Orijinalini görmek için tıklayınız : Redline TS 2500 HD Mini ve Ts 5000
lefkeli303
23-12-2015, 15:43
merhaba değerli forum arkadaşlarım almayı düşündüğüm uydu alıcısı var iki model arasında kaldım sizce hangisi daha iyi Redline ts 2500 hd mini uydu alıcısı 2 youcam hediyeli 3 ay iptv wifi anten hediyeli diğeri ise Redline ts 5000 hd Cı filbox hediyeli 2 yıl youcam 3 ay iptv hediyeli yalnız wifi anteni yok yanında d-smart modülü de destekliyor.Aklıma bir soru daha takıldı 5000 CI da smart kart Girişi bulunuyor mu? Yardımcı olursanız memnun olurum.Saygılar
asker_31
23-12-2015, 18:50
Redline TS 2500 aldım ama yazılım konusunda beceriksizler yazılım güncellemesi geldikçe cihaz kafayı kırıyor durmadan sinyal yok hatası alıyorum eski versiyona dönüyorum sinyal yok arızası bir nebze azalıyor bu sefer 2 yıllık server çalışmıyor bana sorarsan aldığıma bin pişmanım istersen 100 tl satabilirim garantisi hala var bu kadar sözlerden sonra 100 tlye bile almazsın
lefkeli303
23-12-2015, 19:27
doğrudur arkadaşım bir ara 2500 e takmıştım baya bi multivizyon tv.com adresinden çok inceledim hatta aradım bana sorun olmaz hiç bir konuda dedi yetkili tabi malı satabilmek için sorunlu olsalar da demezler oyuzden forum sayfasına danışmak istedim.Daha sonra 5000 olana baktım filbox modül hediyeli serverli falan sizin sever de sorun yok sanırım peki fazla hotbird ve turksat mı kullanyorsunuz
asker_31
23-12-2015, 20:00
doğrudur arkadaşım bir ara 2500 e takmıştım baya bi multivizyon tv.com adresinden çok inceledim hatta aradım bana sorun olmaz hiç bir konuda dedi yetkili tabi malı satabilmek için sorunlu olsalar da demezler oyuzden forum sayfasına danışmak istedim.Daha sonra 5000 olana baktım filbox modül hediyeli serverli falan sizin sever de sorun yok sanırım peki fazla hotbird ve turksat mı kullanyorsunuz
multivizyon tv.com ile bir ilgisi yok diğer sitelerden de alsan aynı sorun redline firmasında saçma sapan güncelleme yapıyorlar cihazı mahvediyorlar güncelleme dediğin iyileştirme için yapılır batırmak için değil karar senin kardeşim
uzmanuyducu
24-12-2015, 00:13
redline ts serilerinden uzak durun son derece sorunlu aman sakınalmayın
lefkeli303
24-12-2015, 01:49
çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için önere bileceğiniz cihaz var mı kaliteli
bütçen müsait ise next machina 3d al 500 tl civarı kulanıcılardan olumsus eleştiri okumadım ben next amigo kulanıyorum 180-200 tl civarı bir yıl free serveri var +ıptv özeliği ile firmanın yüklediği ıptv linklerini izleyebilir veya diy canal bölümünden kendi oluşturduğunuz kanalları izleyebilirsiniz Only the registered members can see the link desteği var
usb den film resim izleyebilir film izle bölümünden yüzlelerce film izleyebilirsiniz uygulamalardan haberler youtube gibi seçenenklerden faydalanabilirsiniz
ÖNEMLİ NOT:ara sıra kısa bir süre sinyali algılamıyor sinyal yok uyarısı veriyor genel olarak kulanıcı izlemi ile memnunum
lefkeli303
24-12-2015, 09:43
teşekkür ederim arkadaşlar sağolun
lefkeli303
24-12-2015, 09:45
next amigo uydu alıcısı hangi siteden aldınız
next amigo uydu alıcısı hangi siteden aldınız
ben semtimizdeki uyducudan aldım nette araştırın veya istiyorsanız buradan alın
Next Nextstar Online Satış Sitesi Uzmantv Next Nextstar Online Satış Sitesi Uzmantv Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Next Shop Next Shop, NEXT Minix HD Uydu Alıcıları, Next & NextStar, Next Minix HD Amigo Full HD Uydu Alıcı