Orijinalini görmek için tıklayınız : aciko 4225
arkadaslar aciko ultrasky cihazim var modül güncelleme yazilimlarini yukleyemiyorum.sky yükleme mikomundan yapiyorum bilgisayarda yükleme ilerliyor son cizgiyi tamamlamiyor öyle bekliyor cihazdada sadece kanal numarasi görünüyor bilien varsa lütfen yardim etsin nasil yükleyecem bunu ***wiev açmiyo
Hangi modul guncelleme yazılımını yuklemeya calısıyorsunuz
sky modülü güncellemek istiyorum ***wiev açmiyor. ama bi türlü olmuyor.Aciko 4225 Sky-AC 5225 Sky Modul Guncelleme Dosyası
sky modülü güncellemek istiyorum ***wiev açmiyor. ama bi türlü olmuyor.Aciko 4225 Sky-AC 5225 Sky Modul Guncelleme Dosyası
arkadaşım aradığın dosya ve talimat BURDA (Only the registered members can see the link) iyice incele ve takıldığın noktaları belirt ve yükle.
damper35
14-12-2006, 15:28
arkadasım 2 dakıka bekle yukleme uzun suruyor beklemezsen uydu kanalda gostermıyor benım basıma geldı once 1 sonra 2 nolu yazılımı yukle ama once
acmasını ıstıyorsan fabrıka ayarlarına don sonra guncel yazılımı yukle sonra modul guncelle kanal acacak sonra kolay gelsın
evet bayağı beklemen gerekiyor, sabret biraz olur. ben de başta hatalı yüklyüyor sanmıştım.