Orijinalini görmek için tıklayınız : delikli çanak kullananlar yardım lütfen!!
arkadaşlar kısa zaman sonra çanaklarımı delikli çanak ile değiştirmeyi düşünüyorum..piyasada hd hepsidijitalde profesyonel çanak diye geçenler var gerçi stokta gözükmüyor, antenci sitesinde sab marka var sanırım ikisi aynı çanak birisinde hd yazıyor diğerinde sab yazıyor,birde baf marka delikli çanak var..
3 adet çanak değiştiricem almışken sorun çıksın istemiyorum,sizin görüşlerinizi alayım dedim.. ben sab marka olandan almayı düşünüyorum kulllanan bilen eden nasıldır ne değildir yorum bırakırsa iyi kötü yanlarını çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.
aliharbiye
08-05-2015, 19:34
Acaba sinyal çekim güçleri nasıl. sanırım tek avantajı delikli olduğu için yağmurdan etkilenmez.
Yağmurdan değilde çanaklar çatıda ve deniz cephe çok rüzgar alıyor, rüzgardan bir derece daha az etkilenir diye tercih edeceğim.. Forumda eski konularda 25 tl ye next çanak kullanan vardı delikli o konuyu bulamadım fiyatı çok iyimiş .
delikli çanak iyi oluyor yalnız diikkat etmen konu çanağın ön tarafından taktığın civatalara olabildiğince büyük pul takarak civataları tak yoksa çanağın o vidalı kısımlarından çıkıp yok olduğunu görürsün benim başıma geldi oradan biliyorum birde gerçek 90 lık kullanmaya çalış sinyal kalitesi 3-4 derece düşüyor çünkü hayırlı işler
SAB marka delikli çanaklar iyidir. Piyasada NEXT amblemi vurulmuş bir iki delikli çanak gördüm ancak kalite olarak çok kötü..
İnverto olsa keşke ama artık getiren yok. SAB markada kullananlar gayet memnun. 90 lık tan aşağı kullanma LNB olarak ta INVERTO kullanırsan sorunsunz kullanırsın.