Orijinalini görmek için tıklayınız : Atlanta Smart Box (G3) CCAM SORUNU
arkadaslar bende bağlantı connet olarak gozukuyor ama server kanalları acılmıyor wifi ile bağlanıyorum ıp tvde sorun yok ama ccamda dediğim gibi server bağlantısı sabit ama serverla acılan kanallarda takılma oluyor daha önce böyle bir sorun yoktu bu konuda yardımcı olabilecek arkadaslar varmı????
:49857458: :49857458:
Bende Atlanta Smart G4 var Supersat serveri ile sıkıntı yok. Aynen sizin gibi internet bağlantısını wifi üzerinden veriyorum cihaza.
sonunda bende olayı hallettim server aldım supersat serverı alacaktım ama gerek kalmadı arkadasım almanyada bir ccam server almıs benim adıma birde bende 2tane recever olduğundan atlamalı geciş yapıyorum normal recever dönerli çanağa bağlı onunla azerbeycan uydusunda tut thor uydusuna kadar uydular izleyebiliyorum ilginize tşkler
sonunda bende olayı hallettim server aldım supersat serverı alacaktım ama gerek kalmadı arkadasım almanyada bir ccam server almıs benim adıma birde bende 2tane recever olduğundan atlamalı geciş yapıyorum normal recever dönerli çanağa bağlı onunla azerbeycan uydusunda tut thor uydusuna kadar uydular izleyebiliyorum ilginize tşkler
Bu cihazda server kullancaksanız 1 adet server kullanın diğer server etki ediyor bendede aynıı cihazdan var bazen cccam calışmazsa fişten cıkarın tekrar takın baglı oldugu halde açmıyorsa bu cihazların kronik hastalıgıı bu sanırım
teşekkürler editör kardeş bilgi için