Orijinalini görmek için tıklayınız : Atlanta Smart Box G3 Cihazlarda İPCAM CCCAM Silinmesi
Son yazılımdan sonra ve ipcam son sürümden sonra sürekli elektrik kesintinlerinde cccam server sunucuları siliniyor bu sorunu yaşayan bir arkadaşım daha var atlanta yetkililerin konuyla ilgilenmerlerini rica ediyoruz surekli girmek sıkıntı vermeye başladı
yaşa editör kardeşim aynı olay bende de oluyor2,3 gün normal çalısan sey daha sonra hep hata veriyor inanırmısın daha 3 gün önce makınaya yenıden 0 yukleme yaptım butun ıp cam lar denedım dun aksam yıne kendılıgınden ıpcam hatası vermeye basladı ınsallah bızı duyarlar
yaşa editör kardeşim aynı olay bende de oluyor2,3 gün normal çalısan sey daha sonra hep hata veriyor inanırmısın daha 3 gün önce makınaya yenıden 0 yukleme yaptım butun ıp cam lar denedım dun aksam yıne kendılıgınden ıpcam hatası vermeye basladı ınsallah bızı duyarlar
Yeminle bıktırdılar ya hiç bir sorunla ilgilenilmiyor youtube öldü zaten cihazda ipcam silinmesi ayrı bir olay iptv kanallarında cihaz kitleniyor gerçekten cihaz nakovt durumuna geldi
malesef oyle bu sırket makıne satarken bana efendım kore ortaklarımızla her zaman size her desteği vereceğiz yenılıkler her zaman olacak herhangi bir sıkıntı durumunda bizlerle mail yoluyla iletişim kurunuz size destek grubumuz yarddımcı olurlar hepsı faso fıso muş
Ben G4 cihazımda ilk başlarda sıkıntılar çekmiştim çanakta sinyal olmasına rağmen sinyalin gitmesi geri gelmemesi gibi. Sonra atlanta marka lnb taktıktan sonra düzelmişti. 31 Mart günü genel elektrik kesintisinde cihaz çökmüştü naptımsa düzeltemedim. Atlanta MH aradım nasıl düzeltileceğini öğrendim ve düzeltmiştim. Onlardan sonrada bi sıkıntım olmadı. Geceleri elektrik defalarca gidip gelmiş ama sıkıntısız sorunsuz çalışıyor cihaz.
Ben G4 cihazımda ilk başlarda sıkıntılar çekmiştim çanakta sinyal olmasına rağmen sinyalin gitmesi geri gelmemesi gibi. Sonra atlanta marka lnb taktıktan sonra düzelmişti. 31 Mart günü genel elektrik kesintisinde cihaz çökmüştü naptımsa düzeltemedim. Atlanta MH aradım nasıl düzeltileceğini öğrendim ve düzeltmiştim. Onlardan sonrada bi sıkıntım olmadı. Geceleri elektrik defalarca gidip gelmiş ama sıkıntısız sorunsuz çalışıyor cihaz.
Adminim senin chaz g4 mini değilmi ?
Adminim senin chaz g4 mini değilmi ?
Hayır Mini değil Modül girişi olan modelden.
Hayır Mini değil Modül girişi olan modelden.
G4 se tamam onların yazılımları stabilmiş olan bizim öksüz G3 lere oldu malesef :(
G4 se tamam onların yazılımları stabilmiş olan bizim öksüz G3 lere oldu malesef :(
Senin İpcam sürümü nedir? Bendeki 2.4.8 ve sıkıntı yok serverde.
Senin İpcam sürümü nedir? Bendeki 2.4.8 ve sıkıntı yok serverde.
İpcam 2 4 .15 bizim ipcamda veya yazılımda bir problem var sanırım
İpcam 2 4 .15 bizim ipcamda veya yazılımda bir problem var sanırım
2.4.8 yükleyebilirsen onu dene bakalım sonuç ne olacak.
2.4.8 yükleyebilirsen onu dene bakalım sonuç ne olacak.
2.4.8 yok hocam smart box markette
2.4.8 yok hocam smart box markette
Var var. Smart Box markete gir, sol tarafta Softcam APP yazan liste var, oraya gir orada var. 2.4.8 ve 2.15 sürümleri mevcut.
Var var. Smart Box markete gir, sol tarafta Softcam APP yazan liste var, oraya gir orada var. 2.4.8 ve 2.15 sürümleri mevcut.
2.15 dedigi sürüm en son var ama ipcam 2.4.15 olarak kuruyor malesef bir sürüm var hoca orada
selim789
26-07-2015, 22:43
2.15 dedigi sürüm en son var ama ipcam 2.4.15 olarak kuruyor malesef bir sürüm var hoca orada
sunny bölümünde verdiğim 2.48 versiyonu kullan ustad en stabili o şuan.
sunny bölümünde verdiğim 2.48 versiyonu kullan ustad en stabili o şuan.
Bir deneylim selim abi
selim789
26-07-2015, 23:27
usb belleğe apk dosyasını atın, apk installere girip kurulumu yapın. sonra uygulamalara gelin IpCam v2.4.8 i açın en üstte Uzaktan Yapılandırma Only the registered members can see the link üzerine gelip Ok basın. Cihazınızın IP nosunu bilgisayarınızda web browserda adres çubuğuna yazıp sonuna :18000 şeklinde girip entere basın. Örnek : 192.168.1.20:18000 gibi. kullanıcı adı: admin şifre: 0000 karşınıza gelen ekranda kolayca ccam ve iptv bilgilerinizi girebilirsiniz. apk dosyasını altta ekliyorum.
Bir deneylim selim abi
yukleme basarılı olursa bızıde bilgilendır bende deneyeceğım:ty: :ty:
yukleme basarılı olursa bızıde bilgilendır bende deneyeceğım:ty: :ty:
OKey merak etme
OKey merak etme
editör birses soluk çıkmadı ıpcam düzeldimi yoksa sıkıntı aynen devam edıyormu ?? :warn: :warn:
editör birses soluk çıkmadı ıpcam düzeldimi yoksa sıkıntı aynen devam edıyormu ?? :warn: :warn:
İPCAM 2.4.8 de silinme olmadı 3-4 gundur deniyorum abi sorun olursa yine bilgi veririm buradan
İPCAM 2.4.8 de silinme olmadı 3-4 gundur deniyorum abi sorun olursa yine bilgi veririm buradan
hocam ip tv için sanırım url listesi gerekiyor. elinde liste varsa paylaşabilir misin. teşekkürler
hocam ip tv için sanırım url listesi gerekiyor. elinde liste varsa paylaşabilir misin. teşekkürler
cccam bölümünde iptv forumunda bulabilirsin
SupersatForum (Only the registered members can see the link)
cccam bölümünde iptv forumunda bulabilirsin
SupersatForum (Only the registered members can see the link)
tamam. teşekkürler hocam
usb belleğe apk dosyasını atın, apk installere girip kurulumu yapın. sonra uygulamalara gelin IpCam v2.4.8 i açın en üstte Uzaktan Yapılandırma Only the registered members can see the link üzerine gelip Ok basın. Cihazınızın IP nosunu bilgisayarınızda web browserda adres çubuğuna yazıp sonuna :18000 şeklinde girip entere basın. Örnek : 192.168.1.20:18000 gibi. kullanıcı adı: admin şifre: 0000 karşınıza gelen ekranda kolayca ccam ve iptv bilgilerinizi girebilirsiniz. apk dosyasını altta ekliyorum.
BENDE BU YAZILIMI ARIYORDUM