PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : IPCAM açılmıyor ve Malesef Ara durdu YazılarıYardım

sawyer1978
31-12-2014, 11:10
Merhabalar öncelikle
Dün akşam itibariyle Atlanta Smart G4 cihazımda Search tuşunu tıkladığımda Malesef Ara durdu yazısı çıkıyor. IPcam uygulaması çalışmıyor. Ipcami yeniden kurdum gerekli tanımlamaları yaptım . Ancak aynı hata devam ediyor. Ipcam ayarlarında en üstteki kutucuğu tıklayınca malsef IPcam uygulaması durdu deyip uygulamadan çıkıyor. Diğer uygulamalar çalışıtığı için internet alımımda sıkıntı olmadığını anlıyorum. Ancak search ve Ipcam uygulamaları hata veriyor.. Yardımlarınızı rica ediyorum

Editor
31-12-2014, 14:02
Fabrika ayarlarına geri dönün sonra tekrar kurun bu cihazlarda malesef bu sıkıntı bu şekil çözümleniyor.

Bendede aynı cihaz var fabrika ayarına dönmeyince düzelmiyor bilginize

sawyer1978
31-12-2014, 14:23
Cihazı alalı 2 hafta oldu. İlk hafta sonunda kendi kendine çöktü. Dünde bu problem. Haftada bir fabrika ayarlarına dönderip uygulamaları tekrar kurmakta çok sıkıcı. Bilgi verdiğin için teşekkür ederim, başka bir yolunu bilen arkadaşımız varmıdır?

afatsum01
31-12-2014, 15:27
atlanta yetkilileri bu işe bir çözüm bulsunlar lütfen bendede smart g4 var sürekli bişeylerden sorun veriyor sürekli çöküyor yeter artık

Editor
31-12-2014, 19:32
Cihazı alalı 2 hafta oldu. İlk hafta sonunda kendi kendine çöktü. Dünde bu problem. Haftada bir fabrika ayarlarına dönderip uygulamaları tekrar kurmakta çok sıkıcı. Bilgi verdiğin için teşekkür ederim, başka bir yolunu bilen arkadaşımız varmıdır?

Başka yolu yok malesef şu an için çözüm bu:frown:

sawyer1978
31-12-2014, 21:04
Aynen dediğinizi yaptım. İlk kez kendş başıma kurulumu gerçekleştirdim. Düşündüğümkadar zor değilmiş. SAolun

frdarby
06-01-2015, 23:28
Merhaba Bir şey soracaktım yardımcı olursanız çok sevinirim..Ben atlanta smart g4 e iptv yüklemek istediğimde cihaz bana şu uyarıyı veriyor ''maalesef ipcam v2.4.8 durdu'' bilgisayar ekranındada hiçbir veri alınamadı yazıyor...bu sorun nasıl çözümlenir acaba?? birde yeni yazılım yükledikten sonra fabrika ayarlarına geri dön yapmamız gerekiyormu?

Editor
06-01-2015, 23:31
birde yeni yazılım yükledikten sonra fabrika ayarlarına geri dön yapmamız gerekiyormu?
Evet dönmeniz gerekiyor kanal listenizi yedekleyin fabrika ayarına dönerseniz cihaz daha iyi calısıyor ve bu hataları vermiyor tabi belli bir süre taki çökene kadar ipcam durdu youtube durdu vs derse tekrar dönmeniz lazım

frdarby
06-01-2015, 23:39
Evet dönmeniz gerekiyor kanal listenizi yedekleyin fabrika ayarına dönerseniz cihaz daha iyi calısıyor ve bu hataları vermiyor tabi belli bir süre taki çökene kadar ipcam durdu youtube durdu vs derse tekrar dönmeniz lazım
Fabrika ayarlarına geri döndükten sonra sistemi tekrardanmı kurmam gerekiyor??yoksa son yüklediğim yazılımdamı kalıyor cihaz??

Editor
06-01-2015, 23:56
Fabrika ayarlarına geri döndükten sonra sistemi tekrardanmı kurmam gerekiyor??yoksa son yüklediğim yazılımdamı kalıyor cihaz??

Son yazılımda kalıyor uygulamaları falan yeniden kurmanız lazım

frdarby
07-01-2015, 00:02
Son yazılımda kalıyor uygulamaları falan yeniden kurmanız lazım
tamam..çok teşekkür ederim yardımınız için.

kasco
08-01-2015, 01:30
2 1 1 yap acılır o zaman fişi koploya takınca kırmızı tuşa basılı tutup 2 1 1 yap belkı faydası olur