PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KORAX Kanallarda donma ve takılma sorunu

serkoloji
04-10-2015, 00:16
İyi akşamlar,
Bende Korax Vipbox alanlar kulübüne katıldım. Aldığım yer IP server tanımlamasını da yaptı. ancak receiveri eve getirdiğimde DIY bölümünün sadece film kanallarında donma oldu. Cihazı tekrar aldığım yere götürdüm. Oradaki denemelerde en ufak bir donma veya takılma olmadı. Yinede cihazı fabrika ayarlarına geri getirip tekrar İp server tanımlaması yaptırdım. Eve getirdiğimde sorun hala aynıydı. maç kanallarında en ufak bir takılma veya donma söz konusu değilken film kanallarında neredeyse her 5 saniyede bir takılma oluyor. İnternet bağlantı hızımı kontrol ettirdim. Yaptığım net hızı denemelerinde 10 Mpbs download hızı var. Ama hala takılmalar devam etmekte.
Sizlerin yazmış olduklarını okudum ve cihazın üretim tarihi 17/08/2015 olduğunu gördüm. Donanı V02, yazılım versiyonu ise V001. Sorun hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla...

64hakan
19-12-2015, 04:10
Kimse yardimci olamaz kardesim.Sende benim gibi bu yaramaz cihazi almissin.Cihaz ile verilen server bes para etmez.Durmadan donuyor.Cihaz durmadanda sinyal yok diyor. 5 on saniye goruntu gidip geliyor.Hemen hemen hic seyredilmiyor.Yadigar DM 800 clone ile seyretmeye devam.Koraxi sadece spor bakarken kullaniyoum.Bu arada benim internetim 120 MB. Buna ragmen dogru durust bakamadigima gore sorun internet hizinda degil.17/08/2015 son yazilim zaten.Daha yenisi yok suan.