Orijinalini görmek için tıklayınız : 11300 cı acil
alıcı gözü değiştirdim çalışmadı eskisini geri taktım yine kumanda almadı
başka yöntemi varmı tamirci arkadaşlar bir yardım saygılar
:clap2: :sunglasses2: :28:
hangini değiştiridn kumandadakinimi yoksa ciazın üzerindekini cihazın üzeringeki ise cihaz çalışır vaziyetteken gözün bir ayağında sabit 5 volt olur diğer ayakatakine tut ölçüaletinin artı ucunu kumandada bas tuşlara voltaj oynuycakmı bakalım tetikleme yaptıryomu eğer yapmıyorsa ya göz bozuk yada aradaki yol kopuk yada işlemci olabilir
arkadaşım cihaz nasıl bu hale geldi birde değiştirdiğin göz kumndanınmı yoksa cihazınmı cihazına bir boot dosyasını yükle birde öyle dene.
bot dosyası da olmadı kumandasız kanallar manuel dğişiyor ama kumandadan değişmiyor bu gözler tez bozulabilirmi
bot dosyası da olmadı kumandasız kanallar manuel dğişiyor ama kumandadan değişmiyor bu gözler tez bozulabilirmi
Ben o cihazlardan çok cevremde kurduk alıcı gözleri bozulan olmadıydı.Başka kumanda denedinizmi
denemedim eski parçayı yerine taktım ama almıyor teşekkürler
arkadaşım kumandayı yere falan düştü ise içindeki kristal bozulmuş olabilir. Genelde düşmelerde falan bozulabiliyor sen başka bir kumanda ile cihazı dene en azından cihazdanmı yoksa kumandadan olduğu ortaya çıkar.