Orijinalini görmek için tıklayınız : İnpax X-2007 FTA ve diğer modeller
Arkadaşlar İnpax için konu görüş ve önerilerimiz burdan takip edelim .Şu an için duke75 arkadaşımız tps paketini açtığını söledi ama tam olarak kesin bir şey yok deneyen arkadaşların buraya yazmasını görüş ve önerilerini bildirmeleri iyi olur. Cihazın resmini, özelliklerini ve yazılımını aşağıda veriyorum. Konunu artık buradan takibini rica ederim.
İNPAX X-2007 FTA YAZILIM (Only the registered members can see the link)
yakupowersky
09-12-2006, 00:05
tskler
celalavci
09-12-2006, 01:17
d+ lar varmı acaba
D+ yok *** geldigi surece acılıyor
firma sahibi ile görüştüm açıyor diyorlar emu ile.Ama ben denemedim yanlız bu firma ile çalışıyorum multisiwiç konusunda yalan söyliyecek adam değiller.
teşekkürler valkon .. şu sunny lere yeni sarhing li yazılım lar gelse sabırsızlıkla bekliyorum...
gelirmi acaba sunny lerde
sayın volkan 1065 impex tps paketini yani şuan emu ile acıyormu
teşekkürler valkon .. şu sunny lere yeni sarhing li yazılım lar gelse sabırsızlıkla bekliyorum...
Arkadaşım Kaonun Finest adı altında çıkarmış olduğu cihazlarında com girişine baplanana harci bir cihaz ile eternet bağlantısı sağlanıyor. Büyük ihtimal Sunnylerede bu tip bir uygulama olabilir.
uğur26 arkadaşım cihaz bende olmadığı için deneyemedim konuyu ben başka bir yerden yorumnların değişik yönlere sapması nedeni ileburaya taşıdım. İşlerim biraz yoğun vaktim oldğunda ilk işim fabrikası ile görüşmek olacak. Cihaz elinde olup deneyen arkadaşlar yakında buraya sonucu yazarlar.
ciwan_47
09-12-2006, 15:04
sayın volkan 1065 impex tps paketini yani şuan emu ile acıyormu
arkadaşım cihaz bende mevcut ve tps.:clap2: ler tıkır tıkır çalışıyor saygılar
ciwan_47
09-12-2006, 15:35
ben ?ytl ye satıyorum
ben 100 ytl ye satıyorum
arkadaşlar bu konuyu bu gibi sebeplerden buraya taşıdım lütfen ben satıyorum fiyatı şudur gibi yazılar yazmayalım alacaksanız firma veya nerde bulunuyorsanız ordaki satıcılar ile görüşün yada reciver aım satım bölümüne bakın burda bu cihaz hakkında teknik görüş ve önerilerde buunuyoruz. Lütfen daha dikkatli olalım.
okadarda pahalı bir cihaz deyilmiş menüsü nasıl acaba
ben 100 ytl ye satıyorum
tşk dostum cı fta mı
salih 2000
09-12-2006, 16:01
kasası starsat 650 süper cı ya benziyor.heralde menüde aynıdır
kasası starsat 650 süper cı ya benziyor.heralde menüde aynıdır
evet aynı cihaz
arkadaşlar uzun uzunca süren testeler sonucu cihaza kara verdik ve açıklıcam ne olduğunu nasıl neden açtığını bekleyin
bence şu an almaya ve sipariş vermeye değmez beni dinlerseniz pişman olmazsınız arkadaşlar
arkadaşlar uzun uzunca süren testeler sonucu cihaza kara verdik ve açıklıcam ne olduğunu nasıl neden açtığını bekleyin
bence şu an almaya ve sipariş vermeye değmez beni dinlerseniz pişman olmazsınız arkadaşlar
arkadaşım neyi bekleyin dyorsun biliyorsan paylaş burda ortada bir şey yoksa
burdaki herkes bildikerlini burda paylaşıyor ama sen daha bir resim bile koymadın açtığına dair
draculu45
09-12-2006, 20:03
yav arkadaslar bu arkadas biraz macara pres diyeceğim ama tepki vereceksiniz gezdiğim her sitede bu arkadasın inpax cihazın böyük ihtimalle reklamını yapıyor diyecem cünkü dört bes gündür aynı konu bekleyin pişman olmassınız bu kelimeler hep mevcut arkadasım ne yazacaksan ne vereceksen su işi bir an önce verde bizde kurtulam beklemekten sende ortaya atmış oldugun bu iddaayı ispatlamış olursun cihazın daha emu resmini bile bir haftadır siteye ekleyemedin bile herkese saygılar
solduyu13
09-12-2006, 20:35
yav arkadaslar bu arkadas biraz macara pres diyeceğim ama tepki vereceksiniz gezdiğim her sitede bu arkadasın inpax cihazın böyük ihtimalle reklamını yapıyor diyecem cünkü dört bes gündür aynı konu bekleyin pişman olmassınız bu kelimeler hep mevcut arkadasım ne yazacaksan ne vereceksen su işi bir an önce verde bizde kurtulam beklemekten sende ortaya atmış oldugun bu iddaayı ispatlamış olursun cihazın daha emu resmini bile bir haftadır siteye ekleyemedin bile herkese saygılar
kendine göre haklısın ama bu arkadaş ben botekçiyim diyordu.Şuda bir gerçek ki INPAX ı aradım ellerinde mal kalmadıgını söylüyorlar.Ama cihaz gerçektende piyasada var.Ama benim elimde yok şuan için.Demekki cihaz var ve gerçekten çözüyor ama bu arkadaş insanları oyalamaktan zevk alıyor.maalesef .....
arkadaşlar burda kimse macera peşinde değil. duke 75 arkadaşım sende açıklama yaparken bekleyin geliyor gibi açıklamalarda bulunma varsa birşey kanıtın varsa koy yoksa bu tür açıklamalardan kaçınç. Bu konuda bu son uyarım başka sitelerde yayınlanan konular bizi ilgilendirmez. Bundan sonra yapılan açıklamalarda daha önceki uyarılarım ve bu uyarılarım gözönüne alınmazsa gerekli işlemleri yapacam. Lütfen konu saptırılmasın.
bulletfromhell
09-12-2006, 22:25
hocam kesinlikle haklısınız.adam önce çıktı cihazın tps leri açtığından bahsetti.kaç gün boyunca cihazı öve öve bitiremedi.şimdide almaya değmez bekleyin falan diyor.nasıl bir iş anlayamadım.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15000 bin uyeli supersatforumdan bunun 1000 kişisi alsa kar kardır diye düşünürler belki.Bana pek inandırıcı gelmedi
valla Duke75 birazdan "çaaaaat" diye bir ses duyarsan bilki o sabır taşı değil biziz :) Acı bize ya, de hadi ne diyeceksen. Sen baba bizde sürekli çikolata isteyen çocuklar gibiyiz. Ver şu çikolatayıda yiyelim yaw....
arkadaşlar ben sizden fabrikada cihaz varmış yok a kişisi böle diyomuş yok şu şöle reklam yapıomuş yok bunu fiyatı buymuş veyada şu satıyomuş bunları duymak istemiyorum. Benim sadece burdaki amacım cihazın tps yi çözüp çözmediği ve yazılımı inceleyerek görüşlerinizi bildirmeleriniz. bundan sonra bu tür mesajları silecem ve başladım kimse alınmasın gücenmesin.
arkadaşlar ben sizden fabrikada cihaz varmış yok a kişisi böle diyomuş yok şu şöle reklam yapıomuş yok bunu fiyatı buymuş veyada şu satıyomuş bunları duymak istemiyorum. Benim sadece burdaki amacım cihazın tps yi çözüp çözmediği ve yazılımı inceleyerek görüşlerinizi bildirmeleriniz. bundan sonra bu tür mesajları silecem ve başladım kimse alınmasın gücenmesin.
cihaz olmadan yazılım nasıl incelenir.stokta yoksa.?
arkadaşım şimdi bu yazılımlar bir program dilinde yapılıo bunları birde editleyebilen programlar var bunlardan anlyan arkadaşlar yorumlarını yapacaklardır. tabiki cihaz üzerinde incelemek en doğrusu ama elindede cihaz yoksa burda yazman gereken yazılarada dikkat etmen gerekir bizim isteğimizde cihazın özellikerli yazılımla nasıl çalıştığı bne gibi artı özelliği var onları öğren mek gerisi bizi ilgilendirmez.
E ''yazılarada dikkat etmen gerekir'' mirleriniz başım üstüne!!!!
secretcode2626
11-12-2006, 16:02
arkadaşlar bu iş reklam amaclı tavsiye etmem.
27.11.2006 tarihli yazılımı ve tps eski sistemine dönmeden önce..
cihaz hakkında yorumum;
tps ve absat çok az kesintili açıyor.
hotbird cw görevde E! jetix açıyor.
sirus hustler ve tet açıyor.
işlev olarak güzel cihaz. info tuşuna ilk basışta kanal ile ilgili tüm bilgiler geliyor. frekans,pid sinyal vs.
ikinci basışta cas information geliyor. ecm,cw,prowider,*** görünüyor.
Genel ayarlarda ,bilgi olarak boottan producta kadar birsürü bilgi tarihli olarak tanıtılıyor.
kolay kurulumda lisan ,anten kurulumu ve çoklu arama seçenekleri
oyun olarak üç adet oyunu var
fabrika ayarları yedekleme mevcut. şifre soruyor.
yazılım yükseltme olayını rs232 ile yap diyor.
satcodx otomatik programlama
*** editor ile emu şifreleme sistemlerine giriliyor.
baya gelişmiş bir menü sistemi var anladığım kadarıyla..
Bu cihazında asıl Foyası ortaya cıktı TPS Paketini Cozen artık sadece bu cihaz degil
Tps yi sadece bu cihaz cozuyormus artık degil
yakında tum cihazlara yazılım verilir buyuk ihtimal ki dosyası Hergun guncelleniyor Tps.bin
tpscrypt3 algoritması Ss2 plungs de denenmiştir
İNPAX2007 Cihazının diger suan kullandıgımız makinalardan hiçbir farkı yoktur
Tek fazlası Astra daki seca2 kanallarını acıyor ancak seca2 kanallarının s2 emuya skystara sonrada dragoncam ve emuya yawas yawas dusmesi bekleniyor
Cunku once K3 Le acıldılar sonra diablo cam şimdi anaconda card ve Bu cihazla sıırasıyla geliyor
solduyu13
23-12-2006, 12:08
Bu cihazında asıl Foyası ortaya cıktı TPS Paketini Cozen artık sadece bu cihaz degil
Tps yi sadece bu cihaz cozuyormus artık degil
yakında tum cihazlara yazılım verilir buyuk ihtimal ki dosyası Hergun guncelleniyor Tps.bin
tpscrypt3 algoritması Ss2 plungs de denenmiştir
İNPAX2007 Cihazının diger suan kullandıgımız makinalardan hiçbir farkı yoktur
Tek fazlası Astra daki seca2 kanallarını acıyor ancak seca2 kanallarının s2 emuya skystara sonrada dragoncam ve emuya yawas yawas dusmesi bekleniyor
Cunku once K3 Le acıldılar sonra diablo cam şimdi anaconda card ve Bu cihazla sıırasıyla geliyor
Şuan yine sadece bu cihaz çözüyor şifreler değişse bile emu desteği geliyor...hem de sorunsuz.Biraz bekleyip de yazsaydın o mesajını ...
bu inpax sadece tpsmi yoksa multileride açıyormu şuan aktifmi aktifse ne aralıklarla yazılım yükleniyor bildiğim kadarıyla tps.bin olarak hergün *** yüklemek gerekiyor bazı cihazlara yardımcı olursanız sevinirim
solduyu13
10-01-2007, 19:28
tps ve multileri de çözüyor.son güncel yazılımı 08/01/2007 tarihli.
inpax almak isteyen bir arkadaşım vae fakat ben yazılım desteği olup olmadığını bilmediğim icin pek aldırmaak istemiyorum bu cihazlar icin dreambox yazılımları kullanılırmı acaba neyapacağimi şaşırdım
inpax x2007 cihazı cumartesi günü aldım . üzerinde 26/05/2007 yazılımı var ve tps multivizyon absat açıyor .son yazılımı da yüklemek istedim ama yüklerken %5 te donup kaldı .sorun ne olabilir acaba
emreuyduteam1
21-08-2007, 01:18
arkadaslar Univers 4111 alicisina inpax 2007 yazilimi uyarmi??? uymazmi ???