Orijinalini görmek için tıklayınız : FC Astana - Galatasaray macını yayınlayan kanallar
Baldemir
18-09-2015, 12:50
Only the registered members can see the link
Tivibu Spor 1 / HD
BT Sport 2 / HD
Sky Sport 5 (germany) / HD
SuperSport 3 (za) / HD
beIN Sports FRANCE 1 / HD
(Only the registered members can see the link)
beaverss
18-09-2015, 13:38
bilgi için teşekkürler..
şimşek59
18-09-2015, 23:34
iyi iki kanal paylaşımda açık şimdiden bu iyi haber
Hangi kanallar açık ben anlamadım
subbed0109
19-09-2015, 08:12
iyi iki kanal paylaşımda açık şimdiden bu iyi haber
sanırım biri sky sport digeri hangi kanal acaba
subbed0109
19-09-2015, 11:25
Ben Beın sports ta izlerim arkadaşlar cccamlı uydum
beinsport kanılını acıyormu cccam nerden aldınız
Astana & Galatasaray maçının yeni yayıncılarından biride
İdman tv arkadaşlar
azerbeycan uydusu: 11175 H 27500
BISS: 34 53 45 CC 34 53 45 CC veya 34 53 45 00 34 53 45 00
maç saatini bilen varsa yazsın..tamam onuda buldum Türkiye saati ile
saat: 19.00 da
CROSSBENCH
26-09-2015, 22:05
Yabancı kanalların İP TV adresleri buradan paylaşılacak mı maç günü? Yoksa konulardan kendimiz arayıp mı bulacağız?
ŞRARSKOZ
27-09-2015, 11:30
Şampiyonlar Ligi Grup maçları
30 Eylül Çarşamba, 19:00
Astana Arena
Astana
Galatasaray
Uydu işleri cileden cıkartır insanı
ilhanlar
27-09-2015, 11:59
Hotbird uydusunda polonya kanali canal spor 2 kanalı veriyor cccam ile acik
idman tv iptv linki
Evet açık ve canal sport da açık hd kanallar
Astana & Galatasaray maçını yayınlayacak güncel kanal listesi...
arkadaşlar hotbird de hangi kanallar yayınlayacak .teşekkürler
arkadaşlar hotbird de hangi kanallar yayınlayacak .teşekkürler
hotbird uydusunda BEİN SPORT FRANCE 1 kanalı yayınlıyor.fakat şifreli izleyemezsin malesef..
hotbird uydusunda BEİN SPORT FRANCE 1 kanalı yayınlıyor.fakat şifreli izleyemezsin malesef..
peki free share ile izlenebiliyormu . cihazım next amigo
bu cihazı kullanan arkadaşlar bilir.bilgim yok..
Free server hotbirtteki beinsportları açmıyor.
Free server hotbirtteki beinsportları açmıyor.
teşekkürler
uydu3405
28-09-2015, 21:30
pencere77
29-09-2015, 13:03
Galatasaray deplasmanda Kazakistan temsilcisi Astana'nın konuğu olacak. Şampiyonlar Ligi'ne kötü bir başlangıç yapan Galatasaray, Astana'yı deplasmanda yenmek istiyor. Her iki takımında oynadığı maçlarda 0 puanı bulunuyor. Peki taraftarların merakla bekeldiği maç hangi kanalda ve şifreli mi yayınlacak? Astana-Galasaray maçı 30 Eylül Çarşamba günü, Tivibu Spor kanalından yayınlanacak ve mücadele şifreli olarak ekranlara gelecek. GALATASARAY KAFİLESİ KAZAKİSTAN'DA Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci maçında Astana ile oynayacağı maç için Kazakistan'a gitti. Sarı-kırmızılı kafile dün Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Astana'ya hareket etti. Yaklaşık beş saat süren bir yolculuğun ardından kente ulaşan Galatasaray, daha sonra dinlenmek üzere kamp yapacağı otele geçti. Galatasaray'ın Astana maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: "Fernando Muslera, Eray İşcan, Cenk Gönen - Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Koray Günter, Tarık Çamdal, Sabri Sarıoğlu, Jason Denayer - Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Jose Rodriguez, Olcan Adın, Emre Çolak - Umut Bulut, Lukas Podolski, Sinan Gümüş." GALATASARAY-ASTANA MAÇINA İSVEÇ HAKEM Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Astana ile oynayacağı karşılaşmayı İsveç hakem Martin Strömbergsson yönetecek. Kazakistan'ın Astana kentindeki Astana Arena'da TSİ 19.00'da başlayacak müsabakayı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Martin Strömbergsson yönetecek. Daniel Gustavsson ve Joakim Flink'in yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Per Brogevik olacak.
urfanyunm
29-09-2015, 22:51
S.a cihazım redline ts1000 mini hd Tiger dönüşümlü şu anda hotbird uydusunda beın sports 1 hd açık açık lyon valencia maçı var yarın da açık olurmu bilmiyorum (zshare)
farklı kanal öğrenen arkadaşlar buraya yazarsa haberdar oluruz. teşekkürler
yayınlayan kanalları incele yayını veren bir kanal bulabilirsin bulamasan burada amigo için idman tv iptv linki var amigoya yükle izle
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı (Only the registered members can see the link)
Baldemir
30-09-2015, 00:26
FC Astana - Galatasaray (Only the registered members can see the link) kanal listemi oluşturdum sıra geldi maç saatini beklemeye :)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
FC Astana - Galatasaray (Only the registered members can see the link) kanal listemi oluşturdum sıra geldi maç saatini beklemeye :)
Maşallah diyelimde nazar degmesin iyi seyirler.
Baldemir üstat listendeki hangi kanal hangi uyduda yazabilirsen astra uydusu olmayan arkadaşlar aydınlanmış olur
Sen kaç tane anten kulanıyorsun ve ya motor mu kulanıyorsun
Baldemir
30-09-2015, 10:12
Uydular isimleri imzamda mevcut sabit anten ve multifeed sistem kullanıyorum
Yane bulsam programı hellas 39e den
3 Sport (Afghanistan)
5 SPORT / HD (israel)
Arena Sport 1 HD (cro)
beIN Sports FRANCE 1 / HD
beIN Sports MENA 12 HD
beIN Sports MENA 2 HD
BT Sport 2 / HD
bTV Action / HD
Canal+ Sport 2 HD (poland)
Digi Sport 3 (svk) / HD
Dolce Sport 1 / HD
Futbol 1 (ukraine)
Idman TV
NTV Plus Futbol 2 / HD
OTE Sport 1 HD
Setanta Ireland
Sky Sport 5 (germany) / HD
Sport 1 (hungary) / HD
Sport 1 Select HD (ned)
Sport TV2 (portugal) / HD
SportKlub 1 (slovenia)
SuperSport 3 (za) / HD
Tan Tv Kazakhstan
Tivibu Spor 1 / HD
Tring Sport 1 HD
Turkmen Sport / HD
TV3 Sport 1 (den) / HD
Viasat Football (nor) / HD
Viasat Sport (swe) / HD
Viasat Sport Baltic
| Astro SuperSport 3
| beIN Sports Connect ESPAÑA
| Belarus 5
| Cytavision Sports 1
| Cytavision Sports HD
| Fox Soccer 2GO
| GO Sports 2 / HD
| Klik SPORT [$]
| Mediaset Premium Calcio / HD
| O2 Sport 1 (czech)
| Proximus 11+ / HD (belgium)
| Sport.ntvplus.ru
| TeleClub Sport 3 / HD
| TeleClub Sport PPV / HD
| TSN 1 / HD (canada)
| TSN 3 / HD (canada)
| TSN 4 / HD (canada)
| TSN 5 / HD (canada)
| ViaPlay (denmark) / HD
| ViaPlay (finland)
| ViaPlay (norway) / HD
| ViaPlay (sweden) / HD
| Voyo Player PPV (bg) [$]
aliveli78
30-09-2015, 16:57
bu kanaldan maçı izleyebilirmiyiz
aliveli78
30-09-2015, 16:57
bu kanaldan maçı izleyebilirmiyiz
Astana & Galatasaray maçının yayıncılarından biride
Türkmenalem/Monacosat 52 E uydusunda bulunan Türkmenistan sport arkadaşlar
Frekans: 12303 V 27500 HD şifresiz
çanak anten ayarı için
gredfree
30-09-2015, 18:32
Türkmenistan sport vlc
rtmp://tv.online.tm/webtv/ch004_md
sop://broker.sopcast.com:3912/257666
sop://broker.sopcast.com:3912/151777
sop://broker.sopcast.com:3912/151888
sop://broker.sopcast.com:3912/258920
sop://broker.sopcast.com:3912/258921
sop://broker.sopcast.com:3912/253461
türkmen spor kelek yaptı maçı vermiyor..
A.Bozoğlu
30-09-2015, 19:26
Türkçe dil seçeneği ile veren kanal varmı? başka deyişle 2. dil seçeneğinde türkçe olan kanal varmı?
subbed0109
30-09-2015, 19:38
Yok suan
Türkçe dil seçeneği ile veren kanal varmı? başka deyişle 2. dil seçeneğinde türkçe olan kanal varmı?
İdman tv idare eder sizi..
Hotbird uydusundaki Canal+Sport 2 HD kanalı maçı veriyor kanal ccam ve next free serverle açık frekans 11258 27500 H
Baldemir
30-09-2015, 19:43
işte resimler
mehmet342
30-09-2015, 19:52
arkadaslar next 2000 plus neden acmıyor idman tv yi denemediğim biss *** kalmadı tam olarak yazan olabilirmi nette bilgi kirliliği var tesekkurler
arkadaslar next 2000 plus neden acmıyor idman tv yi denemediğim biss *** kalmadı tam olarak yazan olabilirmi nette bilgi kirliliği var tesekkurler
Linke tıklayınız...
Idman TV (46°E)
Now on:
11175 H 27500 5/6 DVB-S/QPSK (AzerSpace-1)
SID:0002
found cw: 34 53 45 CC 34 53 45 CC
BISSkey: 345345CC345345CC
mehmet342
30-09-2015, 20:38
ustam tesekkürler benim cihazda sorun var sanırım k.g
maç 2-1 biter dedim ama olmadı ya videosunuda hazırlamıştım..
6DDDdT2l9qE
Ben Beın sports ta izlerim arkadaşlar cccamlı uydum
Benimki açıyor süper max mini full hd turk malıdır
İyi güzel idman tv de canlı yayınlıyormuş macı
Evet açık ve canal sport da açık hd kanallar
Çok kanal var ben belkide arena sport da izlerim belkide Beın sports da
Ok ya ben btv Action da izlerim maçı canlı canlı bulgarca spiker
Hala karar veremedinizmi hangi kanaldan izleyeceğinize? Derdiniz nedir sizin kafaniza göre maç izleyecek kanal mı? Yoksa o meşhur övdüğünüz Türk malı cihazınızın reklamını yapmak mı? Nedir sizin derdiniz? Bir daha bu tip mesajlar atarsanız ilgili alanlardan sizi yasaklamak zorunda kalacam. :devilprv:
bassman5306
30-09-2015, 23:31
çok teşekkürler..
Konu geçerlilğini yitirdigi için kapanmıştır