Orijinalini görmek için tıklayınız : Korax İptv Kanal Ekleme Yardım
kaanaysubar
06-12-2015, 20:57
Arkadaşlar merhaba ben korax mini full hd uydu alıcısı satın aldım bugün lig tv dahil cctv ve iptv kanallarını sorunsuz izleyebiliyorum . Fakat En cok istediğim 2-3 amerikan kanalı var HBO-NBC gibi bunları internette araştırdım iptv olarak ekleyebilirmiyim mevcut kanallarım kaybolmadan ? İnternette biraz araştırdım iptv için url verilmiş . Ama nasıl yaparım bilmiyorum eğer usb den falan yapılırsa mevcut kanallarım kayıp olurmu ugrasmak istemiyorum acıkcası . Bilen arkadaslar yorum yazarlarsa cok sevinirim .
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim .
iptv linklerini cfg dosyası içine aşağıda verdiğim örnek iptvler gibi düzenleyip flashla cihaza yükleyebilirsiniz.
veya kumandayla el ile tektek yazarak yükleyebilirsiniz.
örnek:
IPTV: { TRT1 } { Only the registered members can see the link }
IPTV: { STAR } { Only the registered members can see the link }
IPTV: { KANALD } { Only the registered members can see the link }
IPTV: { SHOWTV } { Only the registered members can see the link }
edit..mesaj tekrarından dolayı silinmiştir.
kaanaysubar
07-12-2015, 11:02
Cevap için teşekkürler sanırım usb ile flashlamak daha kolay olacak ama mevcut lig tv kanallarım gidermi onu merak ediyorum flashlarsam bende yok cunku yedekleri .Bu arada mesajı editleyecektim tekrarlamısım Düzeltme için teşekkür ederim
kaanaysubar
07-12-2015, 11:43
Bazı url ler buluyorum sonu m3u3 onlar olmaz değilmi
Arkadaşlar merhaba ben korax mini full hd uydu alıcısı satın aldım bugün lig tv dahil cctv ve iptv kanallarını sorunsuz izleyebiliyorum . Fakat En cok istediğim 2-3 amerikan kanalı var HBO-NBC gibi bunları internette araştırdım iptv olarak ekleyebilirmiyim mevcut kanallarım kaybolmadan ? İnternette biraz araştırdım iptv için url verilmiş . Ama nasıl yaparım bilmiyorum eğer usb den falan yapılırsa mevcut kanallarım kayıp olurmu ugrasmak istemiyorum acıkcası . Bilen arkadaslar yorum yazarlarsa cok sevinirim .
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim .
selam hangi kanalları izlemek istiyorsan aktif linklerini bul burada paylaş ben sizin için cfg dosyası yapayım usb ile cihazına at izlediğin ıptv kanallarının arkasına eklenir
kaanaysubar
07-12-2015, 14:50
selam hangi kanalları izlemek istiyorsan aktif linklerini bul burada paylaş ben sizin için cfg dosyası yapayım usb ile cihazına at izlediğin ıptv kanallarının arkasına eklenir
Cfg dosyası okumuyor benim cihazım sanırım biraz önce forumda bir Korax Usb ile İPtv Yükleme levo70 dosyaları
yuklemeyi denedim ama görmedi :)
Cfg dosyası okumuyor benim cihazım sanırım biraz önce forumda bir Korax Usb ile İPtv Yükleme levo70 dosyaları
yuklemeyi denedim ama görmedi :)
birde bunu denermisin
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı (Only the registered members can see the link)
kaanaysubar
07-12-2015, 16:05
birde bunu denermisin
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı (Only the registered members can see the link)
Denedim görmedi . Direk mavi Usb güncelleye mavi tusa basıyorum kumandada web tv konumundayken ekrandakini diyor . ayarlardan güncelle webtv güncelle den de usbnin icine girdim ordan deneyeyim diye ordada dosyayı görmedi . bir resim cektim suan tv de ki hatanın fakat buraya kopyalanmıyor heralde sanırım
kaanaysubar
07-12-2015, 16:07
birde bunu denermisin
Söyle yükledim bakın lütfen
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
fenerliadnan
07-12-2015, 16:07
slm kardes buldugun linkleri temiz bi usb tvlist dosyasi olarak hazirla
dosya yi su sekilde kanal ekle,
örnek
hbo,Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
atv,Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
gibi devam et , usb yi cihaza tak web bölumune gel Mavi tusla usb den guncelle de kanal listen en altta cikacaktir
benim yukarıda verdiğim örnek korax ipbox içindi.sanırım sizin cihaz ipbox değil.
Denedim görmedi . Direk mavi Usb güncelleye mavi tusa basıyorum kumandada web tv konumundayken ekrandakini diyor . ayarlardan güncelle webtv güncelle den de usbnin icine girdim ordan deneyeyim diye ordada dosyayı görmedi . bir resim cektim suan tv de ki hatanın fakat buraya kopyalanmıyor heralde sanırım
cihazınınızda ki iptv leri görebiliyorsanız önemsiz birini yazabilirmisiniz bunların hangisine benziyor
-----------------------
animal,Only the registered members can see the link
-------------------
I:Only the registered members can see the link animal
---------------------
IPTV: { animal } { Only the registered members can see the link } -HIDE_URL
veya hiçbirine benzemiyormu
kaanaysubar
07-12-2015, 23:44
cihazınınızda ki iptv leri görebiliyorsanız önemsiz birini yazabilirmisiniz bunların hangisine benziyor
-----------------------
animal,Only the registered members can see the link
-------------------
---------------------
IPTV: { animal } { Only the registered members can see the link } -HIDE_URL
veya hiçbirine benzemiyormu
Only the registered members can see the link ................p=32312rrr17223 diye bitiyor 4 5 tanesi böyle hic m3u8 le biten görmedim
kaanaysubar
07-12-2015, 23:45
benim yukarıda verdiğim örnek korax ipbox içindi.sanırım sizin cihaz ipbox değil.
Evet diil ipplus hd mini benim cihaz
Only the registered members can see the link ................p=32312rrr17223 diye bitiyor 4 5 tanesi böyle hic m3u8 le biten görmedim
görünüm olarak next tangoya benziyor
------------------------
I:500 Internal Server Error (Only the registered members can see the link) dance_tv
I:Only the registered members can see the link disco
I:Only the registered members can see the link ding
I:Only the registered members can see the link mtv
I:Only the registered members can see the link music_bax
I:Only the registered members can see the link tv_1000
I:Only the registered members can see the link bmc
kaanaysubar
08-12-2015, 12:31
görünüm olarak next tangoya benziyor
------------------------
I:500 Internal Server Error (Only the registered members can see the link) dance_tv
I:Only the registered members can see the link disco
I:Only the registered members can see the link ding
I:Only the registered members can see the link mtv
I:Only the registered members can see the link music_bax
I:Only the registered members can see the link bmc
Neyse yapamadık bi türlü Ben biraz daha araştırdım , İstediğim kanallar usa kanalları . Amerikan kanallarını içeren pek iptv sunucusu bulamadım . 1 tane buldum yalnızca Abi böyle bişi yok :D 3 aylık 325 tl . Ama istediğim kanalların hepsini içeriyo sizin bilgiğiniz bi sunucu varmı ?
harun009
08-12-2015, 18:56
bana güncel kanal listesi gerekiyor Korax Full x Hd icin.
Gerekli uydular: Türksat 42, Astra 19, Eutelsat 7.
Yardimci olurmusunuz ?
Kinsizer
09-12-2015, 14:26
kaanaysubar kardeşim kolay gelsin bir yolunu bulursan cihaza kanal eklemenin ip plus hd banada yardımcı ol ben birtürlü ekleyemedim çünkü saygılar..
bana güncel kanal listesi gerekiyor Korax Full x Hd icin.
Gerekli uydular: Türksat 42, Astra 19, Eutelsat 7.
Yardimci olurmusunuz ?
arkadaşım bu dosyayı denermisin
Türksat 42, Astra 19, Eutelsat 7. +Hotbird var
Dosyayı rar. dan çıkarıp usbnin içine atın.
Menu – USB Disk / Harddisk Yönetimi – USB’den Güncelleme’nin üzerine gelip OK tuşuna basarsanız, USB flash diskin içindeki kanal listesini göreceksiniz. Üzerine gelip OK’e basınca güncelleme yapılacaktır.
ferdi1938
06-11-2016, 02:53
guzel
dragontool
30-01-2017, 01:34
tşkler
kaplan105
16-04-2017, 21:42
teşekkurler
yilmazsele
19-08-2017, 01:46
Aynı sorun bende de var
Aynı sorun bende de var
sorun medir.açıkca yazar mısın.
Yusuf Yayilkan
16-09-2017, 20:26
Selam USB'den yükleyebilirsin IPTV'yi izlemek istersen
aslanbey-27
19-11-2017, 15:14
korax matrix ip tv yüklemek için txt dosyası nasıl yapılır bilgisi olan var mı arkadaşlar