Orijinalini görmek için tıklayınız : yeniyim yardım korax mini ipbox
semihkara
13-01-2016, 13:10
dün yeni bir ip box aldım bu konularda yeniyim. server ve iptv yüklenmemiş.youtube çalışmıyor. bana yardımcı olacak arkadaşlar telefon bırakırsanız telden ulaşabilirim. yardımcı olursanız sevinirim. neyi nasıl yükleyeceğim bilmiyorum yardım lütfen
dün yeni bir ip box aldım bu konularda yeniyim. server ve iptv yüklenmemiş.youtube çalışmıyor. bana yardımcı olacak arkadaşlar telefon bırakırsanız telden ulaşabilirim. yardımcı olursanız sevinirim. neyi nasıl yükleyeceğim bilmiyorum yardım lütfen
Eliniz de hazır IPBOX_iptv.cfg dosyası yok ise pc de nor defteri açın ve aşağıdaki kodu not defterine kopyala/yapıştır yapın
Kod:
<NETDBS_TXT_VER_1>
IPTV: { METROHD } { rtmp://win5.yayinda.org:1935/metro/metro }
IPTV ile başlayan satır bir kanala aittir. Bu satırın çoğaltarak kanallarınızı ekleyebilirsiniz.
En üstte bulunan <NETDBS_TXT_VER_1> koduna dokunmayınız. Örnek olarak ;
Kod:
<NETDBS_TXT_VER_1>
IPTV: { Kanal Adınız 1 } { rtmp://win5.yayinda.org:1935/metro/metro }
IPTV: { Kanal Adınız 2 } { rtmp://win5.yayinda.org:1935/metro/metro }
IPTV: { Kanal Adınız 3 } { rtmp://win5.yayinda.org:1935/metro/metro }
Son olarak dosyayı kayıt ettikten sonra dosya adınızı şu şekilde değiştirin.
IPBOX_iptv.cfg
Not: Dosya uzantısı .cfg olmalıdır.
.txt olmayacak.
semihkara
13-01-2016, 16:58
sizin verdiğin cfg dosyasını attım yanlız kanalların adı var görüntü yok. birde bu cihaz youtubeye bağlanamıyor txt hatasımı ne yazıyor. kardeş sen bana telefon versen akşam arasam yapsak olurmu?
Korax ipbox uydu alıcısında guncelleme çalışıp çalışmadığını bilemiyorum. Denemek için ; Menu - Güncelleme - İnternetten Güncelleme
Hazır liste bulamıyorsanız manuel (şebeke) olarak taratmanız gerekmektedir.
Türksat Kurulumu:
Menu - Kurulum - Transporder Listesi
Frekans menusunde Kırımızı tuşa basın aşağıdaki değerleri girin.
Frekans : 12380
Sembol Oranı: 27500
Polarizasyon: Dikey
Kayıt etmek için OK tuşuna basın.
Eklediğiniz frekans üzerine gelip OK tuşuna basın işaret eklenecek.
Mavi tuşa basın ekrana pencere gelecek. Şebeke Arama yı açık yapın.
sizin verdiğin cfg dosyasını attım yanlız kanalların adı var görüntü yok. birde bu cihaz youtubeye bağlanamıyor txt hatasımı ne yazıyor. kardeş sen bana telefon versen akşam arasam yapsak olurmu?
BU KODLAR KAPALI rtmp://win5.yayinda.org:1935/metro/metro YENI LINK ARAMAN LAZIMSIN SADECE ÖRNEK OLARAK PASLADIM SANA
sahin_42
13-01-2016, 22:22
arkadaşım sanırım bu cihazı araştırmadan almışsın KORAX İPBOX cihazlara çok uzun bir zamandır destek yok mesela yaklaşık bir yıldır YOUTUBE çöktü ve ilgilenen olmadı öylece kaldı maalesef.kolay gelsin. iptv çalışır capos81 anlattığı şekile bu forumda yeni çalışan linkleri aynı yukardaki şekilde cihaza yükle açılacaktır.
IPTV: { İDMAN TV } { Only the registered members can see the link } bu link şu anda çalışıyor.
yeni linkleri forumdaki simple tv programını pc ne indir dene çalışanları elke.
selam sizin cihazınız next amigo ile aynı cfg dosyası kulanıyor
buradaki iki dosyayı yükleyip izleyebilirsiniz
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı (Only the registered members can see the link)