Orijinalini görmek için tıklayınız : Film Kayıt Ricası
Zeynep97
28-05-2015, 22:03
Selam.
Ben İran sinemasına ilgi duyuyorum ancak TV'de pek çok yayımla karşılaşamıyorum.
Ancak HilalTV (Only the registered members can see the link)'nin her Perşembe günü gece bir film verdiğini görüyorum ancak bu saatte yatmam zorunlu.
Acaba bu filmleri kaydedip internetten paylaşır mısınız ki iznim olunca izleyeyim.
Teşekkürler.
uydu3405
28-05-2015, 22:52
Senin uydu cihazında usb kayıt yapma yok mu kusura bakma ama her forumda açmışsın bu konuyu kimse kalkıpta hiç tanımadığı birisi için ilgi alanına girmeyen bir filmi kayıt edip internete koymaz.
Sen usb ye kayıt yapan cihazlardan al ve ne zaman müsait olursan o zaman izlersin.
Zeynep97
28-05-2015, 22:54
Bizim tv kayıt yapmıyor ve ben o cihazlardan alamam. İnternetten kayıt da denedim, bilgisayarı açık bırakayım o kayıt etsin diye ama o da geçen defa yarıda kesilmiş. :(
Yayınlanan filmin ismini biliyorsan mutlaka internwette vardır. Pc den kayıttan başka şansın yok. Birdem neden yatma zorunluluğu var bunu çözemedim. :)
Zeynep97
16-07-2015, 17:14
Merhabalar. İran sinemasını düblaj yapıp sunan ON4 TV (Only the registered members can see the link)'den de haberim olunca ısrar ettim. TV yenilendi. Aldığımız Philips 40PFK4509/12 televizyonu, ayarladığınız zaman belirli saatler arasını USB disk'e kaydedebiliyor. Çok güzel. Ancak sorun şu ki, televizyon diski kendisi okuyacak şekilde biçimlendiriyor ve filmleri öyle kaydediyor. USB diski bilgisayara takıp filmi bilgisayara aktarmayı denediğimde ise bilgisayar diski görmüyor. Diskin biçimlendirilmesi gerek uyarısı geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Kaydettiğim filmleri bilgisayara aktarmak istiyorum. Teşekkürler.
Merhabalar. İran sinemasını düblaj yapıp sunan ON4 TV (Only the registered members can see the link)'den de haberim olunca ısrar ettim. TV yenilendi. Aldığımız Philips 40PFK4509/12 televizyonu, ayarladığınız zaman belirli saatler arasını USB disk'e kaydedebiliyor. Çok güzel. Ancak sorun şu ki, televizyon diski kendisi okuyacak şekilde biçimlendiriyor ve filmleri öyle kaydediyor. USB diski bilgisayara takıp filmi bilgisayara aktarmayı denediğimde ise bilgisayar diski görmüyor. Diskin biçimlendirilmesi gerek uyarısı geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Kaydettiğim filmleri bilgisayara aktarmak istiyorum. Teşekkürler.
Tv takılan usb sürücüyü kayıt esnasında kendi işletim sistemine göre formatlar (GPT veya Linux EXT) windows kullanılan bilgisayarlarda bu içeriği görmek mümkün değildir.
Ancak 3.parti programlarla kayıt edilen sürücüdeki dosya sistemini fat yada ntfs ye çevirilebirse içerik okunabilir.
Only the registered members can see the link
Zeynep97
16-07-2015, 18:43
Ancak 3.parti programlarla kayıt edilen sürücüdeki dosya sistemini fat yada ntfs ye çevirilebilirse içerik okunabilir.[/CENTER]
Çok teşekkürler. Peki bu işlemi nasıl yapabilirim? Lütfen yardım edin.
Çok teşekkürler. Peki bu işlemi nasıl yapabilirim? Lütfen yardım edin.
Bu sorunuzun cevabını sormam lazım,size doğru bilgi verebilmek için,biraz araştırdım ama cevap bulamadım,kesin bilgi için bu konularla ilgilenen kişilere sormam lazım (Kardeşim Philips merkez servisinde) umarım konu hakkında bilgi aldığımda sizi de bilgilendirim.
Zeynep97
13-08-2015, 22:24
Cevabı dört gözle bekliyorum.
Ayrıca bu arada farklı uydulardan (Only the registered members can see the link) film izleyip kayıt yapmayı istediğim bir sürü kanal buldum. Bu yüzden şimdi kayıt yapmayı daha çok istiyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Cevabı dört gözle bekliyorum.
Ayrıca bu arada farklı uydulardan (Only the registered members can see the link) film izleyip kayıt yapmayı istediğim bir sürü kanal buldum. Bu yüzden şimdi kayıt yapmayı daha çok istiyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Eyvah ,eyvah unuttum ben bu olayı.Tamam konuyu sorup cevap alır almaz yazıcam.