Orijinalini görmek için tıklayınız : Aparat 135 cm canak 6 uydu
infilak15tr
12-03-2015, 15:04
Arkadaslar ıyı gunler sadece bılgılendırme amaclıdır:
Burdurdn 135 canakla odak noktası 7 eutelsat verdim sırasıyla sagda 13 hotbırd 16 euteşsat balkan 19 astra solda 3 derece eutelsat yunan kanalları 1 derece thor macar kanallari.... hepside rahat yuksek sınyalle alıyor...Kanallara gelınce serverle stabıl claısııyor hemen hemen... astra 28 uk denemeyın 135 le de almıyor. istanbul ıcın daha kolay olur genelı avrupa plaformu... fıkırlerını yorumlamaya acıktır tesekkurler...
Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link
sancaktar78
12-03-2015, 18:17
güzel işçilik ..ve sabırla başarılı bir çalışma olmuş..
beaverss
12-03-2015, 19:01
güzel çalışma olmuş tebrikler....
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
infilak15tr
13-03-2015, 02:07
güzel çalışma olmuş tebrikler....
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
sizinkide güzel... elinize saglık....
güzel bir çalışma olmuş. Ben her zaman tertip ve düzene önem veririm. Sizde gayet düzenli bir şekilde yapmışsınız.
Delandil
10-05-2016, 18:02
çok güzel.
Hangi uyduları izliyorsunuz beyefendi
Her iki sistem de gayet başarılı yapılmış.
Aklıma takılan bir soru var. beaverss arkadaşın sisteminde 15 LNB saydım. Bunları tek uydu alıcıyla seyretmek için ne yapmak lazım? 2 adet 8 li ya da 1 adet 12 li ve 4 lü dizeqc ile bunları nasıl birleştirip tek kabloyla alıcıya ulaştırırız?
Her iki sistem de gayet başarılı yapılmış.
Aklıma takılan bir soru var. beaverss arkadaşın sisteminde 15 LNB saydım. Bunları tek uydu alıcıyla seyretmek için ne yapmak lazım? 2 adet 8 li ya da 1 adet 12 li ve 4 lü dizeqc ile bunları nasıl birleştirip tek kabloyla alıcıya ulaştırırız?
dizegleri optıon swıch ile birleştirebilirsini yada 16 cıkışlı diseqcte alabilrisin.
dizegleri optıon swıch ile birleştirebilirsini yada 16 cıkışlı diseqcte alabilrisin.
Teşekkürler volkan bey. 16 lı dizeqc pek bulunmuyor.
Elimde 2 tane 8 li Atlanta var. Bunları Option switcin 2 girişine takıp çıkışından Dreambox 800 HD SE ye bağlayacağım.
Tunerin nasıl ayarlanacağını yazabilirseniz sevinirim.
10 ve 16 girişli olarak var ama pahalı bunun yerin optıon swich sizin için fiyat olarak daha mantıklı olacaktır. Ayar konusuna gelince şu an u cihaz bende olmadığı için yorum yapamayacağım.