Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : TurkcellE-postaAdresi alan herkese 50 kontör/12,5 dk hediye

Simba
17-12-2006, 22:41
11 - 24 Aralık tarihleri arasında TurkcellE-postaAdresi alan herkese 50 kontör/12,5 dk hediye.
Kimler Kullanabilir?
Bu kampanyadan tüm faturalı ve Hazır Kartlı Turkcell aboneleri yararlanabilir.

Kullanım
11 - 24 Aralık tarihleri arasında TurkcellE-postaAdresi alan herkes 50 kontör/12,5 dk kazanacak.

Ücretlendirme
TurkcellEpostaAdresi almak ve kampanyaya katılım ücretsizdir.

SORULAR VE CEVAPLARI
"TurkcellE-postaAdresi Alan Herkese 50 Kontör/12,5 dk Hediye!" kampanyası nedir?
11 - 24 Aralık tarihleri arasında TurkcellE-postaAdresi alan herkese 50 kontör/12,5 dk hediye.

Bu kampanyadan kimler yararlanabilir?
Bu kampanyadan tüm Turkcell kullanıcıları yararlanabilir.

Kampanya ne zamana kadar geçerli?
Kampanya 11 - 24 Aralık tarihleri arasındadır.

Bu kampanyadan faydalanmak için kampanyaya kaydolmam gerekli mi?
Kampanyadan yararlanmak için TurkcellE-PostaAdresi almak gerekmektedir.

Bu kampanyadan nasıl yararlanırım?
11 - 24 Aralık tarihleri arasında Only the registered members can see the link sayfasındaki TurkcellMesajlarım'dan eposta adresinizi alarak katılabilirsiniz.

Bu kampanyada hediye edilen kontör/dk 'lar ne kadar süreyle kullanılabilecek?
Kazanılan kontör ve dk'lar 1 ay boyunca geçerli olacaktır.

Bu kampanyadaki hediye kontör ve dk'lar her türlü kullanım için geçerli midir?
Turkcell içi tüm kullanımlarda geçerlidir.

Ücretsiz kontör ve dk'lar hatlara nasıl tanımlanacak?
TurkcellE-postaAdresi'nizi aldıktan 1 gün sonra hediye kontör ve dk'larınız hattınıza yüklenecektir.

yakupowersky
18-12-2006, 00:03
dostum benım turkcell e posta adresım var ne yapabılırım opekı

Admin
18-12-2006, 00:05
dostum benım turkcell e posta adresım var ne yapabılırım opekı

Eskiden alınmış benimde var eskilere yok sanırım

MUTAF
18-12-2006, 00:15
eee peki önceden olanlarada vereceklermi 50 kontur/12,5 dk??

Admin
18-12-2006, 00:17
eee peki önceden olanlarada vereceklermi 50 kontur/12,5 dk??

Yeni alanlara veriyorlar sanırım.

hallederiz
18-12-2006, 00:22
eskiden kaydolanlara yok boşuna sevinmeyin

eyup rıza
18-12-2006, 00:25
Hocam kayıtta 50 kontör hediye var ama ondan sonra haftada 30 kontör istiyor bana biraz tuzlu geldi.

Only the registered members can see the link
Ücretlendirme

Abonelik ücreti faturalı hat kullanıcıları için KDV dahil 10 YTL*, Hazır Kartlı abonelerimiz için ise haftalık 30 kontördür.
Abonelik ücreti haricinde servis için kullanılan data, GPRSCell üzerinden ücretlendirilmektedir **

(*)ÖİV hariçtir.
(**)Eğer yurtdışındayken TurkcellE-postacı kullanırsanız, kullandığınız data yurtdışı kullanım ücreti üzerinden ücretlendirilir. GPRSCell yurtdışı kullanım ücretlendirme bilgileri için tıklayınız. (Only the registered members can see the link)

Admin
18-12-2006, 00:45
Hocam kayıtta 50 kontör hediye var ama ondan sonra haftada 30 kontör istiyor bana biraz tuzlu geldi.

Ücretlendirme

Abonelik ücreti faturalı hat kullanıcıları için KDV dahil 10 YTL*, Hazır Kartlı abonelerimiz için ise haftalık 30 kontördür.
Abonelik ücreti haricinde servis için kullanılan data, GPRSCell üzerinden ücretlendirilmektedir **

(*)ÖİV hariçtir.
(**)Eğer yurtdışındayken TurkcellE-postacı kullanırsanız, kullandığınız data yurtdışı kullanım ücreti üzerinden ücretlendirilir. GPRSCell yurtdışı kullanım ücretlendirme bilgileri için tıklayınız. (Only the registered members can see the link)

Sana gelen mesajları cep teline istersen istiyorlar ben 6 aydır kullanıyorum ücret falan almıyorlar

wand
18-12-2006, 00:55
Herhangi bir ücretlendirmesi yok. Müşteri hizmetleri ile görüştüm.

hallederiz
18-12-2006, 10:21

Ücretlendirme

(*)ÖİV hariçtir.

arkadaşım sen mail lerini cep telefonuna yönlendirmişşsin o yüzden ücretli eğer yönlendirmeyi kaldırırsan ücrette kalkar

oglak
18-12-2006, 10:41
teşekkürler.

candar
18-12-2006, 11:22
peki bu mesaj nedir nerden alınır

lulyak
18-12-2006, 11:51
Şimdi kayıt oldum, bakalım kontörler ne zaman gelecekler?..

ufuk
18-12-2006, 13:36
biilgi için teşekkürler

sahin47
18-12-2006, 17:10
paylasım için tesekurler.bende e posta almak istedim ama heralde cok yogun bi türlü sayfaya ulasamadım bedava 50 kontor bayram üstü iyi gelir :) aksam tekrar üye olmayı denerim.

tracker
18-12-2006, 19:31
50 verir 250 götütür bunlar hiç bir tel şirketine güvenmiyorum
ticari yan kuruluşları var( mobiloyun )gibi bir sürü tezgah tezgaha gelmeyin derim benim çok başım ağrıdı sizde bedavasına kanıp başınızı ağırtmayın derim

eraybal
18-12-2006, 20:20
50 kontör veriyor ama bu tr cell ın dakikası 4 kontor ya bu ne kazıkdır anlamadım.

maykilnayt
18-12-2006, 21:41
ben hemen uye oluyorum...

maykilnayt
18-12-2006, 21:44
turkcell e-posta da sms ile e-mail geldigini bildirilmesini istemiyorsanız, herhangi bir ucretlendirme yok. o arkadasın 30 kontor gidiyor dedigi servis turkcellpostacı servisidir. ikisi ayrı servislerdir...

gitrix
19-12-2006, 11:05
turkcell e-posta da sms ile e-mail geldigini bildirilmesini istemiyorsanız, herhangi bir ucretlendirme yok. o arkadasın 30 kontor gidiyor dedigi servis turkcellpostacı servisidir. ikisi ayrı servislerdir...

ben hemen uye oluyorum...
__________________:8[1]: