PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : korax vip box hd iptv kanal yükleme sorun

hherdem
06-09-2015, 20:48
merhaba arkadaşlar uzun yıllardır drembox kullanıcısıyım. 2. televizyonum için yeni aldığım korax vip box cihazıma ts uzantılı iptv linklerimi eklemek istiyorum. net den ve forum dan öğrendiğim txt uzantılı iptv listesinin usb den yükleneceği lakin ben yükle dediğimde cihazım donuyor. kanal listesini tek link bırakma ma rağmen yine kilitleniyor. acaba sorun listeyi eklediğim txt dosyasının içeriğindemi ? mesela linklerin haricinde metin olacakmı ? ricam yükleyeceğimiz txt uzantılı örnek bir iptvlist.txt dosyası

levo70
07-09-2015, 10:11
IPTV Yükleme ve Dosya Formatı Hakkında

-Menü-Yükleme-IPTV GUNCELLEME kısmından yüklenmektedir, usb güncelleme'den değil!

dosya usb ana sayfasında olmalı klasörün içinde değil!
-LIVE kısmında yer alan Kategoriler halinde yer alan (Ulusal,Yabancı,Spor,Muzik vs. gibi) 1000 Free IPTV kanallar her giriş çıkış yapıldığına kendi otomatik güncelleme yapmaktadır, bunun için ayrıca bir işlem yapılmasına gerek yoktur. DIY kısmı ise kendinizin yapmış olduğu IPTV'leri izleyeceğiniz kısımdır.

Aşağıda iki dosya var ikisinide denermisiniz .

iptv1 (Only the registered members can see the link)

iptv2 (Only the registered members can see the link)

Karakartal 03
22-09-2015, 04:53
Selam Ustam!
Bende Türkiyeden Korax HD vip mini Cihaz getirdim ama malesef DIY bölümdeki Kanallar silinmis geldigim gün 3gün seyrettim bugün bakmak istedim malesef no programing yaziyor.bana yardimci olursaniz sevinirim.Simdiden emeginize saygilar,ve sonsuz tesekkürler.