PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KORAX IPPLUS HD USB iLE iPTV YÜKLEME

baran211
24-08-2015, 23:32
Dosyayi usb flasha Yükleyip Cihaza Takiniz
Kumanda Üzerinde Bulunan Media Tusuna Basiniz
NETWORK APPS-WEBTV Uygulamasini aciniz
Kumandandan Yükle (MAVİ) Tusa basiniz Liste otamatik olarak Yüklencekdir
Dosya isminin ve Formatinin tvlist.txt oldugundan emin olunuz

bu verdigim linkde dosya mevcuttur siz buldugunuz iptv kanllarini bu dosyada gördünüz sekilde düzenleyip kendi listenizi yapip cihazinizda seyredebilirsiniz hadi iyi izlemeler

Only the registered members can see the link

Kinsizer
08-12-2015, 21:17
kardeşim çok teşekkürler bi sorum olacak ekleyeceğimiz kanalların sonunda hep m3u8 olması mı gerekiyor ve Only the registered members can see the link ilemi başlamalı. yapıyorum tv list yük.hatası yazıyor tam olarak ne yapmalıyım.

levo70
09-12-2015, 18:39
kardeşim çok teşekkürler bi sorum olacak ekleyeceğimiz kanalların sonunda hep m3u8 olması mı gerekiyor ve Only the registered members can see the link ilemi başlamalı. yapıyorum tv list yük.hatası yazıyor tam olarak ne yapmalıyım.

kanalların sonunda .ts de yazabilir hiçbir şeyde,yükleyeceğiz dosyanın .cfg veya txt. uzantılarına dikkat edin cfg uzantılı yüklenmiyorsa dosya uzantısını txt olarak değiştirebilirsiniz.kolay gelsin

Kinsizer
14-12-2015, 00:38
kardeşim bulduğum linklerin sonuna txt mi yazmalıyım sadece dosya adını tvlist.txt yapıyorum satırların sonuna txt veya cfg mi yazmalıyım
benim cihazım ipplus+hd aşağıdaki gibi
FIL TV,Only the registered members can see the link
LIG TV HD,Only the registered members can see the link
yardımların için teşekkür ederim..

baran211
15-12-2015, 22:42
sonu fark etmiyor kardesim önemli olan önü SHOW TV, bu sekil olcak kanal ismi ve virgül ve link okadar

memo8
15-02-2016, 02:18
KARDESIM DOSYAYI INDIREMIYOM BIR YARDIMCI OL

denizyildirim
21-04-2016, 20:45
bendede usb yuk tvlist atasi veriyore ne yapmmam gerek

ömerhacilifm
28-04-2016, 00:02
selam arkadaşlar korax ippulus v2 fabrika yazılımı lazım ya<rdımlarınızı beklıyorum