Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugün TV ve Kanaltürk Artık EUTELSAT 10A Uydusunda
Bugün TV ve Kanaltürk uydu değiştirdi. Yayınlar artık EUTELSAT 10A uydusu üzerinden yapılacak.
İşte yeni uydu ve frekans bilgileri:
EUTELSAT 10A UYDUSU
FREKANS: 11542 MHZ
SYMBOL RATE: 4900
POLARİZASYON: Horizantal
Only the registered members can see the link
Kaynak:BUGUN internet sitesi
Bugün TV ve Kanaltürk uydu değiştirdi (Only the registered members can see the link)
ya sacede eutelsat 10e dami mevcut olacak kanal turk ya hot birde olmayacak mi acaba bilen varmi bugun tv suan mevcut ve stv avrupa da var hot birde heralde kanal turk de gelir a
Azerspace ve Hotbird uydularında olması daha iyi olurdu bune şimdi gitmiş resmen kimse izlemesin dergibi hangi uyuduya geçmiş yuh...
Azerspace ve Hotbird uydularında olması daha iyi olurdu bune şimdi gitmiş resmen kimse izlemesin dergibi hangi uyuduya geçmiş yuh...
ileride kayyumdan geri alınırsa kanallar unutulsunun bir göstergesi sanırım bu durum gerçekten anlamıyorum anlamaktada zorlanıyorum dunyanın neresinde var bu uygulama bunuda bilemiyorum valla oh olmuş diyenler durumun vehamitinde görmüş oldular yarın bir gun eleştiri yapıldıgında turksattan atılacaklar bundan sonra kim laf ederse kendisini uydu dısında bulur
rselturk
16-11-2015, 21:40
Sevgili editör dost,"Adolf Hittler hortladı!"haberini atlamışa benziyorsun..:49857458::49857458:
Sevgili editör dost,"Adolf Hittler hortladı!"haberini atlamışa benziyorsun..:49857458::49857458:
Goldmastera gel abi :):459956:
Üstad, kanalı izlerken bilgi amaçlı yazıda ''Eutelsat 10A Uydusundan da izleyebilirsiniz'' gibi bilgi yazısı geçmişti, acaba iki uyduda da yayın devam edecek mi yoksa tamamen Türksat'tan çıkarılacak mı pek anlamadım ben?
Üstad, kanalı izlerken bilgi amaçlı yazıda ''Eutelsat 10A Uydusundan da izleyebilirsiniz'' gibi bilgi yazısı geçmişti, acaba iki uyduda da yayın devam edecek mi yoksa tamamen Türksat'tan çıkarılacak mı pek anlamadım ben?
STV gibi tamamen cıkaracaklar
Neden Eutelsat 10 uydusu acaba? Neden Azerspace uydusu değil?
Neden Azerspace uydusu değil?
Neden olacak: İlham Aliyev Erdoğan'ın kankisi.
:rockon:
FORTUNE™
17-11-2015, 00:15
40 derece yada 46 derece olsaydı dağa iyi olurdu..
Neden olacak: İlham Aliyev Erdoğan'ın kankisi.
:rockon:
Ordandamı sürerler :49857458:
aliveli78
17-11-2015, 00:50
türksat çanağına bu uydu eutelsat 10 bağlanırmı ayrı çanak gerekmeden
korfez41
17-11-2015, 00:58
yayınlar sd goruntu güzel
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
ŞRARSKOZ
17-11-2015, 01:02
vaybe tak gitti ne dakikler
her şeyde böyle olsa ne var
sıradaki gelsin kim o
Cevabverilecek
17-11-2015, 01:02
Kanalturk ve Bugün tv Turksat'ta yayını kesildi.
Allah razı olsun yapımda ve yayında emegi gecenlerden.PKK TV leri adnan oktarların kedicikli kanalları duruyor sanırım uyduda ataturke hakaret eden akit kanalı falan
Baldemir
17-11-2015, 01:23
Kanaltürk ve Bugün TV'nin yeni frekansları ise şöyle:
Uydu: Eutelsat 10
Frekans: 11543.41 mhz
Pol: Yatay (h)
Sembolrate: 4.900 mbs