Orijinalini görmek için tıklayınız : FK Sarajevo & Galatasaray naklen HAYAT HD Tv'de
Uydu: Eutelsat 16E
Frekans: 11262 H 30000
Kanal: Hayat HD (serverda açık)
Saat: 19:30 14 kasım cumartesi
Milli Maç arası hazırlık maçında Galatasaray takımımız,Bosna Hersek Takımı FK Sarajevo ya konuk oluyor.
Bu maçı Eutelsat 16E uydusundan HD kalitesinde izleyebilirsiniz.(Server ile izlenir)
Only the registered members can see the link
draculu45
13-11-2015, 22:04
arkadaşlar turksat uydusundaki kanal kimin buradada var hayat tv
arkadaşlar turksat uydusundaki kanal kimin buradada var hayat tv
maçı yayınlıcak olan hayat tv nin Türkiye'deki hayat tv ile ilgisi yok.maç yayını Bosna Hersek kanalı hayat tv paketidir arkadaşlar..
draculu45
13-11-2015, 22:13
sagol üstat bu kanalı şifresiz izleyebileceğimiz uydu yokmu
sagol üstat bu kanalı şifresiz izleyebileceğimiz uydu yokmu
FEED yayın olursa buradan paylaşırım.bunun dışında şifresiz olmaz DSMART vericek Türkiye den..
Baldemir
13-11-2015, 22:48
Teşekkürler bilgi için cayna... evet kanalın ekranında da maç için bilgi yazılı
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Ben teşekkür ederim Baldemir hocam.Araştırıp bilgi doğruysa paylaşıyorum.işin ilginci habertürk ht internet sayfasında HAYAT TV yi,Türksat daki hayat tv maçı yayınlıyor diye haber yapmış ve frekans bile vermiş..
Sarajevo Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta? | Spor Haberleri (Only the registered members can see the link)
Baldemir
14-11-2015, 20:45
Mac başladı
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Kullandıgınız uydu alıcısının markası nedir?
Baldemir
14-11-2015, 20:51
Sanırım Atlanta HDBOX daha önce bende kullanmıştım bu cihazı
Sanırım Atlanta HDBOX daha önce bende kullanmıştım bu cihazı
Evet Atlanta Diamond HD Box Kullanıyorum.oldukça memnununm görüntü kalitesinden..4K Teknolojisine geçene kadar değiştirmeyi düşünmüyorum ilerde bakıcaz artık..
hotbord_34
14-11-2015, 21:19
ilk yarı bitti maçta 2.2 az önce