Orijinalini görmek için týklayýnýz : Kanal D HD Artýk Þifresiz Türksatta
Kanal D HD Geçiçi olarak þifresiz Türksatta
12245 H 27.500
Geçici olmasý saçma zaten
sürekli açýk olmasý lazým koskoca kanal d ve star þifreli amaçlarý ne anlamadým
hotbord_34
06-11-2015, 16:58
dekoder satmak amac abone kazanmak 2 kanal kaldý þifreli frekans degiþikliginden sonra 2 kanal þifresiz yayýn yapasalar daha cok izlenenicek bencede
Facebookta baþlýðý görünce sazan gibi atladim :8[1]: hevesimiz kursagimizda kaldi..
Facebookta baþlýðý görünce sazan gibi atladim :8[1]: hevesimiz kursagimizda kaldi..
Sürekli olabilir hd logosunu kaldýrdýlardý 2-3 hafta önce buyuk ihtimail tamamen þifresiz olabilir net yayýn her zaman iyidir:459956:
Baldemir
06-11-2015, 22:08
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
sefer_akgun
06-11-2015, 23:34
kanal d logo hd yok
HD logosunu kaldýrdýlar 2-3 haftadrda yok ama yayýn HD
arkadaþlar herkese slmlar kanaldhd yayýnýný þifresiz yaparak büyük bir beðeni toplayan ve herkes tarafýndanda takdirle karþýlanan bu konuya startv hd kanalýnýnda duyarsýz kalamayacaðýný ve 6 hissiyetime güvenerekten çok yakýnda oda þifresiz hd yayýna geçebilir diye düþünüyorum
arkadaþlar herkese slmlar kanaldhd yayýnýný þifresiz yaparak büyük bir beðeni toplayan ve herkes tarafýndanda takdirle karþýlanan bu konuya startv hd kanalýnýnda duyarsýz kalamayacaðýný ve 6 hissiyetime güvenerekten çok yakýnda oda þifresiz hd yayýna geçebilir diye düþünüyorum
inþallah olur
FORTUNE™
09-11-2015, 16:32
kanal d þifresiz yayýna geçebilir buna starda katýlabilir çünkü digiturk paketindeki hd farký 15 teleden sadece 7.50 tl ye düþürülmüþtür bilginize...
ÞÝFRESÝZ yayýn devam ediyor etsin tabi koskoca kanal d yakýþmýyordu
Arkadaslar kanal d tamamen sifresiz yayina gecti artik sifrelenme
yecek
FORTUNE™
09-11-2015, 23:45
:459956:
Bide avrupaya yayin verseler :46568926:
Star tv de bekliyoruz:wave:
insallah star tv de hd olarak sifresiz gelir yakin zamanda
STAR TV HD gelmeyebilir starýn bazý filmlerinde ve dizilerde falan sansür yok hd kanalýnda þifreli diye sanýrým küfür falan fora serbest olarak veriliyor.
tabip doktor
10-11-2015, 12:21
Ben silmiþim seyretmiyorum Sd olsa ne yazar hd olsa ne yazar.
RESMÝ DUYURU GELDÝ
Only the registered members can see the link
KANAL D, HD KALÝTESÝ ÝLE ÞÝMDÝ HER YERDE…
En sevdiðiniz dizi ve programlarý, artýk Türksat’ta da þifresiz olarak HD kalitesiyle izleyebilirsiniz.
UYDUNUZU AÞAÐIDAKÝ PARAMETRELERE GÖRE AYARLAYIN;
Frekans: 12245 MHz
Polarizasyon: Yatay (Horizontal)
Sembol oraný: 27500
FEC: 5/6
Modülasyon: DVB-S2, 8PSK
KANAL D, HD KALİTESİ İLE ŞİMDİ HER YERDE… (Only the registered members can see the link)
Logoda HD yazmasý lazým sükse yapar :) eskiden yazýyordu 2-3 haftadýr yazmýyor
Yayin hd ama kalite kotu
Diðer kanallarda göre tam net hd lik yok kanal d de bir show tvde olan yada atv deolan netlik yok farkettinmi mutaf hocam
ÞRARSKOZ
12-11-2015, 15:41
star hd þifresiz ne kadar þifresiz kalýr ki
star hd þifresiz ne kadar þifresiz kalýr ki
Sürekli þifresiz..
Star TV HD artýk þifresiz!
Dizi ve programlarýný HD yayýn ile izleyen seyirciler artýk Star TV’yi þifresiz olarak takip edebilecek.
Star, 10 Kasým 2015 itibari ile HD yayýný tüm izleyicilere açtý.
Ýzleyicilerin HD yayýna geçmek için uydu bilgilerini deðiþtirmesi gerekmiyor. Uydu alýcýsýnýn yeniden kurulmasý bu iþlem için yeterli olacak.
Star TV HD artýk þifresiz!
Ýzleyiciler,Star TV'yi HD kalitesinde ve þifresiz olarak aþaðýdaki frekans bilgilerinden izleyebilecekler.
STAR HD Uydu Bilgileri
Uydu Adý : Türksat 4A
Alýþ Frekansý : 12.015 MHz
Polarizasyon : Yatay (H)
Sembol Hýzý : 27.500 Ksym/s
FEC deðeri : 5/6
Teledünya (Dijital Kablo TV) aboneleri STAR HD yayýnýný 26. kanaldan izleyebilirler.
Only the registered members can see the link
Diðer kanallarda göre tam net hd lik yok kanal d de bir show tvde olan yada atv deolan netlik yok farkettinmi mutaf hocam
aynen.
yanyana koydum sd ve hd kanal dleri, geçiþlerde neredeyse her ikiside sd.
dediðin gibi diðer kanallarda hd kalitesi daha iyi.