:13
ya lütfen kimse alınmasın forumun tüm ustalarına büyük sayım var herkez bilir
ama şunu da belirtmek gerek gibime geliyor gm den muhteşem bir cihaz daha derken sanki daha önce çıkardığı cihazlarda muhteşem gibi algıladım bu doğru
bir terim değil gibime geldi ustam fikrimi söyliyim en iyi cihaz destek gören cihazdır çok dandik olsa bile sözüm firmaya tv de verdikleri erklam kaynağının
yüzde birini mühendis arkadaşlara verselerdi ustam size katılırdım 10 binlerde
goldmastır maduru varken ve her şeyden yoksun bırakmışken SAT400NETLINUX tabanlı cihazı piyasaya sürse ne yazar kim bir kamyon para verip alacak ne malum 3 5 ay sora onada desteğini keser okadar seri çıkardı ki 12 yıldır uydu işi yapıyorum ben bile unutum tamam çıkarsın ama yazılım desteği nerede malesef yok sizin gibi ustalar hiç beklentisiz kendi çabalarıyla bazen peç dosyaları vermese zaten firmanın umrunda değil kim madur olursa olsun
neyse söyleyecek çok şey var ama kendi müşterilerime bile anlatamadım
tv de reklamı var diye ilaki gm dediler yalnış bişey dedimse afola saygılar sunarım sayın yöneticim:(
f47xfenerli
14-03-2007, 03:21
bende gm kullanıcısıyım arkadaşlar ancak neden bukadar kötülediğinizi anlayamıyorum ben gayet memnunum cihazdan artı topfield menülü gm yapınca güzel oluyorda yapmadığı zmanmı kötü oluyor bende bunu anlamıyorum emu yazılım çıkmıyor diyemi bu kadar isyanınız orjinal yazılımları zaten kendi sitelerinde mewcut ama sizin dileğiniz bir makina aldık her gün aşsın keyleri onu yapsın bunu yapsın yok öyle 2 köfteye 1 lira...
hangi cihaz var piyasada böyle her gün yazılım veren herneyse....
var arkadaşim isim vermiyim gm den daha ucuz ama her an yazılım bulabilirsin
örnek istiyorsan bizim forumun baş sayfalarına bak selamlar aslında polemık oluyor ama maduru gerçekten çok bide boy ölçüştüğü firma her gün yazılım
veriyor nerde gm
var hergun uydudan yazılım gucelleyen cihaz aldım memnunum
GoldMaster dan Muhteşem Bir Cihaz Daha GoldMaster SAT400 NET LINUX
SAT400NETLINUX GENEL ÖZELLİKLERİ.... (Çok yakında sizlerle olacaktır...)
LINUX Embedded İşletim Sistemi
LINUX Embedded tabanlı olması nedeniyle daha mükemmel arayüz ve kullanıcının tüm gereksinimlerini yerine
getirme
Web Interface arayüzünü kullanarak cihaza uzaktan erişim ve uzaktan kumanda elinizde varmış gibi kontrol etme, kayıt edilmiş dosyaları indirebilme
Ethernet Port Destegi RJ-45(10Base-T/100Base-TX)
Yaklaşık 160 Uydu kapasitesi, Tüm Uydu TP içeriği
2 CI slot girişi, 2 Smartcard girişi
Çift Tunerli PVR (Video kaydetme) özelliği
USB arayüz kullanarak PC ye baglantı (Linux tabanli PC)
Max. 2 Kanal kaydedebilme ve önceden kaydedilmiş kaydı izleyebilme
1 Viaccess CAM ile, 1 Viaccess kanalını izlerken,diger Viaccess kanalını kaydedebilme özelliği
2 CI CAM ile Ayni anda 2 şifreli kanalı çözme ve kaydetme
2 CAM kullanarak, 1 sifreli kanalı izlerken aynı anda diğer şifreli kanalı kayıt edebilme özelliği
Viaccess CAM ile aynı anda 2 şifreli kanalı çözme
Hemen hemen Limitsiz kanal Hafızası, 10.000 kanal
40-400GB arası Hard Disk takabilme
Otomatik Hard Disk yönetimi ve kapasite kontrolü
Genisletilmiş kanal arama Seçenekleri, (Tüm uydulara göre Arama, Uydu/Network e göre Arama, Bütün TP taramasina göre Arama)
EPG özelliği (Otomatik olarak Program bilgilerini güncelleme) EPG özelliği sayesinde tüm Uydularin program rehberi gösterme özelliği
Kaydetme plani, Genişletilmiş kayit program yönetimi
Programli kayıt için EPG arama, kayıt edilmiş içeriğin yönetimi
Anında Kayıt, Zamana /EPG göre Kayıt Yapma
Canlı Kanal/ kayıtlı Program/Önceden kaydedilmiş programı izlerken aralarında kolaylıkla geçiş yapabilme
2 Tuner; Kayıt sırasında kayıt yapılan kanal dışında kanal izleyebilme
Canlı yayını istediğimiz anda geriye alıp tekrar izleme
Çok çeşitli türlerde kanal listesini sıralama
Favori listesi oluşturabilme
Çoklu Oynatma Fonksiyonu(Ileri,geri Oynatma, Durdurma, değişik hızlarda oynatma )
PC Editör için PC'ye USB baglantısı/Genişletilmiş program araçları
MP3 Çalabilme(bilgisayarinizdaki MP3 dosyalarini cihaziniza atarak dinleyebilme)
Çoklu dilde kullanici Arayüzü
En/boy Ayarlama özelligi;4:3,16:9
Altyazi&OSD Teletext destegi,
Dolby Dijital Ses Çıkışı
IBM işlemci
Türkiye için en iyi sinyal seviyeli güçlü sharp tuner hızlı uydu arama süresi
8MB Flash Memory,
96MB SDRAM
adakoglu kardeş, cihaz güzel hoş da, bütün diğer eski yeni cihazlar güllük gülistanlık iken GM yetkilileri bizlere niye kulak asıp yeni yazılım vermiyorlar? Önce bizdeki imajlarını yenilesinler ki biz de onlara güvenelim. Saygılar.
Goldmaster firması iflas etmek için elinden geleni yapıyor herhalde.Bu cihaza kim para verip alır ki piyasa da güvenilirliğini yitirdikten sonra.Bu cihaz ancak goldmaster in stoklarında çürür gider
satelcom
15-03-2007, 17:54
bütün imalatcı firmalara naçizane tavsiyem:ha bire yeni model çıkarmak yerine ve 10 yıl garanti yerine vede birçok yerli diziye sponsorluk yerine yazılım mühendislerine ve yazılımcılara para verip devamlı güncel yazılım çıkartsınlar veya tps - cyfra -nova vb paketlerin şifrelerini satın alarak yazılımlarının içine koysunlar.bütün cihaz kullanıcıları için en iyi cihaz ençok şifreli kanal açan cihazdır ve servisleri kaliteli olan cihazdır.gerçi garanti süresi 2 yıla çıktığından bu yana bütün yetkili servisler maddi çöküntü içindeler.zaman gelecek 3-5 yıla kadar kaliteli profesyonel bilgili tamirci kalmıyacak.zaten bedavaya kullanılan servisler şimdide 7-10 yıl gibi sürelerde garantili tamir yaptırılmak suretiyle ekonomik olarak yok ediliyor.
yakupowersky
15-03-2007, 18:06
en ıyı cıhaz en cok kanal acandır arkadaslar servıs formalıte kolay kolay buyuk bır arza zaten cıkmıyor bunlarda
TARANTİNO
15-03-2007, 18:32
en ıyı cıhaz en cok kanal acandır arkadaslar servıs formalıte kolay kolay buyuk bır arza zaten cıkmıyor bunlardaElbet zevkler ve renkler tartışılmaz...ama bu konuda aynı görüşte değiliz...servis olmadığı sürece garantinin v.b şeylerinde anlamı olmaz...o düşünceyle düşünürsek bu cihaza o kadar para vermektense gidip 100 ile 200 ytl arasında shareli cihaz alıp free yada ücretli servera abone olunup...çok kanal izleme imkanı olunabilir...Firma-Servis-Müşteri bağını kuramayan uydu v.b firmalarıda gördük...nedense çoğu battılar yada çok zor durumdalar...insanlar için en öncelik güvendir...sevgilerimle...
HADİGARİ
16-03-2007, 00:42
Goldmaster mi ..??? Yazılımı olmayan cihazı bedavaya da olsa evime sokmam. Aylardır hepimizi sinir hastası yaptı...!!!!!
arkadaşlar çok iyi çok güzel de goldmaster in bir bölümünde sirus uydusu için yazılım yok buna ne demeli ben şahsen begenmiyorum gerçi sunny de de yok da millet tps leri izliyor diger arkadaşlarımız normal türksat yolunda devam ediyorlar:puah:
yakupyurt
16-03-2007, 02:32
valla ben sorunsuz izliyorum tps auto next2000fta
f47xfenerli
16-03-2007, 04:24
buda şans aslında içi boş tenekeyı bal küpü diye sundular bizde yedik
gerçek bu bazı arkadaşlar unutu veya bılmiyor gm 80900dpcı cihazlarıda vardı nerede şimdi 365 dolar saymıştım o cihaza next 2500 de vardı ozaman arkadaşım next 2500 ı aldı hala multı lerı oto seyrediyor bende 80900dpcı gm
yı çöpe atım biraz nostaji yapalım dedim biz millet olarak geçmişi çabuk unuturuz bi hatırlatayım dedim selamlar
mehmetali58
17-03-2007, 01:28
elimden geldiğince gm hakkında anti propoganda yapıyor ve kimseye aldırtmıyorum elimdeki daha altı aylık cihazı 50 ytl sayıp değiştrecekler ben ona 250 ytl saymıştım sakın ha sakın gm yi evin kapıbıdan içeri sokmayın ben yandım sizlerde yanmayın saygılar
arkadaşlar neden GM bu kadar kötülüyosanız anlamıyorum
hiçte o kadar kötü bir cihaz değil
yıllardır goldmaster kullanan biri olarak benım içinde gm bıttı artık...cıhazı sattım..sunny aldım..şımdi kafam rahat
arkadaşlar çok iyi çok güzel de goldmaster in bir bölümünde sirus uydusu için yazılım yok buna ne demeli ben şahsen begenmiyorum gerçi sunny de de yok da millet tps leri izliyor diger arkadaşlarımız normal türksat yolunda devam ediyorlar:puah:
sunnylerde sirüsü seyrde bilirsin bu yönden sunnyler goltmastırdan iyi