PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : arabaların çamlarına kaç numara fil yapılır ?

muslum-baba
13-03-2015, 00:30
arkadaşlar benim arabanın çamlarında hiç film yok sizçe kaç numaralı film yaptırabilirim birde ön çam,da geçe olunça karşı yöndeki arabanın farları çok göz alıçı oluyor dogan L KULLANDIYIMDA BÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞMAMIŞTIM şimdiki arabam fiyat albea

muslum-baba
13-03-2015, 18:03
bu forum sitesinde arabası olan yok galiba...

Volkan
13-03-2015, 18:42
Müslüm baba hemen cevap yazamıom kusura bakma :D

Bende albeada var puntoda var. Gel gelelim senin sorununa.

Film olarak Trafik kanunua göre kesinlikle yasaktır. Orjinal renkli camlardada standartların belirlediği koyulukta veya renkte olması gerekiyor buda yuzde 70 altında olmaması gerekiyor.

Sen aracına illa film çektireceksen çok acık olmasına dikkat et. Yoksa gece trafik cevirmesine denk geldiğinde karanlıkta zaten camlar iyice siyah gözükürse ve poliste buna takarsa ilk önce filmi çizer sonra cezayı keser. Cezayı dua ette kemerden kesıın diğer türlü aracı bağlamak zorunda.

Benım puntonun ön cam hariç diğer tum camlar filmli poli cevirmesinde yaklaşmadan hemen ön yan camı indiriyom hemen farketmesin diye :D

muslum-baba
13-03-2015, 20:19
TYNImHug_t0

arka çam 2 numara ön dört çam 1 numara volkan usta yasak kalktı artık herkes film oynatsın :)

Volkan
14-03-2015, 01:29
hayır hocam kalkmadı. Yönetmelikte halen yasaktır. Sadece renkli cam kullanabilirsiniz. Onunda belli bir oranı oluyor. Polis sizidurdurup camlarınızı kontrol etiğinde filmli görürse cezayıda keser arabanızıda bağlama yetkisi vardır.

muslum-baba
14-03-2015, 09:20
''o'' kadarda siyah film yaptırmaçam sadeçe arka çam 2 önler 1 numara düşünüyorum bizim edirnede tüm arabaların çamlarında film var ama hiç duymadım görmedim film için çeza yesin sadeçe bikeresinde çek kenera başla sökmeye filmleri hemde şimdi göreçem polisler durdutuyordu ama şimdi yok sanırsam...

Volkan
14-03-2015, 14:39
Polislerin insafı artık aslında polis demeyelim. Trafikte düzen bozulmaya başlayınca esnekliği bırakıyorlar. Denetlemeler sıklaşınca eğer kesmekse burnundaki tüye kadar bakarlar.

Cam filmlerini en cok gece 11 den sonraki ugulamalarda dikkat ederler. Gündüz genelde kemer uygulaması ve radar uygulaması yapılıyor.

Koyu yada acık olması çok bişi farketmiyor.

Sen yaptır ama çok pahalı bir film çektirme sonra eğer polisin tekine denk gelir anahtarla cizerse parana yazık olur.