Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İyi insanlarda var bu dünyada.

Hilmi
03-02-2016, 12:00
MOVgPSgwB-Q

Eminim şu videoyu seyreden herkes bir garip duygu ile seyredecek. Şimdi soru şu!! O duygunun adı ne? cevaplaması zor ama bildiğim bir şey var ise o duygu hep içimizde. Bu muhteşem duygunun adı latifeyi rabbaniyedir dininiz ne olursa olsun neye inanırsa inansın insan kalbindeki bu kanal ile direk Allaha bağlıdır. Bu duygu istesenizde sizi terk etmez etmemelidir de

Only the registered members can see the link

aliharbiye
03-02-2016, 12:24
harika bir paylaşım. ne güzel insanlardı onlar öğle. işte böyle bir dünyada herkes yaşamak ister. tek kelimeyle harikaydı. teşekkürler.

rselturk
03-02-2016, 13:23
Yaşama dair bazı şeyler vardır ki,ders vererek,kurs düzenleyerek olmuyor.Eğer öyle olsaydı, Sığınmacı Suriyelileri 5-10 bin lira uğruna bile bile ölüme gönderen vicdansız kurtarıcılar(!) türemezdi...
Hilmi dost bu güzel paylaşım için teşekkürlerimi sunarım..:wave::wave::wave:

idiye
03-02-2016, 13:32
Bu zamanda iyi insan yok.Zira olsa dünya böyle olmazdi.

system3
03-02-2016, 17:14
O insanlar hala var bu gezegende, sadece diğer insanlar'ın yaptıklarına anlam veremedikleri ve eğer yardım ederlerse diğerlerinin gözünde suçlu durumuna düşeceklerini hissettikleri için. O güzel duygu ile yaratıcılarına (rab, allah, tanrı yani o kişinin dininde hangi isimle anılıyorsa işte ona) yalvarıyor. En azından ben öyle yapıyorum.