Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir ŞOK DAHA Kanaltürk ve Bugün TV Türksat Uydusundan Bu Gece Çıkarılıyor
Only the registered members can see the link
Bugün TV, Kanaltürk TV ile Kanaltürk Radyo'nun; Digitürk, Tivibu, Teledünya ve Kablo TV’den çıkarılmasının ardından, bu gece de Türksat’tan da çıkarılacağı öğrenildi. Kayyum'a devredilen iki kanala da 16 Ekim tarihinde tebligat gönderilmişti.
Bugün TV ve Kanaltürk, bugün saat 00:00 itibariyle Türksat yerine Eutelsat üzerinden yeni frekanslarla yayına devam edecek.
Kanaltürk ve Bugün TV'nin yeni frekansları ise şöyle:
Frekans: 11543.41 mhz
Pol: Yatay (h)
Sembolrate: 4.900 mbs
ya hot birde olmayacak mi kanalturk bugun tv var hot birde ama kanalturk yok suan
ya hot birde olmayacak mi kanalturk bugun tv var hot birde ama kanalturk yok suan
Ortalıgı toz duman ettiler herhalde 10 dereceyi kullanacaklar 5 ci uyduyu takmak için hazırlık yapayım bari ya
allah ala bence hot birde olur cunku bugun tv mevcut suan var kanal turk de gelir 00:00 sonra heralde turksat tan cikinca benim dusuncem budur
allah ala bence hot birde olur cunku bugun tv mevcut suan var kanal turk de gelir 00:00 sonra heralde turksat tan cikinca benim dusuncem budur
Malesef 10 derecede olacaklar :( kendi sitelerinde vermişler kayyumlar cemaatle bir uyduda olmak istemiyorlar herhalde
ya 3 derece ileri olasalar benim antenim mevcut hot bird de
Bence ne kadar kanal varsa kapatsinlar trt kanallari yeter; ))) bize
samet3063
16-11-2015, 20:45
tesekkurler
Baldemir
16-11-2015, 20:47
Hadi buyrun kayyumlar işe el attığından beri yayın politikası değişmişti
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
10 tane kanal diğer uyduda geçmiş olsun cok memnun olanlar varmı bu durumdan bilmiyorum
ŞRARSKOZ
16-11-2015, 21:38
Bence ne kadar kanal varsa kapatsinlar trt kanallari yeter; ))) bize
cok güzelde cebimize zararı olacak o zaman trt katkı payı 20 tl olur ozaman
o acları bizler doyuruyoz zaten
Uydudan düşürüldügü için konu kapanmıştır .
Bu konuda devam edebiliriz
Kanaltürk ve Bugün TV Turksat Uydusundan Düşürüldü - SupersatForum (Only the registered members can see the link)